Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Zahradnictví, subtropické a tropické rostliny, citrusy, prodej, e-shop
Subtropické zahradnictví Kruh Pavel Beran se zabývá prodejem a pěstováním subtropických a tropických rostlin, citrusů a provozováním e-shopu v okrese Semily.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Zahradní centrum zahradnictví prodej okrasné dřeviny jehličnany ovocné rostliny Liberec.
Provozujeme největší zahradnictví v České republice se širokým sortimentem okrasných rostlin a dřevin z vlastní produkce - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Dražby dřeva na stojato, prodej lesů bez pozemku, aukce dříví
Společnost Foresta SG a.s. provozuje lesnický prodejní portál, kde se zabývá aukcí, dražbou dřeva na stojato a prodejem lesů bez pozemku.
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy - Ve dnech středa 20.9.2017 až sobota 23.9.2017 od 8 do 17 hodin - Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělské družstvo Velké Svatoňovice
Rostlinnou a živočišnou výrobou, pěstováním řepky olejné a žita, chovem krav, produkcí mléka, zemědělskou činností se zabývá Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj.
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky pro údržbu strojů a pro úpravu vlastností vody Vám zajistí společnost BIOSFOR, s.r.o., sídlící u Pardubic.
Lesní školka, pěstování a prodej lesních a okrasných dřevin, vánočních stromků
Soukromá Lesní školka Vědomice s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic lesních stromů a keřů, okrasných rostlin, substrátů a vánočních stromků. Najdete nás v okrese Litoměřice.
Labradorský retrívr, štěňátka s PP - prodej Praha 4  -  rezervace 604687156 - odběr konec července 2017
6.června 2017 se v chovatelská stanici od Písnických rybníků pod vedením paní chovatelky Blanky Strnadové narodilo 10 krásných štěňátek, ​6 fenek a 4 pejsci.
Šlechtění a množení vyšších stupňů obilovin a technických plodin v našich podmínkách Praha
Společnost SELGEN, a.s. se sídlem v Praze je zaměřena na šlechtění a množení vyšších stupňů obilovin a technických plodin s cílem vyšších výnosů a kvality v domácích podmínkách.
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování plodin, chov skotu a výroba mléka
Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu, pěstování obilovin, řepky a kukuřice, chov skotu a prasat, produkci mléka.
Poradenství v lesním hospodářství - analýzy hospodaření, software pro lesní hospodáře
Společnost Foresta SG a.s. působí v oboru lesnictví, kde pro lesní hospodáře poskytuje odborné studie, analýzy hospodařeni a software či informační systémy.
Minerální lizy pro zvěř, výroba a distribuce doplňkové výživy
Minerální lizy, krmnou sůl, výživové doplňky pro hospodářská zvířata či lesní zvěř vyrábí, prodává a dodává společnost Jamenská a.s., se sídlem v Jamné nad Orlicí.
Vyřízení dotací pro fyzické i právnické osoby na lesnictví - lesní technika, cesty, školky, ...
Vyřízení dotací v oblasti lesnictví zajišťuje pro fyzické i právnické osoby společnost Foresta SG a.s., která poskytuje v tomto oboru také poradenství.
Produkce vlastní rostlinné výroby
Nejvíce se specializujeme na výrobu kvalitních českých obilovin - SILYBA a.s. Ústí nad Orlicí
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Krůty, krocani, drůbež, masné krůtí výrobky, chov, porážka, prodej
Krůty, krocany a jinou drůbež chováme, porážíme, vyrábíme masné krůtí výrobky a prodáváme v rodinné farmě pana Jiřího Kořínka Nový Dvůr, která sídlí v okrese Jičín.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Zemědělské družstvo, rostlinná výroba, služby, Lány, okres Chrudim
Rostlinná výroba a služby pro zemědělce jsou hlavní činností zemědělského družstva Agricola Bylany. Pomáháme při sklizni obilí, olejnin a pronajímáme prostory pro skladování.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělská společnost, Šťáhlavy, okres Plzeň
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá zemědělská společnost AG-PRODUKT a.s. - chov skotu, dojnic, tržní produkce mléka, masa, pěstování obilovin, výroba krmných směsí.
Chovatelské potřeby, krmivo, e-shop, kamenný obchod, prodej, Liberec
Chcete nakupovat chovatelské potřeby, krmivo, hračky a další zboží pro Vaše zvířecí kamarády z pohodlí domova? Navštivte e-shop Evy Kolafové. Zavítat můžete i do kamenné prodejny v Liberci.
Balkónovky Příbram
Váháte, jak letos osadit truhlíky Vašeho okna či balkónu? Velký výběr sazenic balkónovek – květin do truhlíků má v prodeji a s péčí ochotně poradí Zahradnictví Příbram - Volák Josef.
Krmiva, vitamíny a další chovatelské potřeby pro domácí a hospodářská zvířata
Canis Prosper s.r.o. se sídlem v Bohuslavicích nedaleko Opavy je velkoobchod krmiv pro zooprodejny a zoobutiky. Nabízíme krmiva, vitamíny a další chovatelské potřeby pro domácí a hospodářská zvířata.