Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Okrasné jehličnaté dřeviny
Zahradnictví Havlíček Srch Pardubice je zaměřeno na pěstování a prodej okrasných rostlin.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře Praha
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře, vodní díla, stav povrchových vod a nádrží, jakosti vody, povodně - Povodí Vltavy, státní podnik Praha
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Begonie v červené, žluté, bílé, medové nebo lososové barvě zakoupíte na eshopu
Radujte se i letos ze záplavy bohatých květů červené, žluté, bílé, medové či lososové begonie zakoupené v e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Jak šetřit vodu při zalévání rostlin – redukce zavlažování rostlin, Česká republika
Pokud chcete šetřit vodu při zalévání rostlin a redukovat frekvenci zavlažování rostlin, vyzkoušejte půdní kondicionéry TerraCottem z České republiky.
Hnojiva v tabletách pro výživu rostlin a jejich rychlý růst - prodej Česká republika
Pro výživu rostlin a jejich rychlý růst vyzkoušejte hnojiva v tabletách, která vytvoří velkou zásobu živin s dlouhodobým účinkem. Na jejich výrobu a prodej je specialistou společnost ECOLAB Znojmo
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Zahradnické centrum Příbram
Vše pro Vaši zahradu Vám poskytne naše Zahradnické centrum v Příbrami. Náš široký sortiment si můžete prohlédnout přímo u nás na náměstí T.G. Masaryka 142 v Příbrami.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Rostlinná výroba, pěstování zemědělských plodin se zaměřením na obiloviny a řepku
Kvalitní zemědělskou produkci se specializací na pěstování rostlinných komodit zajišťuje společnost ZEMAD s.r.o. sídlící v obci Želetava v okrese Třebíč.
Knihkupectví a e-shop se zaměřením na myslivost, časopisy, literatura, akce i poradenství
Široký myslivecký sortiment pro myslivce i širokou veřejnost připravila firma Myslivost, s.r.o. z Prahy 4. Prodáváme a vydáváme odbornou literaturu, myslivecké zboží i dárky.
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Výkup dřevní hmoty od malo i velkododavatelů Mladá Boleslav
Výkup dřevní hmoty všech druhů od malo i velkododavatelů, odkup z odvozních míst i nastojato, těžbu a odvoz realizuje společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s.
Macešky a petrklíče za skvělou cenu - sleva pro velkoodběratele
Široký výběr macešek a petrklíčů za skvělou cenu pro jednotlivce i velkoodběratele najdete v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Využijte naše profesionální služby doprava, mechanizace, opravy
Nabízíme jeřábové práce, dovoz a dopravu, zemědělské mechanizované služby, svářečské práce, opravy - Silyba Ústí nad Orlicí
Těžba a přeprava dřeva, předmýtní a mýtní těžba, Šumava
Lesnické práce na Šumavě, probírky, předmýtní a mýtní těžba dřeva, přeprava, třídění šetrnou technikou k životnímu prostředí realizuje Hanko CZ, s.r.o.
Zahradnictví okrasné stromy pro Vaší zahradu Velim
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin - Jiří Hruška - zahradnictví Velim
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Lesnická činnost Šumava, těžba a přibližování dřeva
Probírkové porosty, těžbu dřeva, zpracování dřevní hmoty do 0,10 m3 i přibližování dřeva v Národním parku Šumava Vám zajistí firma Hanko CZ s.r.o. se sídlem v Solné Lhotě u Vimperku.
Vodní zahradnictví se zaměřením na pěstování vodních a bahenních rostlin, výstavba jezírek
Pěstováním a prodejem vodních rostlin, okrasných travin i trvalek se zabývá společnost Vodní Zahrada PhDr. Iva Doležalová sídlící v obci Komořany u Vyškova.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Rodinné zahradnictví, pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných dřevin, údržba zahrad
Pěstování květin, keřů a stromů se věnují v rodinném zahradnictví Naďa Málková - Zahradnictví Tursko u Prahy. Bohatý výběr okrasných rostlin, stromků, balkonových květin včetně příslušenství.