Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory Hustopeče
Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory, automatická paletizace a depaletizace od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..
Etiketovací stroje a plnící stroje - výroba a výměna dílů při změně výrobního procesu
Společnost Vladimíra Jarůška z Mikulova poskytuje kompletní služby pro nápojářský a pivovarský průmysl, ke kterým patří i výroba a výměna dílů pří změně výrobního procesu u výrobků.
Záporové pažení a pažení výkonu – vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků
O vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků, kterými jsou záporové pažení a pažení výkonu se postará společnost UTILCELL, s. r. o. sídlící nedaleko Brna.
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Plošinové zvedáky - hevery pro vozidla - vertikální, prodej, dodávka
Plošinové vertikální zvedáky pro vozidla, vertikální elektro-hydraulický zvedák, hevery pro vozidla dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Paletizační a depaletizační technika a technologie, paletizační manipulátory
Řešení potřeb provozů a balících linek vám zajistí firma TERAMEX s.r.o. v Hustopečích - zaměřuje se na paletizační a depaletizační techniku včetně paletizačních manipulátorů.
TERAMEX s.r.o.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Moderní monitorování sil MONSIL – zjištění teploty, vlhkosti a hmotnosti materiálu v silu
Pokročilý systém monitorování sil MONSIL pro zjištění hmotnosti materiálu v silech a s možností senzorů pro měření ukazatelů teploty, vlhkosti a dalších zajišťuje společnost UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Laboratorní přístroje a zařízení pro soukromé i státní laboratoře
Společnost ILABO, spol. s r.o. se zabývá prodejem laboratorní techniky pro soukromé i státní laboratoře. Dodávka přístrojů pro průmysl i výzkumné a školské laboratoře.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo pro domácí i profesionální využití
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo AMR pro domácí i profesionální využití přináší GreenMech, s.r.o. Důraz je kladen na kvalitu provedení, bezpečnost a dlouhou životnost.
GreenMech, s.r.o.
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut jedině od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová Brno. Vybavují servisy po celé ČR.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Kvalitní pin snímače vyráběné na zakázku
Dodávky na zakázku vyráběných pin snímačů a jejich příslušenství zajišťuje společnost UTILCELL, s.r.o., přední dodavatel snímačů v České republice.
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.