Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Montáž a servis tepelných čerpadel - nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody
Máte-li zájem o nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody, pak vsaďte na naši společnost Tušl Technologies, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž tepelných čerpadel Danfoss včetně servisu.
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Prodejce klimatizačního a chladícího zařízení v Jihomoravském kraji
Kvalitní klimatizační technika značek Gree a Aux Air, klimatizace s nejlepší cenou, nejrychlejšími dodacími termíny, spolehlivou montáží a pozáručním servisem od společnosti Klima 1 – Jiří Radda.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Svařovací hořáky chlazené vodou, vzduchem pro MIG/MAG, TIG, plazmu
Různé typy svářecích hořáků zakoupíte na e-shopu svarovaci-technika-znojmo.cz. Prodáváme hořáky pro MIG/MAG, TIG i plazmu.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Utěrka z netkané textilie Multitex® Premium
Na absorbci tekutin, ale také na leštění nábytku, či zrcadel Vám pomůžou naše útěrky z netkané textilie Multitex® Premium.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej vah, inkubátorů, vodních lázní, pipet i sond pro soukromé a státní laboratoře
Na prodej přesných laboratorních vah, inkubátorů, pipet, sond, vodních lázních a dalšího potřebného vybavení pro soukromé i státní laboratoře se zaměřuje firma ILABO, spol. s.r.o. Kyjov.
Úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a vozíkem – prodej přes e-shop
Usnadněte si úklid díky úklidovým sadám od firmy Falko F a L s.r.o. Na našem e-shopu zakoupíte úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a plastovým vozíkem za skvělé ceny.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel - zvedání nákladních automobilů a autobusů
Kvalitní zvedací zařízení dodává firma MITERAL z Brna. Pořiďte si všestranný plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel. Spolehlivě nahradí montážní jámu a zvedá nákladní automobily i autobusy.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Sledování výkonnosti zaměstnanců a evidence docházky s docházkovým programem
Píchačkám odzvonilo, protože firma DUHA systémy s.r.o. z Brna přichází s novým programem k evidenci docházky, který rovněž sleduje výkonnost zaměstnanců na pracovišti.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Eshop - Prodej autonabíječky klasické i automatické. Svářečky značky SIL.
Autonabíječka do každé garáže. Ať už klasické či plně automatické autonabíječky naleznete na našem eshopu MITERAL. Dále tak potřebné svářečky.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin třeba do průtažných fólií zajistí v Brně firma UNIPROX, spol. s r.o.
Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Řezání kovů autogenem nebo plazmou -    e-shop se svářecí technikou
Firma Boris Vaculík ze Znojma se zaměřuje na svářecí techniku jako jsou svářečky, plazma, autogen a další. Vše je možné zakoupit také přes e-shop.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Elektronický způsob evidence - rychlé, snadné a všestranné řešení s jednou kartou
Brněnská firma DUHA system, spol. s.r.o. poskytuje program pro elektronickou evidenci, která usnadní přehled v příchodech a odchodech zaměstnanců, školeních nebo stravovacím systému.
Prodej zouvačky pneu pro osobní a užitková vozidla, vybavení pneuservisu, Brno
Vybavení pneuservisu za dostupnou cenu nabízí firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová z Brna. Zakoupíte profesionální zouvačky pro osobní a užitková vozidla a další vybavení.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Perfektní vyvážení kol, vyvažovačka pro autoservisy a pneuservisy. Autodiagnostika.
Perfektní vyvážení kol dosáhnete digitální vyvažovačkou kol od firmy MITERAL Brno. Vyberte si špičkové vyvažovačky pro Váš pneuservis nebo autoservis.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová