Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Péče o les, zalesnění, těžba a školkařství v lesích Mladé Boleslavi
Práce v lesích Mladé Boleslavi i u soukromých zájemců, lesní hospodářství, těžba, pěstební činnost, péče o kulturu a obchodování se dřevní hmotou realizuje společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s.
Dřevotřískové OSB desky pro truhlářství a nábytkové konstrukce
Nabízíme OSB desky vhodné pro použití jak v interiéru tak v exteriéru – díky své pevnosti slouží i jako nosný materiál - Pila Hartman Jičín
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej bylinek, máta, meduňka, mateřídouška, tymián, saturejka, yzop Pardubice
Prodáváme kvalitní sortiment bylinek a koření, pro mnohostranné využít v kuchyni, zakoupit můžete hotové sazeničky - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Výživa, konzervační přípravky, krmiva a doplňky pro skot Pohořelice, stabilizátory, krmné soli
Výživa, konzervační přípravky, krmiva a doplňky pro skot Pohořelice, stabilizátory, krmné soli, silážní přípravky, laboratorní rozbory krmiv.
Lesní hospodářství, výkup a prodej dřevní hmoty
Hospodaření v lesích – zajištění obnovy, údržby a těžby, výkup dřeva a lesních porostů, prodej palivového dříví a briket zajišťuje společnost Green Corp, s.r.o.
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Mléčné krmné směsi pro telata, mléčná výživa telat, prodej, výroba TELMILK
Specializace na prodej a výrobu mléčných krmných směsí pro telata, mléčnou výživu telat, výživa určená pro telata TELMILK, suché směsi od firmy MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Těžba a přibližování dřeva technologií UKT a LKT Klatovy, ruční a strojová těžba dřeva po celé ČR
Jsme specialisté na těžbu a přibližování dřeva, pracujeme po celé České republice, těžba dřeva ruční nebo harvesterovou technologií.
Zahradnictví, prodej květin-pokojové, řezané, balkónové rostliny
Pokud milujete květiny, zavítejte v Brně Modřicích do Zahradnického centra Brabec, kde si jistě vyberete z širokého sortimentu. Naleznete u nás Květiny pokojové, řezané, balkonové i osiva.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej cibulovin - petrklíče, narcisy, hyacinty a jarní cibulové květiny pro Vás na jednom místě
Přijďte si do našeho zahradního centra GARDEN CENTRUM - RAIDA vybrat petrklíče, narcisy, hyacinty a další jarní cibuloviny na Vaší zahrádku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Zeleninová sadba na zahradu Opava - rajčata, zelí, okurka, paprika, kedlubny, saláty k výsadbě
Přijďte si do GARDEN CENTRUM - RAIDA pro sazenice nejrůznějších druhů zeleniny za akční ceny! Nabízíme zeleninovou sadbu rajčat, okurek, paprik, brokolice, kedluben a mnoho dalších druhů zeleniny.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Výborný uzený sýr Jánošíkův oštěpek se hodí na grilování, opékání i k pečení na pánvi i v troubě
Skvělý uzený sýr z kvalitního kravského mléka, uzen na bukovém dřevě se griluje, peče či opéká na venkovních i elektrických grilech, v troubě i na pánvi. Vyrábí firma MILKEFEKT s.r.o.
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba mléka, chov dojnic ve volném ustájení
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba a produkce mléka, chov dojnic ve volném a přistýlaném ustájení.
AGRONA Staré Město, a.s.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Likvidace odpadů živočišného původu - spolehlivé služby v oblasti kafilérie
Spolehlivé služby v oblasti kafilérie provádí společnost AGRIS spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se šetrnou likvidací odpadů živočišného původu, zajistíme odstranění těl uhynulých zvířat.
Prodej vánočních stromků z plantáže - možnost osobního výběru kavkazské jedle
Firma ZAHRADY HASTÍK zahájila prodej vánočních stromků - kavkazská jedle. Zahradnictví Vám zajistí vánoční stromky rovnou z plantáže s osobním odběrem hned nebo si stromek můžete předem označit.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Věnce, svíčky a květinová výzdoba na hroby a hřbitovy - na památku zesnulých
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA z Opavy Vám ráda nabídne věnce, svíčky, květinovou dekoraci a jinou výzdobu vhodnou na hřbitov ke Svátku zesnulých.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Široký výběr produktů pro péči o zvířata
Přípravky pro péči o hospodářská zvířata a lovnou zvěř, antiparazitika, vakcíny, vitamíny a krmné směsi dodává BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Ekofarma s domácí kuchyní a vlastními produkty v Jilemnici
Ekologicky pěstovaný skot a ovce, zážitek z agroturistiky, skvělé jídlo z domácích a čerstvých surovin, autentická hospůdka s ubytováním, prodej masa a produktů v Ekofarma U Kotyků.
Hospůdka u Kotyků
Služby pro lesnickou praxi, mapování a zjišťování stavu lesa
Činnost v oblasti hospodářské úpravy lesa, tvorba plánu hospodaření v lesích, zjišťování stavu porostu a zásob, mapování zajišťuje IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
Internetový prodej, e-shop krmiv pro psy a kočky německé značky JOSERA
Firma Canis Prosper s.r.o. se specializuje na internetový prodej kvalitních krmiv. V našem e-shopu si můžete pořídit kvalitní krmiva pro psy i kočky německé značky JOSERA.