Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Škola klasické homeopatie
Kurzy klasické homeopatie, vzdělávání v oblasti medicíny, teoretické a praktické homeopatie, způsobu užívání realizuje Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Aktivní vzdělávání pro firmy i pro širokou veřejnost
Nabízíme vzdělávací činnosti, realizujeme rekvalifikace, vytváříme analýzy, provádíme evaluace a studie v oblasti vzdělávání a organizačně toto vzdělávání zajišťujeme - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Školení jeřábníků Plzeň
Společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí odborné školení jeřábníků a osob zodpovědných za správné ovládání jeřábu s cílem zajistit kvalifikované zaměstnance s potřebnými znalostmi.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Středoškolské vzdělání se zaměřením na strojírenství a jazyková škola
Nabízíme Vám studium na Střední průmyslové škole strojírenské a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Kolín. Poskytneme Vám střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem.
Firemní, obchodní i konverzační jazykové kurzy Blansko, odborné překladatelské služby
Kvalitní výuku všech světových jazyků realizuje Jazykový institut Easyway, s.r.o. - jazyková škola sídlící v Blansku. Připravíme Vás k mezinárodní zkoušce i státní maturitě.
Základní, kondiční a závodní plavání dětí, mládeže i dospělých Kladno
Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. pořádá pravidelné kurzy, kondiční přípravu, tréninky a závody plavání pro děti, mládež i dospělé v různých disciplínách plavání.
Firemní jazyková výuka – vzdělávací Soft Skills kurzy od profesionální jazykové agentury
Naše profesionální a spolehlivá jazyková agentura UniStudies nabízí firemní vzdělávací Soft Skills kurzy v Olomouci a okolí. Rádi vám nabídneme komplexní řešení, protože Váš úspěch je náš úspěch.
Základní škola a Mateřská škola Mimoň v Libereckém kraji
Úplné základní vzdělání včetně zajištění individuálních potřeb žáků poskytuje Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem 572, Mimoň, příspěvková organizace v Libereckém kraji.
Vzdělávací středisko Praha - školení o nových trendech v PO, OŽP a BOZP
V našem centru máte možnost studovat a získat certifikát z přípravy v oblasti požární ochrany. Dozvíte se nové předpisy a právní změny v tomto sektoru dle zákona 133/1985 Sb.
Mateřská škola v Třebíči podporující zdraví, kulturu a sport
Mateřská škola Třebíč, ul. Okružní, příspěvková organizace se nachází v klidné části na západním okraji města Třebíče. Je školou 4 třídní, věkové složení dětí je od 2 do 7 let.
Gymnázium Mladá Boleslav - osmileté všeobecné vzdělávání
Všeobecné vzdělání zakončené maturitní zkouškou nabízí škola přidružená organizaci UNESCO - Gymnázium v Mladé Boleslavi ve Středočeském kraji již od roku 1991.
Základní škola s odpočinkovou zónou, školním pozemkem, hřištěm a mnoha zájmovými kroužky
Kvalitní vzdělání od prvního do devátého ročníku zajišťuje moderní vzdělávací instituce Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod.
Základní škola s rozšířenou výukou angličtiny, důrazem na ekologii a programem Erasmus
Kvalitní vzdělání ve škole rodinného typu poskytuje Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace z okresu Žďár nad Sázavou. Učíme a rozvíjíme děti po všech osobnostních stránkách.
Semináře nebo služby v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých Praha
Společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze má dlouholetou tradici v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, pořádání seminářů a kurzů různého zaměření.
Studijní obory s možností změny v průběhu studia na SOU gastronomie a podnikání
Běžně se stává, že na konci základní školy student neví, co by chtěl v životě dělat. SOU gastronomie a podnikání s touto situací počítá a umožňuje změnu oboru v průběhu studia.
Certifikace systémů managementu kvality, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, školení
Odborné certifikace managementu i nestranné posouzení způsobilosti poskytuje profesionální certifikační orgán ASMcert, s.r.o. se sídlem v Olomouci Holice.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Základní škola a Mateřská škola Frymburk
Základní devítiletá škola v jihočeském městysu Frymburk Vám nabízí kvalitní vzdělání pro Vaše děti. Součástí školy je mateřská škola, školní družina, jídelna i klub.
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP – Praha
Dbáte na neustálé vzdělávání vašich zaměstnanců? Pak vás jistě zaujme nabídka periodických zkoušek pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP, které pořádá Vzdělávací středisko Praha.
Waldorfská základní škola s ochrannou známkou registrovanou v Německu
Epochové vyučování a řada zájmových kroužků ve Waldorfské základní a mateřské škole v Ostravě, která spolupracuje s Pedagogickou fakultou Ostravské univerzity.
Dvoutřídní mateřská škola se zaměřením na logopedickou prevenci a čtenářskou pregramotnost
Kvalitní předškolní vzdělávání poskytuje MŠ Trhanov z okresu Domažlice. Společně s dětmi se zapojujeme do zajímavých projektů, pracujeme na rozvoji jejich řečových a pohybových dovedností.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.