Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Instalace výrobních linek na úpravu materiálů – dřevo, plast a kov
Instalaci výrobních linek a mechanizace na úpravu materiálů jako je dřevo, plast nebo kov včetně jejich elektroinstalace svěřte do rukou profesionálů v oboru - společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Baličky, balící stroje pro gastro a potravinářský průmysl, Brno
Balící stroje pro potravinářský průmysl a gastro, balení do vakua, do rukávu, průtažné fólie, do misek, balení čerstvých potravin, termoetikety
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Třídiče mincí, platební automaty, parkovací systémy Brno
automatická identifikace, třídiče mincí, parkovací systémy, platební automaty, čtečky, náhradní díly, spotřební materiál, turnikety
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Hygienické balení potravin - profesionální a hygienické balení potravin do fólií
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje balící stroje a techniku pro hygienické balení potravin, stroje pro zpracování masa, balení ryb, sýrů, drůbeže, ovoce, zeleniny, cukrovinek, pečiva.
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Profesionálně udržovaný trávník, efektivní výsledek - sekačky, mulčovače a traktory
Profesionálně udržovaný trávník i na těžko dostupných místech je hračka s vybavením od firmy GARDENTECH Brno. Svahové sekačky, mulčovací sekačky a traktory.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.
Balící technika, balení masa a masných výrobků, balení kuřat
Kvalitní stroje vhodné pro balení masných výrobků a masa v drůbežářských podniků, masokombinátů a závodů zpracujících ryby dodává společnost UNIPROX, spol. s.r.o.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Parkovací systémy a turnikety Brno, závory, turnikety, parkovací systémy, vstupenkové systémy
Parkovací systémy a turnikety Brno, automatické závory, turnikety, parkovací systémy, placené a vstupenkové systémy, výsuvné sloupy, branky, speedgate, tripody.
AS Parking s.r.o.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.