Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Těžba a prodej dřeva, palivové dříví, měkké a tvrdé dřevo, prodej balíkového sena
Těžbu a prodej dřevní hmoty, palivového dříví, výřezů a vlákniny z listnatých či jehličnatých stromů, prodej sena realizuje Správa městských lesů Most, příspěvková organizace.
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva DAM cisternou, laboratorní služby, poradenství zajišťuje AGRO CS, a.s., divize Agroslužby.
Ochrana rostlin – herbicidy a fungicidy s jistým účinkem
Účinné herbicidy a fungicidy k ochraně napadených porostů a rostlin s jistým a dlouhodobým účinkem nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Brambory na uskladnění od soukromého zemědělce, chov telat a skotu
Kvalitní brambory na uskladnění či loupané z farmy soukromého zemědělce, prodej pšenice, žita a sena, chov telat a skotu zajišťuje František Šimek - soukromý zemědělec, Náchod.
Prodej sadbové brambory, ovocné stromy, okrasné dřeviny
Prodejnu Záhrádkářské služby, spol. s r.o. najdete ve Starém Městě nedaleko Uherské Hradiště - aktuálně máme na prodej sadbové brambory, nakoupít u nás také ovocné stromy i okrasné dřeviny.
Jezdecké potřeby levně v eshopu-oblečení, boty pro jezdce a vše pro koně
V eshopu firmy Svět koně Zlín pořídíte levně jezdecké potřeby. Pro jezdce oblečení a boty i pro koně vše potřebné.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Krmiva, výroba a distribuce, masokostní moučka, krevní, drůbeží, kafilerní tuk
Výrobu a distribuci krmiv, masokostní moučky, krevní a drůbeží moučky, kafilerního tuku, provoz kafilerie, odstraňování živočišného odpadu realizuje společnosti AGRIS spol. s r.o.
Čerstvé houby, pěstování a velkovýroba hub, žampionů, hlívy ústřičné, distribuce
Čerstvé houby, žampiony, hlíva ústřičná, houževnatec jedlý, jejich pěstování, velkovýroba, balení, distribuce provádí společnost FUNGHI CZ, a.s., okres Nový Jičín.
Kukuřice 2018 – informace, porovnání a výhody jednotlivých hybridů
Pro zemědělství je kukuřice velmi důležitou komoditou, proto společnost VP AGRO, spol. s r.o. se sídlem v Praze přináší mnoho cenných informací o hybridech kukuřice v katalogu 2018.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Zemědělství Kralovice
Bílovská zemědělská a.s. je společností, která se zabývá rostlinnou a živočišnou zemědělskou výrobou včetně sezonních doplňkových služeb v regionu Kralovice.
Kvalitní brambory a jahody od soukromého zemědělce a rolníka, Lysá nad Labem, Nymburk a okolí
Chutná zelenina a ovoce od firmy Petr Rubeš - soukromý zemědělec z Lysé nad Labem. Zaměřujeme se zejména na pěstování konzumních brambor a jahod. Naše plodiny jsou ryze domácí a vždy čerstvé.
Certifikované přípravky na ochranu rostlin, hnojiv a osiv pro zemědělství, velkoobchod
Ochrana rostlin proti škůdcům a chorobám s certifikovanými přípravky, prodej hnojiv a osiv pro zemědělství zajišťuje velkoobchod s agrochemikáliemi AGROSPOL Czech spol. s r.o.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.
Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Palivové dřevo tvrdé i měkké, štěpkování biomasy, prodej štípaného dříví a biomasy
Palivové dřevo pro dlouhou zimu Vám dodá společnost Polanský AB s.r.o. z Pacova. Zabýváme se těžbou, výrobou a prodejem palivového dříví, dále zpracováním biomasy, čímž šetříme životní prostředí.
Soukromá Lesní škola Vědomice - sazenice keřů, dřevin a rostlin - navštivte nás, rozkveteme Vaši zahradu!
Lesní školka Vědomice s.r.o. obhospodařuje celkem 70 ha produkčních ploch, na nichž se věnuje dvěma odvětvím rostlinné produkce.
Drůbežárna, jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů
Jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů masných hybridů, výkrm jatečních kuřat, produkci násadových vajec zajišťuje drůbežárna XAVEROV, a.s., Kostelec nad Černými lesy.
Vybavení pro jezdce i koně-jezdecké potřeby Svět koně
Kompletní vybavení pro jezdecký sport zakoupíte v prodejně Svět Koně Zlín. Jezdecké i stájové potřeby - vše pro jezdce i koně.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.
Výhodný prodej rostlinné výroby pro drobné odběratele
SILYBA a.s. Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí akciová společnost nabízí především drobným odběratelům prodej rostlinné výroby.
Celoroční a hlavně vánoční prodej živých kaprů, násadkových candátů a tržních línů v Lipnici
Čerstvá ryba z rybářství v Lipnici. Naše rybářství se specializuje převážně na výlov a prodej kaprů, dále na násadkové candáty a tržní líny, které si můžeme zakoupit přímo na sádkách v Lipnici.
Mák z velkoobchodu od firmy TRIAS
Mák z velkoobchodu od firmy TRIAS je prvotřídní pochoutkou na pečivo