Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Prodej travní senáž, senáže z ovsa z jílků Ústí nad Orlicí
Firma SILYBA a.s. nabízí k prodeji 1200,- tun travní senáže a 1000,- tun senáže ze senážního ovsa s podesevem jílků + senáže z jílků. Senáže jsou vhodné i pro bioplynové stanice. V případě zájmu zašleme rozbory těchto senáží. Cena dohodou, nakládání zajistíme.
Živočišná výroba, prodej živých a jatečních prasat v ZDV Fryšták
Celoroční prodej živých a jatečních prasat pro zájemce z regionu Zlín nabízí ZDV Fryšták. Živočišná výroba je zaměřena i na chov jatečného skotu
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Ekologická zemědělská výroba v BIO kvalitě, prodej sena, jalovic a zástavových býčků
Rostlinnou i živočišnou výrobu s certifikátem BIO naleznete u firmy AGRO A.R.W., s.r.o. ze Staré Červené Vody v Jeseníkách. Ekologické hospodaření pomocí moderní zemědělské techniky.
Boxové ustájení koní Nebanice
Boxové ustájení koní s kvalitním zázemím pro jezdce a trénování s garancí odborného personálu nabízí na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Bolehošťské kysané zelí, pěstování a zpracování zelí, zelárna
Bolehošťské kysané zelí, pěstování, zpracování hlávkového zelí, výroba a prodej kysaného zelí s nezaměnitelnou chutí a bez chemických přísad od společnosti AGROSPOL Bolehošť, a.s.
Prodej a výroba osiva, semen, semenářství
Prodej a výroba osiva, semen, semenářství firmy AGROGEN, spol. s r.o. Balené od 1kg. Specializují se na šlechtění osiv. Všechny jsou uznané osiva.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Ustájení hříbat Nebanice
Vlastníte kobylu s hříbětem a nastal čas odstavu? Hledáte pro své hříbě na příští roky vhodné ustájení? Neváhejte využít služeb farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Lesnické služby, rizikové kácení stromů, zalesňování zemědělských půd, prodej palivového dříví
Komplexní lesnické služby včetně rizikového kácení stromů i těžby a zalesňování zemědělských půd Vám zajistí společnost Lesy Tyl Ivan Tyl z Přemyslovic u Prostějova.
Vánoční stromky velkoobchod
Obchodníci, připravte se na Vánoce a zajistěte si ty nejkrásnější řezané vánoční stromky pro Vaše zákazníky od velkoobchodu František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej koní Nebanice
Prodejem perspektivních chovných a sportovních koní vhodných ke skoku, drezuře i rekreačnímu ježdění se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Mák, lněná semínka, jáhly a jiné zemědělské komodity - prodej, velkoobchod, dovoz
Prodejem a velkoobchodem máku, lněných semínek, jáhlů a dalších zemědělských komodit se zabývá společnost Bialoň trade a.s., sídlíci v Ostravě, která se Vám postará i o jejich dovoz.
Penzion Nebanice – ubytování s možností ustájení koně nebo jezdeckých pobytů
Penzion Nebanice nedaleko Chebu nabízí útulné ubytování v místním jezdeckém areálu s možností ustájení vlastního koně po dobu pobytu, jízdy na koních, cyklovýletů nebo relaxace v krásné přírodě.
Výcvik jezdců Nebanice
Trenéři a speciálně vybraní koně na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí výcvik jezdců začátečníků nebo pokročilých v parkuru i drezuře.
Zahradnictví, e-shop dřevin, stromků, subtropických rostlin, květin
Internetové zahradnictví, prodej dřevin, ovocných stromků, subtropických a tropických rostlin, citrusů, okrasných keřů, květin realizuje na e-shopu zahradnictví Kruh.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu, prodej obilí a slámy, středisko mechanizace
Kvalitní hovězí maso, mléko, pšenici, řepku i kukuřici Vám dodá Zemědělské družstvo Sebranice. Středisko živočišné i rostlinné výroby s chovem krav, telat i býků, ideální pro maloodběratele.
Chov koní Nebanice
Chovem sportovních a starokladrubských koní se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu - moderní jezdecký areál s kvalitním zázemím pro koně i jezdce, pastvinami a odchovnou hříbat.
Prodej vánočních stromků
Řezané vánoční stromky i okrasnou klest tuzemské produkce prodává velkoobchodní firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě ze Sušice.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Výroba, prodej, šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, prodej stromků Třebíč
Šlechtitelská stanice, prodej, šlechtění osiva, prodej ovocných stromků, travní, jetelotravní směsi, bio-osivo dodává firma AGROGEN, s.r.o., z okresu Třebíč.
Výcvik koní Nebanice
Základní i pokročilý drezurní a parkurový výcvik koní pod vedení zkušených trenérů s licencí stejně jako moderní zázemí pro jezdce i koně nabízí rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Ustájení hříbat Nebanice
Máte hříbě po odstavu a hledáte vhodné ustájení s prostornými výběhy a pravidelnou péčí? Farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu disponuje odchovnou hříbat a nabízí své služby ustájení.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Odchov plemenných býků, prodej plemenného skotu na produkci masa
Odchov plemenného skotu s velkou jateční výtěžností, prodej masných plemen hereford, aberdeen angus a charolais realizuje na farmě v Rýmařově Jan Hořák.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Prodej a chov sportovních a kladrubských koní Nebanice
Máme pro Vás kladrubské koně ke koupi i rekreačnímu či sportovnímu využití.