Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Balicí stroje pro balení zboží, výrobků a  potravin  - balící stroje vertikální i horizontální
Profesionálně zabalit potraviny nebo své zboží můžete s balící technikou brněnské firmy UNIPROX, spol. s.r.o., která se zaměřuje na prodej balících strojů.
Prodej motorových řetězových pil Hecht - vynikající kvalita za skvělou cenu
Prodejem motorových řetězových pil Hecht na chalupu i do lesa se zabývá Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou u Blanska a Boskovic. Pily Hecht se vyznačují vynikající kvalitou za skvělou cenu.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Prosévačky Fritsch na suché a mokré třídění pro soukromé a státní laboratoře
Špičkové prosévačky značky Fritsch pro mokré i suché třídění vhodné pro použití jak ve soukromých, tak i státních laboratořích prodává a dodává firma ILABO – laboratorní technika.
Montáž a servis tepelných čerpadel, Znojmo
Získejte nevyčerpatelný zdroj energie a tepla díky tepelnému čerpadlu od firmy bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Cyklónové odlučovače CYGG, rotační podavače RPGG - výroba, prodej a montáž
Firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem cyklónových odlučovačů CYGG a rotačních podavačů RPGG včetně jejich montáže a servisu.
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, použité plošiny
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, plošiny pro tělesně postižené, plošiny pro furgony, prodej nových i použitých plošin.
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny pro imobilní osoby, hydraulické a lanové výtahy.
Stravovací, docházkové, zabezpečovací systémy, výroba a montáž
Vývoj, výrobu a montáž stravovacích, docházkových i zabezpečovacích systémů zajišťuje společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna.
Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Bodovací elektrody do bodovek a lisů, a z materiálu CuCrZr - zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních bodovacích elektrod do bodovek, lisů a z materiálu CuCrZr se zabývá firma FORMICA WELD spol s.r.o. z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů - engineering, kompletní studie
Kompletní studie, poradenství a engineering v oblasti průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů zajišťuje společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Balicí stroje pro balení sýrů a mléčných výrobků - hygienické balení potravin
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. pro Vás zajistí profesionální balící stroje pro balení sýrů a mléčných výrobků. Snadné, rychlé a hygienické balení potravin.
Zařízení pro měření a detekci radiace – výroba a dodávka
Monitorování, likvidace ionizačního záření, služby pro jaderné elektrárny, detektory zjišťující kontaminaci, vypracování auditů a projektů monitorovacích systémů, servis a instalace.
Výroba filtračních zařízení - hadicové, lamelové a kapsové filtry, centrální vysavače
Vysoce kvalitní filtrační zařízení vyrábí společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna. Dodáváme hadicové, lamelové, pásové filtry a centrální vysavače pro průmyslové provozy.
Výrobní linky a navazující technologické provozy - strojírenské technologie na míru
Různé strojírenské technologie na míru pořídíte u firmy Metakon, s.r.o. sídlící v Brně. Dodáváme výrobní linky, lakovny, tavírny a jiné funkční navazující technologické provozy.
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Speciální a jednoúčelové stroje - dodáváme nová a repasujeme stará zařízení
Firma Metakon, s.r.o. se sídlem v Brně prodává speciální a jednoúčelové stroje pro průmysl. Dodáváme nová a repasujeme stará zařízení, přičemž využíváme díly od ověřených výrobců.