Aktuální microsite

Prodej - elektroinstalační materiál, jističe, pojistky, rozvaděče, kabely, lanka
Prodej, dodávka elektroinstalačního materiálu, pojistek, rozvaděčů, spínačů, lanek, kabelů, husích krků, kusový materiál od firmy KARS, spol.s r.o., Brno.
KARS DUO, v.o.s.
Pronájem lešení pro soukromníky, města i podnikatele Praha -  lešení rychle a bez starostí
Opravujete střechu nebo fasádu domu, firmy či bytovky? Tak to budete potřebovat kvalitní lešení. Kde ho seženete? No přece u firmy Lešení Praha.
Polykarbonát je odolný a nabízí různé možnosti použití Praha - desky Lexan Thermoclear
Polykarbonát je odolný a flexibilní materiál, který najde využití napříč obory. Ve společnosti MOOS vám proto nabízíme polykarbonátové desky různých rozměrů, jejich řezání i dopravu.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Přestavby vozidel na LPG za jeden den - Rakovník - přispíváme k lepšímu životnímu prostředí
Přestavby vozidel na LPG jsou specialitou společnosti Autoservis - Jiří Skřivan více než 15 let. Přestavby LPG u nás zvládneme za jeden jediný den.
Stavební řezivo, krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny, hoblovaný program
Pila Novotný Jilemnice Vám zajistí stavební řezivo pro krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny i hoblovaný program.
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Kvalitní dřevěné podlahy do prostor s menším zatížením, dodávka, prodej, vzorkovna Znojmo
Kvalitní dřevěné podlahy vhodné do prostor nebo kanceláří s menším zatížením zakoupíte ve vzorkovně a prodejně firmy K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Hotovostní půjčka do výplaty-půjčky ihned oproti zástavě elektroniky, zlata
Pokud nevyjdete do výplaty, vyřeší Váš problém hotovostní půjčky oproti zástavě elektroniky nebo zlata. Zastavárna a Bazar Kroměříž vyplácí peníze ihned.
Catering pro firemní, soukromé akce-zážitková gastronomie Restaurace Holešov
Pochopíte co je zážitková gastronomie, pokud si necháte catering pro firemní, soukromé akce zajistit od Restaurace Kanada Holešov na Zlínsku.
Užitkové vozy Ford Transit, Tourneo Connect, Custom, Courier, Ranger Zlín
Společnost Auto Viki a.s. se již od roku 2002 zabývá prodejem osobních i užitkových vozů Ford, jichž za svou působnost prodala přes 2500 kusů.
Taxi služba za výhodné ceny v rámci Karlovarského kraje
Nízkonákladovou taxi službu v Karlovarském kraji i do Prahy zajišťuje firma SPO KV. Nabízíme taxi služby pro jednotlivce i firmy, moderními vozy, za jasně dané a výhodné ceny.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zboží a nákladu dodávkami do 3,5 t
Přepravu nákladu a zboží dodávkami do 3,5 t zajišťuje firma Josef Rojka Autodoprava, Ústecký kraj. Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, jednorázově i v denních rozvozech.
Tvrdý olejový vosk PALLMANN HARDWAXOIL za akční cenu... Akce „UZIN BONUTZ 2016“
Představujeme Vám další speciální kolo naší dlouhodobé akce společnosti UZIN s.r.o. V tomto kole máte možnost zakoupit novinku z programu PALLMANN – tvrdý olejový vosk PALLMANN HARDWAXOIL.
Analogový tachograf - opravy, repas, seřízení a ověření
Analogový tachograf je spolehlivý přístroj, přesto se však může stát, že bude jednou za čas potřebovat opravu. A právě opravami analogových tachografů se zabývá naše firma Mechanika Tepilce. Kromě opravy analogového tachografu vám rádi zajistíme také ověření (kalibrace, atest) s vydáním protokolu o ověření (zápis o zkoušce), a provádíme také ...
UNITI expo 2016 - pozvánka na nejprestižnější akci v oblasti technologie čerpacích stanic
Pozvánka na prezentaci společnosti UNIDATAZ s.r.o., na nejprestižnější akci UNITI expo 2016 v oblasti technologie čerpacích stanic v německém městě Stuttgart.
Motorové oleje, kapaliny, maziva, aditiva Millers oils pro maximální výkon-eshop
Pro maximální výkon a ochranu Vašeho vozu pořiďte v eshopu firmy SPURT Zlín pokrokové motorové a převodové oleje, maziva, palivová aditiva, příměsi a kapaliny Millers oils.
Systém TPMS - profesionální poradenství a servis senzorů pro sledování tlaku v pneumatikách
AZ pneu PRO z Opavy nabízí profesionální poradenství a servis senzorů pro sledování tlaku v pneumatikách. Jedná se bezpečnostní systém TPMS, proto se doporučuje pravidelná i odborná údržba a kontrola.
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Komponenty pro rozváděče NN od uznávaných výrobců Praha - Jsme Vaším spolehlivým partnerem!
Komponenty pro rozváděče z dílen světových výrobců najdete v nabídce společnosti Blumenbecker Prag. Projekcí i montáží rozváděčů NN se zabýváme již řadu let.
Starožitný nábytek, sedací soupravy, pohovky, křesla Břeclav
Starožitný nábytek, sedací soupravy, pohovky, křesla, kompletní repasovaný nábytek - dřevo i čalounění, historický nábytek od firmy DEADE s.r.o. Břeclav
Prodej hutního materiálu, velkoobchodní prodej profilů L, I, T, U,  Ivančice, Brno venkov
Velkoobchodní prodej, rozvoz hutního materiálu, prodej maloobchodním spotřebitelům, profily L, I, T, U dodává firma Miroslav Hypr z Ivančic.
Tradiční české přenosné pařeniště pro vaši zahradu Limes | Litomyšl
Zárukou kvality veškerých nabízených zahradních výrobků včetně pařenišť je tu pro vás Limes Litomyšl.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, dodavatel, protiskluzové podlahy, Znojmo
Dodavatel, prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, protiskluzová podlaha vhodná i pro alergiky od firmy K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Válečková ložiska NSK ihned k odběru
Válečková ložiska se hodí všude tam, kde je požadavek na přenos vysokých radiálních zatížení a snadnou montáž.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Inženýrské sítě i ČOV - výstavba i rekonstrukce (Liberec)
Veškeré inženýrské sítě jsou pro obyvatele obcí důležité a nezbytné - ať se jedná o vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod či plynovody. Pokud vaše lokalita nemá zasíťování zcela v pořádku, pomoci může stavební firma Brabec&Brabec z Liberce, která se na výstavbu a rekonstrukci inženýrských sítí specializuje. Mnohaleté zkušenosti ...