Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Poskytovatel středoškolského vzdělání v oblasti stavebnictví
Maturitní vzdělaní se stavebním zaměřením, prezenční a dálkové studium, studium na střední škole v Českých Budějovicích - Střední škola průmyslová stavební.
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, francouzský jazyk
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, výuka francouštiny, němčiny a angličtiny.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Tříměsíční kurz efektů Praha - Základy a tvorba speciálních efektů
Maskérská škola v Praze vedená uznávaným maskérem panem Petrem Fadrhonsem nabízí tříměsíční kurzy efektů, které se v poslední době stávají více a více aktuální.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Svářečská škola s vlastním školicím střediskem v Dobřanech
Svářečské oprávnění a kurzy, poradenství, certifikace, svářečská škola, poskytovatel školení, auditorské činnosti a přezkoušení to je společnost ŠKOLA WELDING s. r. o.
ŠKOLA WELDING s.r.o.
Poskytovatel základního vzdělání, okres Brno – venkov
Nejlepší základní vzdělání se spoustou aktivit pro děti do 5. třídy – Základní škola a mateřská škola Syrovice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace.
Základní škola a mateřská škola Syrovice,  okres Brno - venkov, příspěvková organizace
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, koučink pro pedagogy, ředitele škol
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol, osobní koučink, kurzy pro ženy.
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, školní družina.
Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách - kurz je zdarma
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách pro rozšíření znalostí v oboru.
Seminář Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá seminář na téma Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH. Je určen pro ekonomy, finanční účetní i podnikatele.
Aktuality, připravované změny v oblasti daně z příjmů-vzdělávací kurz, seminář
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila vzdělávací kurz, seminář zaměřený na aktuality a připravované změny v oblasti daně z příjmů pro rok 2021.
Střední umělecká škola s možností studia výtvarných předmětů v Libereckém kraji
Výuka odborných výtvarných předmětů, praxe v galeriích, účast na výstavách, umělecké vzdělání s využitím v reklamě, mediálním světe, světě fotografů a umělců – to je Střední umělecké škole Liberec.
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
TÜV SÜD Czech – odborné vzdělávání, certifikace, ověřování
Nabídněte Vašim zákazníkům produkty a službami té nejlepší kvality a využijte ke zlepšení výrobních procesů služby certifikace a nezávislého ověřování týmu odborníků společnosti TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design
Střední uměleckoprůmyslová škola Železný Brod, výtvarné zpracování skla, produktový design, kreativita a experimentální tvorba, špičkové sklářské technologie.
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření, počítačové učebny, výuka cizích jazyků, ekonomické vzdělání, služby cestovního ruchu.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Maturitní obory, nástavba či 14 druhů učebních oborů v Berouně
Učební i studijní obory na SOŠ a SOU Beroun – Hlinky. Vyber si správnou střední školu nebo učební obor, který Tě bude bavit. Získej maturitu na naší nástavbě. Možnost ubytování přímo v areálu školy.
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách, stravování včetně pitného režimu zajištěno, výlety, dílničky, besídky, plavecký výcvik.
Středoškolské vzdělávání v maturitních a učebních oborech
Vzdělávání středoškolského stupně zakončené maturitou či výučním listem. Studium gastronomie, hotelnictví, ekologie a lesnictví ve Bzenci.
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Středoškolské a vyšší odborné vzdělávání v Jihočeském kraji
Střední a vyšší odborné vzdělání technického zaměření, rekvalifikační kurzy a školení Vzdělávacího střediska s moderně vybavenými učebnami v Sezimově Ústí.
Základní škola Kojetín, nejkvalitnější vzdělaní od 1. do 9. třídy
Devítiletá základní škola v Kojetíně v Olomouckém kraji, nejmodernější učebny, rozsáhlá nabídka kurzů a zájmových kroužků.
Základní škola Kojetín, náměstí Míru 83, okres Přerov