Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Ubytování Nebanice - pobyt pro milovníky koní a krásné přírody
Také chcete zažít dovolenou na statku u koní? Pak je pro Vás ubytování v novém Penzionu Nebanice s vlastní restaurací nedaleko Chebu tou správnou volbou.
Speciální zakázková výroba zemědělských a technických přípravků Pardubice – pro drobné zemědělce a velké podniky
Firma Biosfor má ve své výrobní produkci zejména zemědělské produkty, ekologické technické přípravky a dále velký výběr domácích čistidel.
Ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně kvalitní ustájení s profesionální péčí, velikými výběhy a krytou jízdárnou? Na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nalezne Váš koník svůj domov.
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Výcvik jízdy na koni Nebanice
Je Vaším snem umět jezdit na koni nebo umíte základy chcete se zdokonalit ve skoku či drezuře? Absolvujte výcvik jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Rodinná farma, rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce
Rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce, tradičních zemědělských komodit, obilovin, brambor, kukuřice provádí rodinná farma AGRO-ZOO Ing. Josef Vendolský, okres Bruntál.
Sklizňové a zemní práce - ochrana rostlin, hnojení, servis traktoru
Sklizňové a zemní práce v Opavě nabízí firma Zemědělská a. s., která poskytuje hnojení, ochranu rostlin a také servis traktorů.
Okrasné rostliny, dřeviny, stromy, keře, květiny, substráty, prodej
Okrasné listnaté i jehličnaté stromy a keře, květiny, trvalky, letničky, bylinky pěstuje a prodává, spolu s potřebnou výživou a substráty, společnost Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Ovocné stromy, keře, sadby zeleniny, zahrádkářské potřeby
Ovocné stromy a keře, sadbu zeleniny, květiny, zahrádkářské potřeby, kůru, substráty a hnojiva prodává Zahradnictví Křeček Petr Křeček, okres Beroun.
Rostlinná výroba, pěstování obilovin, řepky, řepy a kukuřice
Rostlinná výroba, pěstování potravinářské pšenice, sladovnického ječmene, řepky, cukrové řepy a kukuřice, setí a sklizeň zajišťuje společnosti STATEK KYDLINOV s.r.o.
Seno ve formě granulí Jamné nad Orlicí – krmiva s neomezenou kvalitou a složením živin
Nabízíme seno ve formě granulí, které si zachovává vysokou stravitelnost jednotlivých složek – krmivo s prodlouženou dobou skladovatelnosti - Jamenská a.s. Jamné nad Orlicí
Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Zemědělská výroba a těžba štěrkopísku Chlumec nad Cidlinou - rozsáhlý sortiment obilovin a štěrkopísků
Společnost Rovina Písek, a.s. Chlumec nad Cidlinou se zabývá zemědělskou výrobou a těžbou štěrkopísku.
Živočišná výroba Pardubice – chov skotu na mléko a maso
V našem družstvu se zaměřujeme na produkci mléka, chov skotu a chov prasat. Živočišná výroba je soustředěna do dvou samostatně hospodařících středisek - Křičeňsko a Vítězná.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Zahradnické služby Příbram
Také se již nemůžete dočkat, až bude Vaše zahrada nebo balkon obsypán záplavou květů? Zahradnictví Příbram nabízí prodej zahradnického sortimentu, rostlin a substrátů a zahradnické služby.
Rostlinná a živočišná výroba, chov a velkovýrobna vepřů, jatka
Rostlinnou a živočišnou výrobu, řeznictví, chov a velkovýrobnu jatečních a plemenných vepřů, pěstování obilovin pro potravinářství provádí Zemědělské družstvo Vícov.
Rostlinné a živočišné výrobky - pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky, chov krav
Rostlinné a živočišné výrobky nabízí společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice, která poskytuje pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky a specializuje se na chov krav.
Rostlinná a živočišná výroba, chov hovězího dobytka, produkce mléka a výroba medu
Kvalitní polní plodiny, chutné ovoce z vlastních sadů či hovězí maso s produkcí kravského mléka Vám zajistí společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. Vyrábíme produkty té nejvyšší kvality.
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Výkup dřeva, kulatiny, kmenů, palivového dřeva, vysoké výkupní ceny
Výkup dřeva, pilařské kulatiny, surových kmenů, vlákniny, palivového dřeva, stojících stromů a lesních pozemků za vysoké výkupní ceny realizuje společnost KM WOOD s.r.o.
Ovocné stromky kontejnerované - ZAHRADNÍ CENTRUM - Hruška Jiří Kolín
Ovocné stromky kontejnerované vám lehce zakoření – zajímavá varianta výsadby ovocných stromků
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Přírodní zahrada pro ekologické zahradníky a rodiny s dětmi
Navštívit se svou rodinou včetně dětí přírodní zahradu rodiny Bochníčkových ve Slavonicích můžete kdykoliv, na své si přijdou ale i ekologičtí zahradníci