Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Přibližování dřeva lanovými systémy, šetrná těžbu dřeva - Šumava
Firma Hanko CZ, s.r.o. Vám nabízí služby v oblasti těžby a přibližování dřeva lanovými systémy, harvestory a vyvážecí technikou na Šumavě.
Pěstební a těžební práce pro vlastníky lesa, služby v lesnictví
Komplexní služby v oblasti lesnictví, zakládání porostu, pěstební a těžební práce, odvoz dřevní hmoty zajišťuje společnost LESPRODUKT s.r.o., Kamenice nad Lipou.
Dárkové poukazy na pokojové, balkonové i zahradní rostliny od Zahradnictví Petro
Květiny a rostliny jako dárek zaručeně potěší. A pokud si může obdarovaný vybrat sám, platí to dvojnásob. Darujte proto dárkový poukaz od Zahradnictví Petro Mělník!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Prodej ovocných stromů a ovoce ze šlechtitelské stanice
Prodej ovocných stromů od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Výpěstky ovocných stromků, školkařské výpěstky pro drobnou spotřebu i rozsáhlé výsadby.
Rostlinná výroba, semenářství, pěstování semen máku, hořčice, kmínu, sóji a jetele
Zemědělskou produkcí máku, hořčice i sóji se zabývá společnost AGRO KMÍNEK, spol. s r.o. z Prahy 8 – Ďáblice. Zajišťujeme kvalitní rostlinnou výrobu včetně balení a čištění semen.
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Soukromý zemědělec, agrofarma na Nymbursku, rostlinná výroba
Rostlinná výroba, pěstování, skladování a prodej obilovin a olejnin, obhospodařování půdy na Nymbursku zajišťuje soukromý zemědělec – Agrofarma.
Živočišná a rostlinná výroba, ovocnářství, chov skotu, výroba mléka Žlunice
Rostlinné plodiny, chutné mléko i šťavnaté ovoce zajišťuje společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. z obce Žlunice v okresu Jičín. Pěstujeme a dodáváme přírodní produkty té nejvyšší kvality.
Kombajnová sklizeň obilovin, řepky, slunečnice a kukuřice, setí obilovin, moderní stroje
Setí a sklizeň cukrovky i obilovin zajišťuje Agroprogres - Servis, s.r.o. sídlící v Dubicku u Šumperka. Provádíme kompletní zemědělské služby za pomoci moderních techniky.
Zahradnické produkty, hnojivo, mulčovací kůra, substráty, zemina
Zahradnické produkty přímo od výrobce ASB GRÜNLAND spol. s r. o. pro profesionály, realizační firmy či zahrádkáře nabízíme hnojivo, mulčovací kůra, substráty, zemina.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Prodej krmných obilovin Ústí nad Orlicí
Zajišťujeme prodej krmných obilovin z vlastní rostlinné produkce - SILYBA a.s. Dolní Dobrouč
Těžba dřeva, péče o les, zahradu i ovocný sad, rizikové kácení stromů, Český Ráj a Podkrkonoší
Celkovou péči o les i zahradu poskytuje společnost Martin Plachta - lesnické a zahradnické práce z Lomnice nad Popelkou. Zajistíme kácení dřevin, pěstební práce i prořezávání ovocných stromů.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Chryzantémy za skvělé ceny - Zahradnictví Petro Mělník
Chryzantéma je ideální rostlinou do podzimních truhlíků a záhonů. Zahradnictví Petro na Mělníku má pro Vás nyní široký výběr chryzantém za skvělou cenu.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Kompletní lesnická činnost, prodej palivového a krbového dřeva s vysokou výhřevností
Příjemné teplo domova vykouzlíte pomocí palivového dříví pocházejícího od společnosti PALIVOVÉ A KRBOVÉ DŘEVO - Pavel Neugebauer sídlící v obci Osečnice v okresu Rychnov nad Kněžnou.
Prodej krmiva, pamlsky pro psy v eshopu - poradíme jaké jsou nejlepší granule pro psa
V Eshopu 4DogsLife jsou na prodej kvalitní krmiva, konzervy a pamlsky pro psy i další zvířata. Na naší prodejně ve Zlíně Vám rádi osobně poradíme, jaké jsou nejlepší granule pro Vašeho psa.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Lesnická činnost, těžba a přibližování dřeva, lesní hospodářství
Lesnická činnost, služby v oblasti lesního hospodářství, kácení stromů, těžba a přibližování dřeva, odvoz vyvážecí technikou realizuje společnost FORESTVLACH s.r.o., Hanušovice.
FORESTVLACH s.r.o.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Těžba dřeva harvestorovou technologií, přibližování a kácení dřevin
Těžba dřeva harvestorovou technologií, moderní lesní technika na přibližování a kácení dřevin, realizace mýtní těžby a podzimních probírek společností FOREST TEAM s.r.o.
Zahradnictví v Ostravě, pěstování a prodej čerstvé zeleniny, rostlin i květin do truhlíků
Chutnou letní i jarní zeleninu a voňavé bylinky pořídíte v Ostravě u společnosti Zahradnictví Poruba spol. s r.o. Vypěstovali jsme pro Vás šťavnatá rajčata, dýně, cukety i křupavé zelí.
Šrotování, výmlat obilovin, sklizeň senáží a kukuřičné siláže
Společnost OPAGRO s.r.o. se zabývá podpůrnou činností pro zemědělství a posklizňové činnosti v Opavě a okolí. Nabízíme šrotování, výmlat obilovin, sklizeň senáží a kukuřičné siláže.
Krmné směsi, originální výroba chutného krmiva pro koně, drůbež, hospodářská zvířata
Zdravé krmivo pro správný růst Vašich hospodářských zvířat Vám vyrobí společnost BOCUS, a.s. z Letohradu. Chutné krmné směsi bez živočišných surovin, náhražek a zlevňovadel.