Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Práce s autojeřáby a pronájem autojeřábů od kvalitní firmy za dostupné ceny
Pokud hledáte firmu, která pronajímá autojeřáby a provádí autojeřábnické práce v Brně a okolí, pak neváhejte a vyzkoušejte nás - firmu Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský. Poskytujeme dostupné ceny!
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Montáže, servis tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda - nejúspornější tepelná čerpadla
Společnost VOTONA s.r.o. se zabývá montáží, servisem tepelných čerpadel, dodává tepelná čerpadla vzduch-voda a země-voda zn. Alpha innotec. Působí v lokalitě Hodonín, Uherské Hradiště.
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Plnicí stanice CNG v České republice
Pokud se zajímáte o plnicí stanice CNG v České republice, neváhejte a oslovte nás. V České republice je ke konci roku 2015 v provozu 108 plnicích stanice CNG (stlačený zemní plyn). Mimo akceptace běžných bankovních karet je možné na každé s těchto plnicích stanic CNG využít k platbě i karty CNG, které jsou vydávány plynárenskými společnostmi. ...
Pronájem luxusních obytných vozů v průběhu celého roku na dovolenou i víkendový výlet
Vydejte se na dovolenou nebo na prodloužený víkend obytným vozem. Luxusní obytné vozy v průběhu celého roku pronajímá Půjčovna obytných vozů Drnovice s.r.o.
Výroba čerpadel Brno, dodávky vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel
Společnost Tapflo je evropský, nezávislý rodinný výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiných průmyslových technologických zařízení.
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Horkovzdušné smršťovací tunely ULMA - balení potravin, výrobků do folie
Výhradním dovozcem horkovzdušných smršťovacích tunelů ULMA je firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna, která prodává kvalitní stroje pro balení potravin a výrobků přímo do folie.
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Snímače, tiskárny čárového kódu, dodávka platebních terminálů a parkovacích systémů
Identcode s.r.o., společnost sídlící v Brně, jež se zabývá vývojem a výrobou softwarů pro parkovací systémy, dále dodáváme terminály a snímače čárových kódů či platebních automatů na výběr poplatků.
Dodavatel, prodejce - filtry a filtrace pro mobilní techniku, velkoobchod
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a specialista na filtry a filtraci pro mobilní techniku. Vzduchové filtry, olejové filtry a další sortiment nabízí firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Systém FuelPAY - aplikace pro platbu pohonných hmot mobilním telefon
Aplikaci pro platbu pohonných hmot na čerpacích stanicích pomocí mobilního telefonu zajistí firma UNIDATAZ s.r.o. Vyzkoušejte náš platební systém FuelPAY.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Parkovací systémy automatické pokladny, internetový dálkový dozor
Parkovací systémy pro parkoviště obchodních center, nemocnic s automatickými pokladnami, závorami a internetovým dálkovým dozorem dodává společnost Identcode s.r.o.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Bezobslužné čerpací stanice PHM
Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem komplexní technologie pro čerpací stanice s obsluhou i pro bezobslužné čerpací stanice. Základním prvkem bezobslužné čerpací stanice je samoobslužný platební terminál UNICARD II, případně UNICARD III s řídicím a informačním systémem UniPOS. Samoobslužnou čerpací stanici PHM je vhodné doplnit ...
Výroba a prodej komunální techniky Blansko, sypače, sněhové pluhy, kartáčové zametače, nakladače
Nabízíme komunální techniku české výroby, čelní nakladače, čelní, šípové a zadní sněhové pluhy, ramenové sekačky trávy a robustní mulčovače, kartáčové zametače, sypače jak zadní tak i na korbu.
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Prodej a pronájem automatických kávovarů pro kanceláře - kvalitní zrnková káva
Chcete-li mít vynikající zrnkovou kávu přímo na pracovišti, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Prodáváme a pronajímáme moderní automatické kávovary pro malé i velké kanceláře.
Půjčovna klimatizovaných obytných vozů  FORD HORON 84 XT, CI Magis Plus 84 X
Klimatizovaná a plně vybavená obytná auta značky FORD si můžete zapůjčit v Půjčovně obytných vozů Drnovice s.r.o. Pronajímáme modely obytných vozů FORD HORON 84 XT, CI Magis Plus 84 X.