Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Svářečská škola, školení svářečů všech stupňů Hradec Králové
V našem areálu v Říční ulici provozujeme svářečskou školu, která Vám zajistí základní nebo úřední svářečské kurzy - AXIS a.s. Hradec Králové
Základní škola Pelhřimov s řadou volitelných předmětů
Základní škola Pelhřimov, výchova a vzdělávání dětí od první do deváté třídy, široká nabídka volitelných a nepovinných předmětů, zájmových kroužků.
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Základní devítiletá škola v Ostravě s rozšířenou výukou
Rozšířené vyučování matematiky, přírodopisu, fyziky, chemie a informatiky nabízí naše Základní škola Ostrava – Mariánské Hory. Zaměřujeme se také na anglický, německý a ruský jazyk.
Jazykové kurzy AJ, FR, ŠP, NJ, RJ - docházkové studium jazyků, skupinové kurzy pro 2-7 lidí
S Albi - jazyková škola, s.r.o. Zlín je studium jazyků efektivní - pořádáme docházkové jazykové kurzy pro 2-7 lidí, věnujeme se výuce AJ, FR, ŠP, NJ, RJ.
Posuzování a zkoušky drážních vozidel - Česká republika
Znalecké posudky, zkoušky, řízení rizik drážních vozidel, poradenství v oboru kolejových vozidel provádí Výzkumný ústav kolejových vozidel, Praha.
Výuka pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Praha 6
Základní škola Jana Wericha v Praze-Řepích se zaměřuje jak na žáky nadprůměrně nadané, tak i na žáky jistým způsobem handicapované. Klademe důraz na všestranný a harmonický rozvoj osobnosti žáka.
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Mateřská škola se zahradou i hřištěm, kvalitní předškolní vzdělávání s výukou angličtiny
Mateřská škola Sedmikráska je vzdělávací instituce, která zajišťuje předškolní vzdělávání ve městě České Budějovice. Rozvíjíme děti po všech stránkách s důrazem na ekologii, zdravou výživu a sport.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Zájmové kroužky pro děti i dospělé, sport, tanec, příroda, angličtina
Organizování zájmové činnosti pro děti i dospělé ve sportovních, tanečních, jazykových a přírodovědných oborech zajišťuje Dům dětí a mládeže Blovice, okres Plzeň-jih.
Semináře, kurzy pro neziskovky-účetnictví, daně neziskové organizace
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá kurzy, semináře pro pracovníky neziskové organizace pro vedení účetnictví a neziskové organizace Jihomoravský,Zlínský kraj.
Střední odborná škola se zaměřením na veřejnosprávní činnost, denní i dálkové studium
Středoškolské vzdělání v oblasti veřejné správy i soukromém sektoru poskytuje Střední odborná škola Olomouc spol. s r.o. Předáváme a prohlubujeme znalosti žáků v právním systému, účetnictví i IT.
Základní škola Praha 1 se zaměřením na výuku cizích jazyků, česko-italský program pro cizince
Kvalitní vzdělávání dětí s důrazem na výuku cizích jazyků poskytuje Základní škola J. Gutha-Jarkovského sídlící na Praze 1 Nové Město. Škola pro cizince a bilingvní žáky pocházející z Itálie.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Studijní obory Chrudim - denní studium a dálkové studium
Nabízíme všem uchazečům na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim denní a dálkové studium.
Pořádání jazykových kurzů pro firmy a veřejnost Pardubice
Poskytujeme například jazykové kurzy všeobecné a odborné angličtiny, ale i kurzy pro veřejnost v různých oblastech - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Lesní mechanizátor s výučním listem, obor s potenciálem, Žlutice
Tříletý učňovský obor Lesní mechanizátor s výučním listem, s uplatněním jako těžař a traktorista, ŘP skupiny T zdarma na Střední lesnické škole Žlutice.
Gymnázium Praha – Stodůlky, soukromá vzdělávací instituce
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha, s.r.o. nabízí čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor. Učíme se v budově ve Stodůlkách na Praze 13 a v budově na Klamovce v centru Prahy.
Školení pro manažery v oblasti vedení lidí - vysoce interaktivní, Praha
Manažerských školení z oblasti vedení lidí najdete na trhu celou řadu, ne vždy však dokážou propojit efektivně teorii s praxí.
Středoškolské vzdělání v široké škále učebních, maturitních i nástavbových oborů, Vysočina
Studium technických oborů s dobrou pracovní perspektivou i možností studia na VŠ poskytuje vzdělávací instituce Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Pelhřimov.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.
Malotřídní základní škola na Turnovsku, zájmové kroužky
Malotřídní základní škola Přepeře na Turnovsku v okrese Semily, vzdělávání prvního stupně ZŠ, se školní družinou a bohatou nabídkou zájmových kroužků sportovní, výtvarných.
Zahradník s maturitou Střední lesnické škole Žlutice
Střední lesnická škola Žlutice, okres Karlovy Vary, studium čtyřletého maturitního oboru Zahradník, příprava na studium VŠ a zaměstnání v lesích či zahradnických společnostech.