Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturitní zkoušky, nástavbové studium, instalatér, ošetřovatel/ka, truhlář, ekonomika a podnikání, logistika v dopravě.
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, mikroanalýza
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, elektronová mikroskopie a mikroanalýza, speciální technologie, konstrukce vědeckých přístrojů, koherenční optika.
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie, welfare zvířat, technologie chovů, výživa hospodářských zvířat, odborné a naučné exkurze.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny a lesa, biomonitoring, environmentální rizika, biologická rizika.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, maturita
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, čtyřleté denní studium zakončeno maturitní zkouškou, informační technologie.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, maturitní a učební obory, operátor - logistik
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, maturitní a učební obory i pro dívky, operátor - logistik, automechanik, autotronik, opravář lesnických strojů, karosář, autoškola.
Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace
Výzkum v oblasti českého národního jazyka Praha, jazyková poradna, dialektologické oddělení
Výzkum v oblasti českého národního jazyka Praha, jazyková poradna, dialektologické oddělení, slovní zásoba, gramatická stavba, slohová diferenciace a výstavba textů, poradna.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání, domov mládeže, školní jídelna, nástavbové studium, autoškola.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Nymburk, V Kolonii 1804
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga Olomouc
SZŠ a VOŠz E. P. a JŠ s právem SJZ Olomouc, zdravotnický asistent, laboratorní asistent, diplomovaná všeobecná sestra, zdravotnický záchranář, státní jazykové zkoušky, domov mládeže.
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní vzdělávací obory
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní obor, osmiletý a čtyřletý vzdělávací program, keramika, herecká příprava, muzikály, divadlo.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie, etnologie, výzkum sociálních vztahů menšin, tradiční kultura, duchovní kultura, organizace seminářů.
Etnologický ústav AV ČR, v. v. i.
Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Ústav pro hydrodynamiku, výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, Praha
Ústav pro hydrodynamiku Praha, laboratorní výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, laboratoř pro vodní hospodářství, aplikační laboratoře.
Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, ochrana přírodních zdrojů, laboratoře
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, správu a poskytování geologických informací, posudkový servis, ochrana přírodních zdrojů a podzemních vod, vyhodnocení geologických rizik.
Česká geologická služba
Studuj obor, který tě baví a v budoucnu uživí - cukrář, kadeřník, kuchař - číšník, cestovní ruch, hotelnictví
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava nabízí studium na učebních, maturitních a vyšších odborných oborech, které tě budou bavit a v budoucnu tě uživí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Dům dětí a mládeže Vratimov - pravidelná zájmová činnost pro děti a mládež
Hledáte vhodný kroužek či tábor pro své dítko? Navštivte Dům dětí a mládeže ve Vratimově, který nabízí pravidelnou zájmovou činnost pro děti a mládež.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Firemní výuka jazyků - vzdělávání zaměstnanců pohodlně a s jistotou
Zvyšte docházku i motivaci vašich zaměstnanců a zdokonalte jejich vzdělání v cizích jazycích. Jazyková agentura UniStudies v Olomouci vám poskytne firemní výuku jazyků na míru pohodlně a s jistotou.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Jazykové kurzy pro veřejnost - kombinace kvalifikovaných českých a zahraničních lektorů.
Jak se naučit nové jazyky rychle a efektivně? Jazykové kurzy pro veřejnost, kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny nabízí BOHEMIA INSTITUT s.r.o. se sídlem v Praze.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Střední zahradnická škola Ostrava - škola s tradicí, vzděláváme již více než 110 let.
Nevíte si rady s výběrem oboru nebo školy? Střední zahradnická škola se sídlem v Ostravě, nabízí studijní obor zahradnictví. Jsme školou s bohatou historií a tradicí.
Vzdělávací středisko Praha – zkušení lektoři a příjemné prostředí
Potřebujete si pro Vaše zaměstnání doplnit vzdělání v oblasti PO, OŽP nebo BOZP? Vzdělávací středisko Ivana Kubičková T.E.P. v Praze garantuje zajímavé kurzy, zkušené lektory a příjemné prostředí.