Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní zařízení - lišty, nárazníky, spínače a zámky
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení nebo veřejnou dopravu poskytuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.. Zajišťujeme bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače, zámky a mnohé další.
Teprostroj s.r.o.
E-shop se svařovací technikou - svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC
Svařovací techniku, jako jsou poloautomaty, multifunkční svářecí stroje i invertory zakoupíte na e-shopu Svařovací technika Znojmo. Prodáváme svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, hasící zařízení
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, stabilní hasící zařízení, školení PO a BOZP.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
Realizování technologických linek, chladící kolony, granulační lisy
Realizaci technologických linek pro výrobu krmných směsí, chladící kolony, granulační lisy a další sortiment zajistí AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Zdroje studeného světla, světlovody a prstencové osvětlení pro mikroskopii
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky sídlící nedaleko Brna poskytuje osvětlení k mikroskopům. Vybrat si můžete jak zdroje studeného světla, tak prstencové osvětlení.
instalace třídících,balících zařízení na zpracování dřeva
Komplexní služby zaměřující se na instalace třídících, balících zařízení na zpracování dřeva poskytuje v prvotřídní kvalitě společnost SD Install. Působíme po celé Evropě.
SD Install Gustav Schuh
Pronájem montážních plošin Brno, pracovní plošiny až do výšky 30 metrů, bezpečné pracovní plošiny
Práce s plošinami, kterými disponujeme je pohodlná a rychlá. Naše plošiny jsou moderní teleskopické konstrukce na podvozcích Man s celkovou hmotností do 7,5 t.
Biometrické přístupové systémy - moderní způsob odemčení vstupních dveří
Dveřní doplňky a biometrické přístupové systémy k otevírání vchodových dveří dodává společnost PERITO s.r.o.
Vysokozdvižné vozíky akumulátorové a na pohon LPG - právě nyní za akční cenu
Nenechte si ujít akční nabídku firmy Moravia Manipul s.r.o., která sídlí ve Zbyšově nedaleko Brna, a která má pro Vás neodolatelné cenové nabídky na vysokozdvižné vozíky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej, servis, náhradní díly na sekačky, křovinořezy Hecht - snadná údržba zahrady
Sekačky a křovinořezy Hecht Vám pomohou s údržbou zahrady. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Benzínová elektrocentrála – generátory proudu na stavbách, v chatách, lodích i  na zahradě
Výpadky proudu a jeho náhradní zdroj lze vyřešit benzínovou elektrocentrálou, kterou pořídíte v prodejně Boris Vaculík – Svařovací technika.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Nový způsob platby za pohonné hmoty pomocí mobilního telefonu
Společnost UNIDATAZ s.r.o. zavádí pro své zákazníky zcela nový způsob platby pomocí mobilního telefonu za odebrané pohonné hmoty v samoobslužném režimu.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Jarní akce Husquarna – vysokotlaké čističe s bohatým příslušenstvím za zvýhodněné ceny
S mytím Vaší kamenné zídky, terasy, chodníku nebo automobilu Vám pomůžou vysokotlaké čističe Husquarna, které nyní nakoupíte za zvýhodněné jarní ceny u Agroservis Holý.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Chladící technika - opravy, záruční, pozáruční servis ledniček, mrazniček
Specialistou na opravy a záruční i pozáruční servis ledniček, mrazniček a chladící techniky je firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. z Brna.
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl - výroba a montáž
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl, strojní zařízení a stroje, veřejnou dopravu, automotive a security- výroba a montáž od firmy Teprostroj s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Parkovací systémy, sledování pohybu vozidel na parkovišti vývoj, montáž
Výrobou a vývojem parkovacích systémů, které umožní přehled o pohybu vozidel na parkovišti se zabývá společnost DUHA systém, spol. s.r.o. z Brna.
Průmyslová instalace a montáž třídící linky na prkna a trámy
Specialistou na kompletní průmyslovou instalaci třídící linky na prkna a trámy je společnost SD Install ze Znojma. Máme bohaté zkušenosti s montáží dřevozpracujících linek.
SD Install Gustav Schuh