Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.
Internetový obchod - tip na dárek jako zahradní technika - naleznete v našem eshopu
Zahradní technika potěší každého zahrádkáře či chalupáře, tip na dárek naleznete v našem eshopu Gardentech s.r.o. Brno.
Gardentech s.r.o.
Bubnová tryskací zařízení SMART – výroba, stroje s automatickým ovládáním
Společnost OTECO CZ, spol. s r.o. z Bučovic vyrábí výkonné stroje pro tryskání průmyslových dílů. Pro celou Českou republiku dodáváme bubnová tryskací zařízení SMART s automatickým ovládáním.
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, plynné emise na všech tepelných zdrojích určuje a provádí Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
EXMONT-Energo a.s. - Brno (Jihomoravský kraj)
Společnost EXMONT-Energo a.s. se sídle ve městě Brně se zabývá výrobou vodních a parních turbín, elektromotorů, generátorů a opravami elektrických motorů.
Pokladní systémy a pokladny pro elektronickou evidenci tržeb -  jednoduché řešení pro EET
Jednoduchým řešením pro EET jsou pokladní systémy a pokladny, které zakoupíte na e-shopu firmy LESAK s.r.o. se sídlem v Brně.
LESAK s.r.o.
Elektrické pohony pro posuvné brány – samostatné, sady včetně ovladačů
Prodej a montáž elektrických pohonů na posuvné brány zajistí firma GAVES-DM ze Znojma. Dodáváme samostatné pohony nebo sady včetně ovladačů.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Revize, prodej, servis a montáž hasicích přístrojů
Revize, servis a montáž hasících přístrojů svěřte do rukou firmy Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Prodáváme také nové práškové, pěnové i vodní. hasící přístroje.
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Baterie, trakční baterie a nabíječky do vysokozdvižných a manipulačních vozíků
Pořiďte si nové a výkonné baterie do vysokozdvižných nebo manipulačních vozíků od brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o. Brno, která se zabývá prodejem a pronájmem VZV a manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Autojeřáb LIEBHERR - pronájem autojeřábů včetně posádky
Autojeřáb LIEBHERR s nosností 50t a teleskopickým výložníkem vám pronajme včetně posádky firma Autojeřáby a Plošiny Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.
Platební terminál UNICARD s možností prodeje zboží a služeb v samoobslužném režimu – program na mycí linku, uhrazení parkovného
Samoobslužné teminály UNICARD díky inovaci nyní slouží nejen pro platbu pohonných hmot, ale díky inovaci poslouží i úhradě parkovného nebo programu na mycí lince.
Profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace - pronájem, servis
Jsme společnost FOODEX s.r.o. z Brna a dodáváme moderní přístroje pro gastronomii včetně servisu. Prodáváme a pronajímáme profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace.
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary LA CULTURA DEL CAFFÉ
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary, hotelové provozy, kanceláře LA CULTURA DEL CAFFÉ od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích u Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Dodávka a montáž hydraulických plošin a čel
Potřebujete jednoduše manipulovat s objemným nákladem ložného prostoru vašeho nákladního automobilu? Nechcete se zbytečně unavovat s těžkými břemeny?
Horizontální a vertikální stroje ULMA - prodej prvotřídní balící techniky
Prodejem prvotřídní balící techniky se zabývá firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Dodáváme horizontální, vertikální stroje ULMA pro potravinářský a technologický průmysl.