Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Listová hnojiva Pardubice - pravidelná výživa půdy pro efektivní pěstování rostlin
V nabídce firmy Biosfor naleznete vícesložková i jednosložková vysoce koncentrovaná listová hnojiva českého výrobce Chemap Agro.
Přijďte si vyzkoušet sportovní rybolov k nám a užijte si atmosféru úspěšného rybolovu
Ať už jste vášnivými rybáři nebo si rybolov chcete vyzkoušet jen rekreačně, pak určitě vyzkoušejte proslulý sportovní rybolov u nás v Božicích!
Sportovní rybolov Božice
Poznejte skutečnou kvalitu palivového dříví, kterou rozhodně oceníte!
Hledáte-li cokoliv oblasti lesnických služeb nebo Vás zajímá třeba jen prodej palivového dříví, pak se obraťte na firmu WOOD TRADING, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
WOOD TRADING s.r.o.
Prodej ovocné keře drobné ovoce rakytník řešetlákový Hippophae rhamnoides Liberec.
V našem specializovaném zahradním centru nabízíme velkoobchodní prodej nejen ovocných keřů.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Těžba dříví – výchovné a kalamitní těžební práce
Specialista na lesní těžbu dříví, pomocí ruční i harvestorové techniky, to je společnost WOOD TRADING s.r.o. z Brna. Provádíme výchovné i kalamitní těžební práce.
WOOD TRADING s.r.o.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Sklizňové práce, výroba, míchání, šrotování krmných směsí
Společnost OPAGRO s.r.o. z Opavy se zabývá zemědělstvím a sklizňovými prácemi. Zprostředkovává velkoobchod a vyrábí průmyslové krmiva, včetně míchání a šrotování.
Myslivecká turistika, honitba, pořádání mysliveckých akcí a posezení
Myslivecká turistika s pořádáním mysliveckých akcí a posezení. Provoz dvou honiteb s možností poplatkového odlovu zvěře realizuje společnost FARMA VENDOLSKÝ s.r.o., okres Bruntál.
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv, pomalu rozpustné, dlouhodobě působící hnojiva
Výrobu kvalitních speciálních pomalu rozpustných a dlouhodobě působících hnojiv zajišťuje společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o., ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Krmná sůl Ústí nad Orlicí - lisovaná, kusová a pytlovaná sůl
Výroba minerálních lizů a solí pro hospodářská zvířata i lesní zvěř od zemědělské společnosti Jamenská a.s. Ústí nad Orlicí
Krmiva pro kočky, psy i ostatní zvířata na e-shopu s chovatelskými potřebami a krmivy
Pro všechny z Hradce Králové i Pardubic nabízíme kvalitní krmiva pro kočky i psy osvědčených značek a chovatelské potřeby pod jednou střechou na e-shopu firmy Canis Prosper s.r.o.
Obchod dřívím - komplexní služby včetně těžby a jeho zpracování
Společnost pro obchod dřívím, která Vám zajistí těžbu a zpracování dříví, včetně odborného poradenství, to je firma WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.
E-shop prodejny EQUICENTRUM Trutnov – potřeby pro koně a jezdce
Zboží, které u nás zakoupíte, pro Vás vybíráme u prověřených výrobců a dodavatelů jezdeckého sortimentu, krmiv a vybavení pro Vaši stáj a jízdárnu.
Prodej obilí Hradec Králové - pro výkrm skotu, produkce osiv
Zaměřujeme se rostlinnou výrobou včetně prodeje obilí pro výkrm skotu a pro firmy zabývajícími se produkcí osiv - Rovina Písek a.s. Chlumec, Hradec Králové
Hnojiva, travní osiva a substráty od předního výrobce v Evropě
Hnojiva pro průmyslové odvětví a zahrádkáře, travní osiva a substráty od předního výrobce střední a východní Evropy společnosti AGRO CS a.s., poradenství a laboratorní služby.
E-shop chovatelské potřeby a krmiva - vše pro Vaše domácí i hospodářská zvířata
Špičkové chovatelské potřeby a prémiová krmiva pro Vaše mazlíčky a hospodářská zvířata seženete na jednom místě na e-shopu firmy Canis Prosper. Náš internetový obchod dodává zboží vysoké kvality.
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.
Vyjížďky na koních a ponících, výuka jezdectví, exkurze pro školy
Vyjížďky na koních a ponících, práce s mladými koňmi, odbourávání strachů, výuka jezdectví, výukové exkurze pro školy realizuje Lucie Boháčová – Ponyland.
Sazenice chryzantém za skvělou cenu - široký výběr barev a druhů
Máte rádi chryzantémy? Právě nyní můžete zakoupit výhodně jejich sazenice v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019 - rybářský maraton dvoučlenných družstev
Sportovní rybolov Božice zve všechny nadšené rybáře na oblíbený tradiční rybářský maraton dvoučlenných družstev – Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019.
Sportovní rybolov Božice
Lesnické služby – pěstební činnost, výsadba, výřezy
Komplexní lesnické služby, zaměřující se na oblast péče o les, jako je pěstební činnost, výsadba či výřezy poskytuje společnost WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.
Prodej novinky v sortimentu azalky, rhododendrony a vřesovištní rostliny
Nabízíme velmi široký sortiment vřesovištních rostlin, azalek a rhododendronů všech barev - Zahradnictví Hruška Jiří Velim, Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Prodej silážní aditiva, silážní inokulanty značka Sil-All, biologická aditiva. Konzervace
Prodej silážní aditiva, silážní inokulanty značka Sil-All koupíte od dodavatele firmy MIKROP ČEBÍN a.s..Bioplynové stanice a silážování.
MIKROP ČEBÍN a.s.