Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Přípravné kurzy pro zkoušky z  angličtiny, Praha
Přípravné kurzy ke zkouškám FCE, CAE, CPE, atd.,a angličtiny, příprava k maturitě či pomaturitní studium anglického jazyka realizuje Jazyková škola Elvis, s.r.o., Praha.
Průmyslovka Třebešín, středoškolské vzdělání v oboru strojírenství, IT, technické lyceum
Střední odborné vzdělání s maturitou poskytuje Střední průmyslová škola, Praha 10, Na Třebešíně 2299. Moderně vybavená škola s dobrým zázemím a řadou mimoškolních aktivit.
Odborné učiliště, střední vzdělání s výučním listem – malíři, truhláři, zedníci i čalouníci
Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně nedaleko Jeseníku zajišťuje střední vzdělání s výučním listem. Nabízíme tříleté obory pro malíře, truhláře, zedníky, čalouníky, zahradníky a další.
Vyšší odborné vzdělání v oboru zahraničního obchodu a cestovního ruchu, moderní škola
Pokrokové vyučovací metody, zahraniční stáže i rozšířenou výuku cizích jazyků umožňuje studium na vzdělávací instituci GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. z Frýdku-Místku.
Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Základní škola rodinného typu, vzdělávání dětí do pátého ročníku, individuální přístup
Základní škola, Mírová pod Kozákovem, příspěvková organizace zajišťuje kvalitní vzdělávání s důrazem na individuální přístup. Vzděláváme děti v malém, ale příjemném a klidném kolektivu.
Střední lesnická škola Žlutice, maturitní a učňovské obory
Střední lesnická škola Žlutice nabízí maturitní a učňovské vzdělávání žáků v oboru lesnictví, zahradnictví, mechanizace, opravář motorových vozidel či včelař.
Zkoušení lan, defektoskopická kontrola vlečných lan lyžařských vleků
Autorizované a certifikované TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. v pracovišti v Radvanicích u Trutnova provádí defektoskopickou kontrolu vlečných lan lyžařských vleků do průměru 50 mm.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Výuka, odborné kurzy obsluh stavebních strojů, kolových i pásových nakladačů a rypadel, VZV
S manipulací a obsluhou stavebních strojů Vám pomůže společnost Václav Řeháček - Autoškola Vašek z města Nová Paka. Naučíme Vás ovládat kolové i pásové stavební stroje včetně nakladačů.
Soukromá devítiletá základní škola se školkou pro mimořádně nadané děti, Praha 9
Kvalitní vzdělání s výukou cizího jazyka už od prvního ročníku poskytuje Métis - základní škola s.r.o. sídlící na Praze 9 ve Vysočanech. Vzděláváme děti motivované a mimořádně nadané.
Základní škola pro první stupeň s moderně vybavenou počítačovou učebnou a individuální péčí
Základní školu s rodinnou atmosférou a osobním prostředím naleznete ve Staré Huti, kde se nachází Základní škola a Mateřská škola Stará Huť, okres Příbram.
Sportovní gymnázium s šestiletou a čtyřletou formou studia pro aktivní sportovce, Brno
Vzdělání s důrazem na sportovní přípravu poskytuje Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno, Botanická 70. Studium s individuálním přístupem, jež zajišťuje tým našich pedagogů a trenérů.
Středoškolské vzdělání v oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika pro učitele a vychovatele
Středoškolské vzdělání pedagogického a sociálního směru poskytuje Střední pedagogická škola Boskovice. Humanitní studium pro budoucí učitele, vychovatele i terénní pracovníky.
Středoškolské vzdělání v perspektivním oboru Stavebnictví a Geodézie a katastr nemovitostí
Studium na kvalitní střední škole s pestrou nabídkou oborů Vám poskytne SPŠ STAVEBNÍ Brno Kudelova. Připraveny máme perspektivní studijní obory s širokým uplatněním na trhu práce.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Centrum zahradnického vzdělávání v největší zahradnické škole v Jihomoravském kraji
Zahradnickou školu s dlouholetou tradicí naleznete v Rajhradě, kde se nachází Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace. Bohatý výběr studijních oborů s možností praxe v zemích EU.
Základní vzdělávání pro děti se sportovním talentem se zaměřením na lední hokej a další sporty
Školu pro sportovně i jinak nadané žáky naleznete v Brně Veveří, kde sídlí Základní škola Brno, Úvoz. Vytváříme vhodné podmínky pro rozvoj sportovních dovedností i dalších individuálních nadání.
Základní škola s důrazem na komunikativní schopnosti žáků v mateřském i cizím jazyce, Stříbro
Moderně vybavenou školu se specializovanými učebnami i kvalitní výukou naleznete nedaleko Plzně, kde se nachází Základní škola Stříbro, Mánesova 485, příspěvková organizace.
Mateřská škola Praha 1 s pravidelnou školou v přírodě, vzdělávání
Mateřská škola Opletalova v Praze 1 se zaměřuje na výchovu a vzdělávání dětí předškolního věku ve vzdělávacím programu Naše Praha a pravidelnou školou v přírodě.
Mateřská škola s přátelskou atmosférou, předškolní výchova a vzdělávání
Mateřská škola v Ratajích nad Sázavou vyniká přátelskou atmosférou, bohatými vzdělávacími aktivitami pro děti, vstřícnou předškolní výchovou a vzděláváním.
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku, ZUŠ Blansko
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku pro volbu oboru, výuka hudby, tance, výtvarného a literárně dramatického umění na ZUŠ Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Výtvarný, hudební, taneční a literárně dramatický obor, umělecké vzdělání v ZUŠ Holice
Vzdělání v různých uměleckých oborech poskytuje instituce Základní umělecká škola Karla Malicha nacházející se v Holicích u Pardubic. Naučíme Vás hudbě, výtvarnému umění i tanci.
Mateřská škola s příjemnou a radostnou atmosférou zaměřená na všestranný rozvoj dítěte
Předškolní vzdělávání dětí od 3 do 6 let zajišťuje Mateřská škola Stříbro, příspěvková organizace. Rozvíjíme děti po všech stránkách a přihlížíme k jejich individuálním přáním a potřebám.
Základní škola s rozšířenou výukou přírodních věd, Sokolov
Základní škola v Sokolově s rozšířenou výukou matematiky, přírodních věd, fyziky a chemie, specializované třídy od 6. ročníku, zájmové kroužky, spolupráce s Menzou.
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Středoškolské vzdělání se skvělým uplatněním v praxi, podnikání
Střední odborná škola ve Frýdku-Místku poskytuje maturitní i výuční vzdělání se skvělým uplatněním v praxi v oborech podnikání, agropodnikání, mechanik, zahradník či opravář.