Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Soukromá základní umělecká škola Praha, příprava žáků na uměleckopedagogické zaměření
Soukromá základní umělecká škola Praha, příprava žáků na uměleckopedagogické zaměření, studium konzervatoře, hudební obor, výtvarný obor, keramika.
Základní škola a Mateřská škola Pražská, Znojmo, vzdělání od 1. po 9. třídu, odborné učebny
Základní škola a Mateřská škola Pražská, Znojmo, vzdělání od 1. po 9. třídu, odborné učebny, Mateřská škola Pramínek pro děti od dvou let, návštěva zajímavých akcí.
Základní škola Sokolov, poskytovatel toho nejkvalitnějšího vzdělání pro vaše ratolesti
Základní škola Sokolov – to je kompletní zajištění výuky pro 1. a 2. stupeň a mnoho možností rozvoje a volnočasových aktivit pro vaše děti!
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Stavebnictví – certifikace výrobků a služeb
Všem výrobcům nebo dovozcům materiálů a výrobků pro stavebnictví jsou určeny služby certifikace pro oblast stavebnictví společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi, moderní školní zázemí, laboratoře, dílny, technika, sportovní kroužky, posilovna.
Střední škola polytechnická Brno, Jílová, příspěvková organizace
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty, lesní ochranná služba, zakládání a pěstování lesů, ekologie lesa, biologie a šlechtění lesních dřevin.
Mateřská škola, základní škola, Gymnázium, výuka v českém a anglickém jazyce
Nadstandartní vzdělávací program vyučován v českém a anglickém jazyce již od první třídy v Gymnázium, základní a mateřská škola Hello s.r.o. – Ostrava-Poruba.
Kreativní studio pořádá kurz tvoření pro děti - výroba bižuterie, dárky, technika scrapbook, decoupage
Kreativní studio Fairyland Zlín pořádá prázdninové tvoření, kurz pro děti. Je možné navštěvovat i jednotlivé lekce. Zaměříme se na techniky scrapbook, decoupage, výrobu bižuterie, dárky a doplňky.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.
Životní prostředí – tuzemská i mezinárodní legislativa
Společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze nabízí své služby konzultace v oblasti tuzemské a mezinárodní legislativy pro oblast životního prostředí.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Devíti ročníková Základní škola zaměřená na výuku sportu
Základní vzdělávání ideální pro milovníky sportu, s nově zrekonstruovanou kuchyňkou, žákovskými dílnami a školní zahradou - Základní škola v Chodově.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Informace o postupu certifikačního orgánu výrobků v souvislosti s ohrožením COVID-19
Certifikační orgán TÜV SÜD Czech s.r.o. zavádí opatření pro provádění dozorových i recertifikačních auditů. Informace o postupu v souvislosti s ohrožením COVID-19 se dozvíte na našich stránkách.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení, soukromá škola, komplexní středoškolské vzdělání, základní vzdělání.
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Certifikace systému managementu kvality, environment a BOZP
Certifikační orgán BEST QUALITY, s.r.o. Vám zajistí poradenství, certifikaci, audity a školení v oblasti systémů managementu kvality, environmentálního managementu a BOZP.
BEST QUALITY, s.r.o.
Komplexní středoškolské a vyšší vzdělání v oblasti umění a reklamy
Vzdělávání středoškolského a vyššího stupně, studium v oblasti–film, fotografie, design, management a produkce. Perfektní zázemí školy, moderní vybavení, stáže v zahraničí, rozšířená výuka angličtiny.
MICHAEL - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s.r.o.
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti, překlady smluv, právních dokumentů, technické překlady, německý jazyk.
ZŠ a MŠ Zákolany je ideálním místem pro Vaše dítě
ZŠ a MŠ pod Budčí v Zákolanech nedaleko Kladna. Propojenost mateřské a základní školy, prvky Montessori pedagogiky, angličtina už od školky, kvalitní vzdělávání i umístění v krásné přírodě.
Základní škola a Mateřská škola pod Budčí, Zákolany, přísp.org.
Ochrana osobních údajů (GDPR) v TÜV SÜD Czech pro právní jistotu a transparentnost
Pracujete s osobními daty Vašich zákazníků? Pak věnujte pozornost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně dat osobních údajů GDPR, s jehož správným dodržováním Vám pomůže TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Soukromé gymnázium v Brně – čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor
Studuj na gymnáziu, kde Tě nejlépe připraví pro budoucí studium na všech typech VŠ. Nadstandardní výuka anglického jazyka. Moderní škola s příjemnou atmosférou - EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, jídelna, družina
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, školní jídelna, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu, zájmové kroužky.
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, šachová školička, odborné učebny, družina
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, Elektronická žákovská knížka, šachová školička, judo, keramika, odborné učebny, družina, školní jídelna, zahrada v blízkosti lesa na okraji města.
Základní škola, Hradec Králové - bezbariérový přístup Pouchov, keramická dílna, internet
Základní škola, Hradec Králové - bezbariérový přístup Pouchov, keramická dílna, internet, multimediální učebna jazyků, počítačová učebna s dataprojektorem, víceúčelové atletické hřiště.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452