Aktuální microsite

Potenciometry, lineární snímače poloh i další měřicí technika -  na český trh dodáváme již od roku 1991
Regulační a měřící technika všeho druhu - přesně to je hlavní obor společnosti Megatron. Pro firmy i soukromníky vyrábíme kvalitní lineární snímače poloh, potenciometry i další technologie.
Pracovní oděvy z kvalitních materiálů na zakázku Plzeň - nejlepší vizitka Vaší firmy!
Hledáte kvalitní pracovní oděvy za příznivou cenu? Potřebujete ušít pracovní oděvy na zakázku? Sháníte spolehlivou firmu, která splní veškeré vaše požadavky?
Víkend v termálech, na Slovensku, Bešeňová-ubytování u zoo, aquaparku
Na Slovensku můžete prožít příjemný víkend v termálech - rezervujte si ubytování v Apartmánech Anička nedaleko Gino Paradise Bešeňová, u aquaparku Tatralandia, ZOO.
Pravidelné technické kontroly osobních i nákladních vozidel
O technickou prohlídku Vašeho vozidla se postará Stanice technické kontroly Motol, s.r.o., Praha 5. Provádíme kontroly osobních a dodávkových automobilů, motocyklů i nákladních vozů.
Prodej grafického papíru pro kancelář i reklamní tvorbu
Grafický papír pro kancelářské i reklamní využití dodává firma CELOX a.s., Hluboká nad Vltavou. Nabízíme samolepky, lepenku, novinový, krepový a další papír v různých povrchových úpravách a formátech.
Manuální léčebné masáže Praha - speciální jemné hmaty pracují s kůží a podkožím
Významná společnost THERAP-TILIA nabízí po celé Praze spoustu pracovišť, kde se provádí léčebné masáže na profesionální úrovni.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Okruhové jistící skříně Příbram - v zapuštěném provedení i na povrch
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčů nn, jak v distribučních sítích a staveništích, tak i v okruhových jistících skříních.
Koncentrační tábor Terezín a jeho hrůzy připomíná památník - národní kulturní památka
Na tuto bolestivou část historie není snadné vzpomínat, avšak jde o události, které by neměly být nikdy zapomenuty. Proto byl v místech bývalého koncentračního tábora zřízen Památník Terezín.
Památník Terezín
Doprodej dětských kočárků do města i do terénu za akční ceny
Pokud hledáte dětský kočárek, který bude vhodný do města i do terénu, pak navštivte prodejnu DARA ve Valašském Meziříčí kde nyní probíhá doprodej dětských kočárků za akční ceny.
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní palety Brno
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní obaly, bedny, standardní a atypické palety od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Brně.
Úklidové práce a služby -  pravidelný i jednorázový úklid domácností Břeclav
Úklidové práce a služby - pravidelný i jednorázový úklid domácností, domů, bytů, firem, kanceláří, penzionů, ordinací od firmy Rodak - úklidová firma v Břeclavi.
Specializovaný cykloservis - prohlídky a opravy všech typů jízdních kol
Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který vám nabídne prohlídky a opravy všech typů jízdních kol v Opavě a okolí.
Odhadce nemovitostí, majetku, znalecké posudky
Soudní znalec a odhadce nemovitostí, majetku Ing. Aleš Baštinec v Olomouci provádí oceňování nemovitostí, znalecké posudky, vady a poruchy staveb pro právnické i fyzické osoby.
Tradiční české výrobní linky na posklizňové úpravy zrnin bez nečistot
Posklizňové linky – tradice skloubená s kvalitou v ryze české technologii – skladování nebo čištění obilovin – rekonstruujeme a modernizujeme stávající posklizňové linky
Náhradní díly na lednice Liebherr, Whirlpool a další známé značky
Prodej náhradních dílů na lednice Liebherr nebo Whirlpool zajišťujeme na dobírku nebo k vyzvednutí u nás na prodejně Pavel Furka Kutná Hora – stačí vyplnit náš formulář
Lampový olej, podpalovače, líh do krbů - výroba, e-shop
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampového oleje, podpalovačů a lihů do krbů v Bruntále. Na našem webu také naleznete e-shop.
Ubytování na Vysočině, penzion, restaurace s tradiční českou kuchyní, Hrotovice
Ubytování na Vysočině v příjemném penzionu s možností stravování v restauraci s tradiční českou kuchyní poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů, v Hrotovicích.
Prášková lakovna – kvalitní povrchová úprava kovů
LAKMETAL spol. s r.o. je spolehlivá prášková lakovna v Opavě, která Vám nabídne kvalitní povrchovou úpravu kovů.
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
Odbor kultury, sportu, školství, bytový odbor Nový Jičín
Město Nový Jičín má odbor kultury, sportu, školství a také bytový odbor - zajišťuje a realizuje různé akce a vyžití.
Poradenství pro firmy ve finanční krizi - krizové řízení
Pokud se vám v podnikání nedaří, ale nechcete se podnikání v oboru vzdát, pak vám pomůže společnost OMEGA v Prostějově! Zajistí pro vás poradenství pro firmy ve finanční krizi (krizové řízení).
Projekce vzduchotechniky Havlíčkův Brod - KOVO vzduchotechnika
Naše firma KOVO vzduchotechnika k nim patří. Odvedeme kvalitní a kompletní práci v oboru projekce vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Ubytování a wellness, víkendové pobyty s dětmi, pro dva Slovácko
V komplexu Slovácký dvůr nedaleko Uherského Hradiště můžete strávit víkendové pobyty pro dva, i s dětmi. Máme skvělé zázemí-ubytování, wellness, golf, hřiště v areálu.
Dřevěné podlahy, parkety z dubového nebo jasanového dřeva
Masivní dřevěné parkety dávno nejsou pouze ozdobou zámeckých podlah. Firma MOSAIC nabízí dřevěné parkety z dubového nebo jasanového dřeva, které skvěle doplní interiér vašeho bytu, domu i kanceláře.