Aktuální microsite

Návrhy, realizace atypického interiéru, komerčních, obchodních prostor
Kvalitní návrhy atypického interiéru dodá firma ATIS - em Zlín. Zajistí dodávky vybavení a kompletní realizace komerčních, obchodních prostor, interiéru prodejny.
Ledová tříšť - osvěžující občerstvení pro akce, restaurace i cukrárny v letních dnech
Ledová tříšť - osvěžující občerstvení pro akce či dětské oslavy, do škol a školek, do restaurací i cukráren v letních dnech od firmy FRUJO, a.s. v Tvrdonicích.
Čtyřkolky pro volný čas, práci i závodění - prodej, eshop
Čtyřkolky a sněžné skútry různých druhů a značek seženete v obchodě Jiří Jelínek. Ve městě Jeseník ale i na eshopu vám nabízíme kvalitní čtyřkolky pro různé použití i všechny potřebné doplňky k nim.
Designové pohlcovače vlhkosti s vůní AIR MAX | Broumov, Náchod
Designové pohlcovače vlhkosti s vůní AIR MAX získáte od naší firmy Z - TRADE s. r. o. sídlící v Broumově nedaleko Náchoda. Designový pohlcovač vlhkosti s náplní je určen pro prostory až do 50 m3. Tableta z pohlcovače Vám pomůže absorbovat nadbytečnou vlhkost. Tableta se postupně rozpouští a přebytečnou vlhkost vstřebává a převádí do ...
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Kuchyně na míru Mělník vč. 3D grafického návrhu - kuchyň podle Vašich představ
Kuchyňské linky na míru pro Vás profesionálně vyrobí mělnická společnost TRIO interiér, s.r.o.! Jejich služeb využívají zákazníci nejen z Mělníka, ale také z Prahy a celých středních a severních Čech.
Kvalitní laminátové podlahy, prodej, dodávka, podlahy mnoha dekorů a tlouštěk, Znojmo
Prodejce kvalitních laminátových podlah, podlahy ve vzhledu dřeva, dlaždic, kamenných podlah, různé dekory a tloušťky zaoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Autobaterie a akumulátory Autopart e-shop - dlouhá životnost a spolehlivost
Dlouhou životnost i spolehlivost autobaterii a akumulátorů Vám nabídne e-shop firmy TRANSA spol. s r.o. v Opavě, která je výhradním prodejcem autobaterii firmy Autopart pro ČR.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Montážní kufry vám umožní vlastní výrobu hadic
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízíme montážní kufry, které Vám umožní vlastní výrobu hadic.
Virtuální prohlídka koupelnového studia Gabriel, Liberec
Virtuální prohlídku našeho koupelnového studia v Liberci absolvujete v pohodlí z vašeho domova. Podíváte se na vybrané vzorky koupelen, které zde máme namodelované v jednotlivých sestavách a v různých kombinacích obkladů a dlažeb. Pro ještě lepší představu si Vámi vybraný sortiment můžete ihned najít na našem koupelnovém e-shopu. Zde si ...
Stavební materiál ve Zlíně pod jednou střechou-množstevní slevy
Prodejna stavebnin Matstav Zlín poskytuje množstevní slevy. Stavební materiál pro rekonstrukce i stavbu celého domu u nás vyberete pod jednou střechou.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Pneuservis pro automobily i motocykly -  možnost rezervace vlastního termínu
AZ pneu PRO CZ s.r.o. provozuje v Opavě kvalitní pneuservis, kde si máte možnost rezervace vlastního termínu.
Stolárna - zakázková výroba kuchyní na míru
Společnost M+M SDRUŽENÍ, působící v rámci Zlínského kraje také v Luhačovicích a Uherském Brodě, se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní na míru ve vlastní stolárně.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Profesionální počítací váhy, díky kterým každá inventura bude hračka
V oblasti zajištění profesionálním počítacích vah pro náročné inventury, vám jistě výborným partnerem firma KADLEC spol. s.r.o., jež své služby poskytuje v okolí Opavy i Ostravy.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Jedinečný dárek - alkohol tester pro Vaše známe či přátele
Mezi netradiční dárky jistě patří alkohol tester, který můžete pořídit od brněnské firmy Altest s.r.o., která poskytuje kvalitní alkohol testery k testování alkoholu v krvi.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Průmyslové a diagonální ventilátory od předního dodavatele
Široký výběr ventilátorů pro průmyslová odvětví seženete jedině od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která je předním zástupcem pro Českou a Slovenskou republiku a zabývá se výrobou ventilátorů.
Obchodní akademie pro práci ekonoma i personalisty Třeboň - maturitní i učební obory
Končí váš potomek základní vzdělání a vy přemýšlíte, kam ho poslat dál studovat? V Třeboni je na jednom místě Obchodní akademie, Střední odborná škola i Střední odborné učiliště.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Michal Pirkl – kovošrot Lanškroun
Vrácením kovového odpadu do našeho kovošrotu chráníte přírodní prostředí. Vykupujeme kovový odpad, železo, kabely včetně použitých olověných baterií.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
TOPAS je domovní čistírna odpadních vod nové generace TopolWater | Čáslav
TOPAS je domovní čistírna odpadních vod nové generace, která je neustále zdokonalována a doprovázena několika patenty. Pyšným výrobcem a dodavatelem čistírny odpadních vod je firma TopolWater Čáslav. Představujeme vám novou generaci domovních čistíren, kdy se současnou úroveň techniky velkých čistíren podařilo aplikovat i na čistírny ...
Ochranné pracovní pomůcky na míru - s dovážkou až k vám do firmy
Ochranné pomůcky na míru pro všechny firmy vám poskytne firma FROS ZPS s.r.o. s dovážkou až k vám a kompletním servisem.
Pořádání různých akcí s ubytováním - firemní večírky, rodinné oslavy a svatby
Pořádání různých akcí jako jsou firemní večírky, rodinné oslavy a svatby vám v Opavě zajistí RAKETA BOWLING s.r.o.
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Bazar s fototechnikou | Praha
V našich bazarových sekcích naleznete tisíce použitých fotoaparátů a dalekohledů od nejstarších po ty nejkvalitnější. Nabízíme fotoaparáty, objektivy, dalekohledy a další příslušenství od firem Canon, Leica, NIKON, Nicano, Meade, Linhof, Pentax, Contax a Tamron. Videokamery a fotoaparáty u nás seženete digitální, zrcadlové i na kinofilm. K ...