Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Moderní mikroskopy Euromex iScope vhodné do škol i do odborných laboratoří
Usnadněte si náročnou práci s profesionálními mikroskopy holandské značky Euromex, které jsou navrhnuty pro biologické, biomedicínské a veterinární účely.
Prodej a instalace pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM
Prodej a instalaci pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM zajišťuje firma UNIDATAZ ze Znojma. Dodáváme komplexní systém UNIPOS pro správu čerpacích stanic.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej platebních terminálů pro samoobslužné čerpací stanice
Platební terminály, karty CCS, samoobslužné čerpací stanice, platební karty, akceptaci lokálních karet a další zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
AKCE eshop se svařovací technikou - svářečky, elektrické nářadí s dopravou zdarma
V eshopu svařovací technika Boris Vaculík Znojmo naleznete vše od svářeček, elektrického nářadí, brusiva i kukel - využijte nyní naší AKCE doprava zdarma nad 2500 Kč!
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Autojeřáby a plošiny, pronájem jeřábů a plošin, jeřábnické práce
Pronájem autojeřábů a plošin, autojeřábů Liebherr LTM1090/2 a dalšího strojního vybavení i jeřábnické práce zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Servopohony, servomotory, převodovky, řídící systémy - komplexní dodávka
Komplexní dodávku a zprovoznění servopohonů, dodávky řídících systémů, servomotorů, digitální servozesilovače zajišťuje firma TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Ruční a zádové foukače Husquarna za výhodné podzimní ceny
Ruční a zádové foukače Husquarna, které se hodí pro úklidové práce okolo domu, zahrady i v parku, zakoupíte za výhodné podzimní ceny v prodejně Agroservis Holý.
Sledování výrobních linek a výrobních procesů za pomoci systému pro sledování výroby
Brněnská firma DUHA system spol. s.r.o. poskytuje všestranné a praktické programy a systémy pro sledování výrobního procesu a výroby. Elektronické sledování procesu výroby, výrobních linek.
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl a etiketovačky na láhve jejich výrobu, montáž a servis pro Vás poskytuje firma Vladimír Jarůšek z Mikulova.
Servis chladících zařízení pro obchody a prodejny – pulty, boxy, mrazničky
Kompletní servis chladící techniky a zařízení pro obchody, prodejny a sklady masa, potravin a zeleniny provádí v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Laboratorní vybavení pro diagnostiku v lékařství
Vybavení pro laboratoře, přístroje, technika i spotřební materiál pro mikrobiologické i imunologické laboratoře vyvíjí a vyrábí společnost BioVendor - Laboratorní medicína a.s. z Brna.
BioVendor - Laboratorní medicína a.s. laboratorní technika, přístroje
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Spolehlivé docházkové systémy nejen pro malé a střední firmy
Nejen výrobou a instalací spolehlivých docházkových systémů pro malé a střední firmy se zabývá společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna, jež působí na českém trhu již přes dvacet let.