Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina
Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina, školní jídelna, základní vzdělání od 1. do 9. třídy.
Strojírenství a elektrotechnický průmysl – předpisy
Dodavatelé průmyslových strojů i koneční uživatelé ocení služby dohlížející na plnění předpisů a norem, které poskytuje společnost TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Vyber si svůj obor a studuj bez placení školného na vysoké škole ve Zlíně
Vysokoškolské vzdělávání denního či dálkového studia na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Široká škála oborů – technologie, ekonomika, informatika, logistika, humanitní vědy, multimédia.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Základní škola, družina i pro děti ve 4. a 5. ročníku Vysoké Mýto, enviromentální výchova, kroužky
Základní škola, družina i pro děti ve 4. a 5. ročníku Vysoké Mýto, enviromentální výchova, zájmové kroužky, zkušení pedagogové, dostupnost v centru města, budova družiny s vlastní zahradou.
Základní škola Vysoké Mýto
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, škola s družinou a zájmovými kroužky
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, škola s družinou a zájmovými kroužky, komplexní základní vzdělání, nepovinná výuka náboženství.
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, příspěvková organizace
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti chemie a technologií
Vysokoškolské studium v oblasti chemického složení a výroby potravin, léků, materiálů a paliv, výzkum a věda na čtyřech fakultách VŠCHT v Praze.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Středoškolské vzdělání s maturitou či výučním listem v Sokolově
Čtyřleté maturitní obory i tříleté učební obory s výučním listem. Studijní či učební obor, který Tě bude bavit. Naše Střední škola živnostenská Sokolov – Tvoje budoucnost.
Umělecká vysoká škola v Praze s filmovou a televizní fakultou
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti umělecké tvorby, filmu a televize na FAMU, studium režie, produkce a dokumentaristiky zajišťuje Akademie múzických umění v Praze.
Individuální vzdělávání žáků se specifickými výukovými potřebami i žáků nadaných
Základní vzdělání, individuální plán, práce s asistentem pedagoga nebo individuální příprava nadaných žáků v Praktické škole a Základní škole Lysá nad Labem.
Vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování
Základní vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování, ADHD, individuální vzdělávací plán pro každého na ZŠ Pohodová v Ostravě.
Základní škola, Ostrava-Výškovice, s.r.o.
Základní vzdělání se zaměřením na angličtinu a informatiku
Základní vzdělávání s rozšířenou výukou angličtiny, výpočetní techniky, Montessori třidy na prvním stupni na ZŠ Polabiny v Pardubicích.
Studium na vysoké škole v Ústí nad Labem, věda, výzkum
Vysokoškolské studium na pedagogické, strojírenské, filozofické, přírodovědné, ekonomické a zdravotnické fakultě na univerzitě v Ústí nad Labem.
Kurzy SOŠ Prostějov jsou jedinečnou příležitostí pro rozšíření kvalifikace
Kurzy pro dospělé na SOŠ Prostějov Ti pomůžou nastartovat kariéru nebo se zdokonalit v oboru, který Tě zajímá. Využij šance a rozšiř si své obzory v nejrůznějších oborech.
Střední odborná škola Prostějov
Vysokoškolské studium na soukromé škole kreativní komunikace
Studium kreativní komunikace se zaměřením na marketing, management, literaturu, média, vizualizaci, grafiku a fotografie na vysoké škole v Praze.
Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
Pořádání akreditovaných, kvalifikačních i rekvalifikačních odborných kurzů
Akreditované, kvalifikační i rekvalifikační odborné kurzy pořádá Vzdělávácí zařízení zdravotně-hygienických služeb ve Zlíně. Kurzy jsou zakončené teoretickou i praktickou zkouškou.
Vysokoškolské vzdělávání na divadelní a hudební fakultě JAMU v Brně
Vysokoškolské studium uměleckých oborů na divadelní a hudební fakultě, mezinárodní spolupráce s organizacemi i školami - Janáčkova akademie múzických umění v Brně.
Janáčkova akademie múzických umění v Brně JAMU
Výzkum v rostlinné výrobě, šlechtění a výživa plodin, poradenství a vedení seminářů
Výzkum a analýza rostlin, škůdců, půdy, šlechtění, rostlinolékařství a výživy, poradenství při pěstování plodin, pořádání seminářů vykonává Výzkumný ústav rostlinné výroby.
Studium designu, sochařství, restaurování, malby a fotografování
Design, malbu, sochařství či restaurování a jiné umělecko-průmyslové obory zakončené maturitou vyučuje střední škola Zámeček v Plzni.
Střední uměleckoprůmyslová škola a Základní umělecká škola Zámeček s.r.o.
Získej prospěchové stipendium na učební obor pekař, řezník-uzenář na SŠHS a VOŠ v Opavě
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava umožňuje krajské motivační prospěchové stipendium pro obor pekař a řezník.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, podnikání, právní management, maturita
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, ekonomika a podnikání, právní management, maturita, denní čtyřleté, nástavbové, dálkové a pomaturitní.
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.
Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium, mechanik, zedník, truhlář, malíř, autoelektrikář, karosář, nábytkářská a dřevařská výroba, obchodník.
Střední škola polytechnická, Olomouc, Rooseveltova 79
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence, hospodaření s odpady
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence a také hospodaření s odpady, environmentální rizika, analýzy a hodnocení vody a odpadů.
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering, domov mládeže, školní jídelna, družina, vzdělání pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.
Střední škola a základní škola Žamberk
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov, vzdělání s maturitní zkouškou, výučním listem, komplexní středoškolské vzdělání, nástavbové studium.