Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Internetový prodej, e-shop krmiv pro psy a kočky německé značky JOSERA
Firma Canis Prosper s.r.o. se specializuje na internetový prodej kvalitních krmiv. V našem e-shopu si můžete pořídit kvalitní krmiva pro psy i kočky německé značky JOSERA.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Zahradnictví s velkým výběrem květin, stromků i keřů
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí vše od stromků, květin, přes keře, až po hnojiva.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Farma s rodinnou tradicí se zaměřením na chov koní a aktivitami s nimi spojenými
Jízdy na koních, individuální lekce, terapie a ubytování, pořádání společenských a firemních akcí, lidové muzeum a možnost rybolovu to vše poskytuje Farma Olšovka na Plzeňsku.
Prodej okrasných dřevin a trvalek,  nádherně kvetoucích rododendronů a azalek
V zahradním centru Malinkovič – Důbrava naleznete různé druhy okrasných dřevin a trvalek, které se stanou ozdobou vaší zahrady. Zakoupíte u nás okrasné jehličnany a rododendrony nebo azalky.
Lesnické práce, těžba, manipulace a přibližování dřevní hmoty
Kácení, těžení a následné zpracování a manipulace se dřevem v jakýchkoliv podmínkách a špatně dostupných místech. FORESTVLACH s.r.o. – Les, dřevo a příroda, to je naše obživa.
FORESTVLACH s.r.o.
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Za studena lisované krmivo Natural Plus – hypoalergenní, pro citlivé a vybíravé psy
Výhradním dovozcem za studena lisovaného krmiva Natural Plus je firma Canis Prosper s.r.o. z Bohuslavic na Opavsku. Krmivo má hypoalergenní vlastnosti a je vhodné pro citlivé a vybíravé psy.
Prodej živých listnatých i jehličnatých plotů, zahradnictví, okrasné dřeviny, keře
Okrasné zahradnictví Havlíček pěstuje a prodává okrasné rostliny, dřeviny, keře, živé listnaté či jehličnaté ploty a jiné rostliny.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Konzumní i krmné brambory, pšenice – sezónní prodej českých obilovin a okopanin
Prodej konzumních i krmných brambor, pšenice a zelí zajišťuje Zemědělské družstvo vlastníků v Nošovicích, nedaleko Frýdku-Místku. Prodej probíhá každý den dle sezóny.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Nejlepší krouhané a kysané zelí, napomáhající snižovat krevní tlak - výroba i prodej
Sháníte-li dobré krouhané a kysané zelí, které je významným zdrojem vitamínu C, navštivte prodejní sklad Nižší lhoty od Zemědělského družstva vlastníků Nošovice, specializující se na rostlinnou výrobu
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood - zcela bez masa a obilovin
Jako novinku v našem obchodě můžete najít vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood, které je vhodné pro všechny psy s alergickou reakcí na živočišné bílkoviny.
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen, Rexan, Hergit, M-sunagreen, zemědělská chemie.
Prodej okrasných rostlin, keřů a příslušenství na zahradu –  keramika, okrasný štěrk
V zahradním centru Morávkovo v Lednici zakoupíte různé druhy okrasných rostlin a keřů. Prodáváme také široký sortiment příslušenství na zahradu, jako jsou květináče, keramika nebo okrasný štěrk.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Farma, rostlinná konvenční výroba, ekologicky pěstované ovoce a myslivost
Rostlinná výroba, kvalitní obiloviny, ekologické ovoce a čerstvě ulovená zvěřina od společnosti FARMA Ing. Josef Vendolský ze severní Moravy.
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena z okolí Bílých Karpat.
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Krmiva a chovatelské potřeby pro kočky, psy, hlodavce, ptáky
Firma Canis Prosper s.r.o. se sídlem v Bohuslavicích nedaleko Opavy je velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb pro kočky, psy, hlodavce, ptáky i hospodářská zvířata.
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, celá ČR
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, odchyt celá ČR, skot, krávy, koně, ovce, jeleni, daňci, siky.
Zahradnictví Příbram – prodej kvalitní sadby letniček i trvalek
Široký výběr semen a sadby okrasných květin mnoha druhů a barev, dřevin i jehličnanů nabízí Zahradnictví J.Volák v Příbrami.
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy - javor, cedr, borovice, smrk - prodej
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy, jako je javor, cedr, borovice nebo smrk, které lze použít jako výrazné prvky v kompozici v zahradnické tvorbě, prodává Zahradnictví Brno Kresa.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování dřeva a porostů, lanové přibližování dřeva, přeprava dřeva - Hanko CZ, s.r.o. Prachatice
Popínavé rostliny Srch - ideální rostliny do menších zahrádek
Popínavé rostliny jsou v zahradách nenahraditelné pro svoji schopnost pnout se po konstrukcích, plotech a zdích - Zahradnictví Havlíček Srch
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Půdní kondicionéry pro výživu rostlin, keřů a stromů - TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement
Výhradním distributorem a prodejcem půdních kondicionérů pro výživu rostlin, keřů a stromů TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement je společnost TERRACOTTEM Česko Kvete s.r.o.