Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Vybavení prodejen a pokladní systémy, které přispívají bezproblémovému chodu obchodu
Veškeré potřebné vybavení pro zajištění pohodového chodu Vašich prodejen, včetně spolehlivých pokladních systémů naleznete u společnosti UNIPROX, spol. s.r.o., sídlící v Brně.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami - půjčovna, pronájem
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami, vysokou terénní dostupností a stabilitou - půjčovna, pronájem od firmy AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Obraťte se na nás ohledně instalací kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva, Česká republika
Nechte si zrealizovat instalaci kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva od společnosti SD install se sídlem v České republice, která se touto činností zabývá.
SD Install Gustav Schuh
On-line půjčovna nápojového chlazení na rodinné oslavy, sportovní a společenské akce
Společnost Ráj Gastronomie - Gastro vybavení Hustopeče Vám on-line pomůže s půjčením výčepního zařízení na Vaše večírky, oslavy a jiné akce.
Ráj Gastronomie.cz
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Dodavatel, platební terminály UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada
Výroba, vývoj, dodavatel - bezobslužný platební terminál UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada. Nejmodernější technologie dodává firma UNIDATAZ s.r.o.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou - výrobce nových tryskacích strojů
Jsme společnost OTECO CZ, spol. s .r.o. a v České republice dodáváme průběžná pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou. Pořiďte si nové tryskací stroje přímo od výrobce a neprohloupíte.
Zásadní inovace platebních terminálů UNICARD pro čerpací a plnicí stanice
Společnost UNIDATAZ s.r.o. přichází ze zásadní inovací ve zjednodušení procesu autorizace karet CCS na samoobslužných platebních terminálech pro čerpací a plnicí stanice.
Okenní a podlahový program – stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství
Produkty okenního a podlahového programu nakoupíte na e-shopu mopyprouklid.cz. Dodáváme podlahové a okenní stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.