Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zapůjčení obytných lodí v Chorvatsku včetně kapitána, hostesek a zajištění stravy
Obytné lodě v Chorvatsku Vám zapůjčí česká společnost CZECH YACHT z Hodonína. Půjčujeme komfortní obytné lodě i s kapitánem, hosteskami a zajištěním stravy.
VIMU s.r.o.
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Vzdálené monitorování náklonu stěn stavebních jam – kontrola a automatické alarmy
Na kontrolu prostřednictvím automatických alarmů při vzdáleném monitorování náklonu stěn stavebních jam se specializují odborníci ze společnosti UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Pevné certifikované bezpečnostní mříže třídy 2,3,4, vyráběné pro různé objekty a domy
Výrobou a dodávkou kvalitních zabezpečovacích prvků se zabývá společnost AD SECURITY s.r.o. z České u Brna. Volte pevné certifikované mříže třídy 2,3 nebo 4 pro zabezpečení domu či objektu.
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy – s vybavením i bez, prodej na e-shopu
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy naleznete u naší firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Vozíky jsou k zakoupení s vybavením i bez na e-shopu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Kalová čerpadla a čerpací technika, opravy, servis, prodej Jihlava
Specialista na opravy, servis a prodej čerpacích zařízení a čerpací techniky. Veškerý servis kalového, ponorného nebo jiného čerpadla zajistí firma Antlia.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek, čteček s RFID technologií
Společnost IdentCORE s.r.o. je výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek a čteček s RFID technologií vhodných pro identifikační systémy.
IdentCORE s.r.o.
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.
Bodovky pro karosářské práce. Karosářské stroje vybavené pro bodování a vytahování.
Na bodovky pro karosářské práce se specializuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno, která poskytuje i další sortiment příslušenství.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Novinka naší společnosti jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Vhodným doplněním technologie čerpací stanice PHM jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem řídicí jednotky hladinoměrů PLM609 s dotykovým displejem. K jednotce ...
Chemické čištění odolných skvrn z oděvů a hloubkové čištění koberců
Odolné skvrny ze saka, kostýmu nebo kabátů odstraní pomocí šetrného chemického čištění Prádelna a mandlovna Marie Horáková ve Vyškově. Postaráme se také o hloubkové čištění koberců.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Gastrozařízení, nerezové gastro vybavení, velkokuchyně, profikuchyně, prodej gastro zařízení
Firma Petr Hrůza - CHEVRON GASTRO má dlouholeté zkušenosti ve výrobě a dodávce gastrozařízení pro velkokuchyně a profikuchyně.
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Autorizovaný servis a opravy čerpadel značky Grundfos, Wilo a Pedrollo
Firma Antlia je autorizovaným servisním partnerem renomované značky čerpadel Grundfos, ale také Wilo a Pedrollo. Provádíme opravy poruch i preventivní údržbu.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Řídicí jednotka PLM609 - kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Řídicí jednotka PLM609 pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích prodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.