Aktuální microsite

Rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce
Firma Ekonstrukt se zaměřuje na stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce v Olomouci a okolí.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Příjemné a levné ubytování i se psy nedaleko centra Šumperk
Pokud hledáte příjemné a levné ubytování nedaleko centra města Šumperk, tak určitě navštivte Hotel Grand***, který má nově zrekonstruované pokoje a navíc se zde můžete ubytovat i se psy.
Dovoz obědů a zajištění stravování pro zaměstnance Vaší firmy
Kvalitní stravování pro Vaše zaměstnance Vám zajistí Závodní kuchyně – Miroslav Švrček, České Budějovice. Dovážíme obědy přímo do firem a nabízíme poctivou domácí kuchyni.
KLASIK mini -  levná elektřina pro domácnosti
Balíček KLASIK mini pro odběr elektrického proudu pro Vás připravila akciová společnost Energie2. Tento produkt s jedním tarifem pro domácnost je vhodný na odběrná místa bez elektrického vytápění anebo ohřevu vody. Sazba D01d se hodí pro místa s nízkou spotřebou energie, jako jsou víkendové chaty nebo garáže. Pokud si chcete náš produkt ...
Úklid firem, kanceláří i domácností - kvalitní a spolehlivé služby pro perfektní komfort
S úklidem firem, kanceláří i domácností v Havířově i Českém Těšíně se můžete směle obrátit na společnost Lumír Sokol - úklid, která se postará o kvalitní a spolehlivé služby pro váš perfektní komfort.
Ubytování Lednicko valtický areál, penzion U Zámku, pension v centru obce Lednice.
Ubytování Lednicko valtický areál, pension v centru obce Lednice, zámecký park, lednický zámek, ubytování v apartmánech v penzionu U Zámku.
Mytí oken - úklidové práce, úklid domacností a firem Břeclav
Mytí oken, úklidové práce, služby, úklid domácností, firem, bytů, panelových domů, úklid po řemeslných pracích od firmy Alena Šebestová - FABI v Břeclavi.
Vodní gril české výroby novinka za rozumnou cenu
Vodní gril české výroby pořídíte za velmi rozumnou cenu. Nadcházející letní sezóna je jako stvořená pro chutné venkovní grilování.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků VZV - náhradní díly i příslušenství
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků (VZV) zajišťuje firma J & R servis Jana Macháčka, který dodává také náhradní díly, příslušenství a působí v okolí Ostravy i Havířova.
Realitní kancelář, reality výkup za hotové Vysočina, Humpolec
Prodej, výkup rodinných domů, bytů, nebytových prostor, chalup, pozemků, zajištění průkazu energetické náročnosti nemovitosti, výkup za hotové
Stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb
Hlavní zaměření firmy Sanpros z okresu Uherské Hradiště je stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Prodej písku Hradec Králové - prodej kamene, těžba, autodoprava, údržba komunikací
ADOZ, spol. s r.o. zajišťuje prodej písku, kamene, těžba, autodoprava, opravy motorových vozidel a zimní údržba komunikací v krajích Hradec Králové a Pardubice.
Zajištění smutečního obřadu, pohřební vazby, pohřební služba Moravské Budějovice
Poslední rozloučení s blízkým, zajištění smutečního obřadu, dechové hudby, pohřební vazby, zařízení obřadní síně či kremace, od Pohřební služby Miko Anna Kratochvílová.
Deratizace vás zbaví myší, krys i potkanů kdekoli | Hradec Králové
Deratizace se čas od času hodí téměř každému. Myši, krysy a potkani jednoduše nepatří mezi živočichy, které bychom rádi viděli prohánět se v našem interiéru. Máte s nepříjemnými hlodavci ale přesto tu čest? Nespoléhejte na pastičky a neúčinné jedy a obraťte se na společnost Deratizace Ryšavý Hradec Králové. Deratizace je jednou z našich specialit, ...
Mezinárodní přeprava, vnitrostátní doprava nákladů
Společnost OL TRANS CZ, s.r.o. se zabývá mezinárodní přepravou. Provádí vnitrostátní dopravu nákladů valníkovými vozidly do celé EU se specializací na Německo, Francii a Velkou Británii.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Náhradní díly pro zemědělskou techniku Grammer
Hledáte kvalitní náhradní díly, a to především sedačky, kterými byste mohli osadit svou zemědělskou techniku? Společnost Prillinger se zabývá prodejem náhradních dílů značky Grammer. V nabídce naleznete více jak 4000 dílů, které jsou neustále skladem a ihned k odeslání. Můžete vybírat z kategorií, jako: - Sedačky Grammer ...
Nic nekupujte, jen si pronajměte mobilní WC | Nymburk
Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech. Využijte pronájem WC na firemní či soukromé akce, festival nebo na stavbu.
Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ležák z pivovaru Svijany
Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ležák z pivovaru Svijany je tou pravou volbou pro každý stůl. Světlý nepasterizovaný Svijanský máz 11% je vhodný na každou párty, oslavu nebo jen tak k obědu či večeři. Vychutnejte si svoje pivo od českého výrobce! Pivovar Svijany spojuje kvalitu s tradicí. Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ...
Topenářská technika - široký sortiment - Jičín
Hledáte spolehlivého dodavatele topenářské techniky? Nevíte, na koho byste se mohli obrátit? Topenářská technika je dostupná u společnosti Koupelny-topení z Jičína, která se věnuje jak velkoobchodnímu, tak maloobchodnímu prodeji výrobků, které jsou určené do topných systémů. Pokud to nemáte do Jičína daleko, vydejte se do tamější průmyslové zóny, ...
Zateplování rodinných domů Kolín K&T SYSTÉM s.r.o.
Při zateplování rodinných domů Vám vypracujeme nejlepší řešení. Poskytujeme bezplatné poradenství, zaměření či vyhotovení cenové nabídky.
Solární ohřev vody | Třeboň
Ohřívat vodu můžete i efektivním způsobem solárního systému, který šetří peníze i životní prostředí. Jeden kolektor měřící 2 m2 během dne za ideálních podmínek ohřeje sto litrů vody. Pokud není možné jejich energii využít, instalujeme do domů objemné akumulační nádrže, které uchovají energii pro pozdější využití. Nádrž je dražší záležitost a ...
Prodej a výroba hliníkových žebříků, výsuvných, dvojitých, kombinovaných
Dodáváme, vyrábíme a prodáváme kvalitní žebříky s mimořádnou stabilitou, najdete u nás žebříky výsuvné, dvojité, trojité, kombinované, jednoduché a příslušenství k tomu.