Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Autoservisní nářadí, kompletní vybavení pro autoservisy – prodej na e-shopu
Kompletní vybavení pro autoservisy zakoupíte na e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Dodáváme autoservisní sady nářadí, zvedáky, lehátka a další pomůcky pro údržbu vozidel.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Úprava zásobníků etiketovacích přístrojů, přegumovávání paletek
Pokud měníte velikost etiket a potřebujete upravit velikost zásobníku etiketovacího přístroje či přegumovat paletku, oslovte společnost JV servis z Mikulova.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Pronájem autojeřábů, pronájem plošin, autojeřábnické služby
Autojeřábnické služby, pronájem plošin a jeřábů nabízí společnost TOMÁŠ NOVOTNÝ - AUTOJEŘÁBY DEMOLICE s.r.o.
Autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny od společnosti Autojeřáby Pavel Ingr
Autojeřáby Pavel Ingr se na českém trhu pohybuje již přes dvacet let a zajistí pro Vás spolehlivé autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Výroba náhradních dílů pro cementárny a vápenické odvětví – odborný výrobní servis v okrese Brno
Představujeme vám společnost MELKOV, která pokračuje ve výrobní, montážní a servisní činnosti bývalé společnosti JV-servis v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno.
MELKOV, s.r.o.
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.