Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

E-shop prodejny EQUICENTRUM - Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště, Trutnov
V našem Eshopu si vybere každý nadšenec koní, nabízíme veškeré vybavení pro jezdecký sport a pro chov koní - SCR Fassati s.r.o. Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště
Prodej a pěstování ovocných stromků, klasické i rezistentní odrůdy
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Rostlinná výroba, pěstování pšenice, ječmene, řepy a máku, zemědělské družstvo
Obiloviny té nejvyšší kvality naleznete u dynamické společnosti Zemědělské družstvo Výšovice. Široký výběr rostlinných produktů v okrese Prostějov.
Balkónové a záhonové květiny, zeleninová sadba i pytlový substrát
Balkónové a záhonové květiny i zeleninovou sadbu ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru můžete od února do června zakoupit pro Vaši zahradu i balkony také v provozovně U skleníků, okres Beroun.
Prodej osiva a to travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej osiva ze šlechtitelské stanice AGROGEN, spol. s r.o. Slavice. Nakupujte od výrobce a šlechtitele travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej pícnin, ovocných stromků, osiva, travních směsí, výroba, prodej, šlechtění Brno-venkov
Ovocné stromky, pícniny, osiva, nebo travní směsi, šlechtění, výrobu a prodej osiva různých odrůd provádí firma AGROGEN, s.r.o., sídlící v okrese Brno-venkov.
Perspektivní koně do sportu – prodej
Chcete se věnovat jezdectví naplno? Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí k prodeji perspektivní sportovní koně s prověřeným původem.
Šlechtitelská stanice, šlechtění, prodej osiva, specialista na osivo Třebíč
Specialista na šlechtění, výrobu a prodej různých druhů a odrůd uznaných osiv, to je společnost AGROGEN, spol. s r.o., šlechtitelská stanice.
Kroužek jezdectví Cheb
Máte doma dítě, které má rádo koně a chce se naučit základům jezdectví? Navštivte kroužek jezdectví na rodinné farmě Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu.
Půdní kondicionér TerraCottem - výživa pro zlepšení růstu rostlin
Půdní kondicionér TerraCottem jako účinný prostředek pro optimální růst a výživu rostlin lze použít při výsadbě stromů či keřů, květinových záhonů i při zalesňování.
Pastevní ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně pastevní ustájení s velkými výběhy? Farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí v období jaro podzim pastevní ustájení za výhodnou cenu.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Tropifit - vyvážené krmivo pro hlodavce, drobné savce a ptáky
Vyvážené krmivo a produkty nejvyšší kvality. Kompletní krmivo a vitamíny značky Tropifit pro hlodavce, drobné savce a ptáky Vám zajistíme od celosvětově největšího technologického výrobce Tropical.
Přeprava dřeva Prachatice
Společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem u Prachatic provozuje přepravu dřeva s pomocí moderní techniky, která je šetrná ke kořenovým systémům stromů a okolní krajině.
Rostlinná výroba Jedlová - pěstování obilovin, olejnin a pícnin
Náš zemědělský podnik Jedlová se zaměřuje na pěstování a prodej obilovin, olejnin a pícnin.
Těžba dřeva Národní park Šumava
Díky modernímu vybavení stroji, které jsou šetrné ke kořenovým náběhů, provozuje společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic těžbu dřeva v Národním parku Šumava.
Koně na prodej Nebanice – sportovní, hobby, chovní
Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu nabízí zájemců koně na prodej vhodné do sportu, pro rekreační ježdění i kočárové koně s ověřeným zdravotním stavem a prokázaným původem.
Lesnické práce Prachatice
Těžbu, manipulaci, přiblížení dřeva a další lesnické práce s minimem negativních dopadů na životní prostředí nabízí společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic.
Lázeňské lesy Karlovy Vary
Nejen údržbu zalesněných pozemků a staveb na těchto pozemcích, ale i doplňkové aktivity jako provoz pily a prodej řeziva zajišťuje příspěvková organizace Lázeňské lesy Karlovy Vary.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.
Výroba krmných směsí pro hospodářská zvířata – kompletní, doplňkové i na předpis
Výrobu doplňkových, kompletních i medikovaných krmných směsí pro hospodářská zvířata nabízí společnost BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy.
Chov koní - výcvik, prodej, vyjížďky
Tým zkušených ošetřovatelů rodinné farmy Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu se zabývá chovem starokladrubských a sportovních koní, jejich výcvikem, ustájením a prodejem.