Aktuální microsite

Tenkostěnné profily, jekly i další hutní materiál od HATO - profily různých tvarů
Hutní materiál všeho druhu seženete v nabídce společnosti HATO. Prodáváme hutní materiál válcovaný za tepla i za studena, pozinkovaný materiál, tenkostěnné profily různých tvarů i jekly.
Štěrkovna Opava - prodej písku, štěrku, sypký materiál
Pokud sháníte kvalitní a levný písek či štěrk, navštivte štěrkovnu v Opavě. Naše firma LOSERT spol. s. r. o. vám zajistí kompletní prodej sypkého materiálu. U nás výhodně nakoupíte tento materiálu: - sypké stavební hmoty - okrasný štěrk a písek - stavební štěrk a písek - písek na dětská hřiště - filtrační a hygienický písek - okrasné ...
Zahraniční a speciální pohřební služby i složitý převoz zesnulých -  vše v souladu s mezinárodními předpisy
Ztráta blízké osoby je vždy velmi bolestná. O to těžší pak je, když váš blízký zemře v zahraničí a vy musíte čekat na převoz jeho těla. Zajišťujeme totiž rychlý převoz zesnulých z celého světa.
Pronájem skladových i výrobních prostor Pardubice, Hradec Králové
Nabízíme k pronájmu prostory vhodné ke skladovací nebo pro výrobu o rozloze cca 10 000 m2, ve vlastních uzavřených areálech 15 km východně od Pardubic na trase E 442 Hradec Králové - Holice - Brno o rozloze 12 ha Z Prahy po D11 130 km , z Brna po E442 120 km , z Hradce Králové 20 km Zateplené prostory vhodné pro logistiku, skladování ...
ELKLIMA - klimatizace Pardubice
ELKLIMA - klimatizace Pardubice vhodné řešení pro letní měsíce. Klimatizace zařídí příjemné a rychlé ochlazení co nestojí mnoho peněz. ELKLIMA - klimatizace Pardubice mají cool řešení pro váš byt dům či kancelář! Klimatizace skýtá mnoho možností pro vaši kancelář, provoz či dům. Mají nespočet výhod, které jistě každý ocení. Jedna z nich je ...
Hasící přístroj pěnový - 9kg Náchod
Hasící přístroj pěnový - 9kg je přesně to co potřebujete jako první pomoc k uhašení pevných organických látek nebo kapalných látek jako jsou například dřevo, uhlí, papír, sláma, benzin, nafta, olej, alkohol, éter, tuky aj. Vybavení prostor hasicími přístroji je určeno požárně bezpečnostním řešením stavby nebo další dokumentací, která jsou ...
Výprodej, sleva na sportovní oblečení až 50%, jízdní kola až 30%
Využijte výprodej v Cyklosportu na Baťově Otrokovice. Sleva na cyklo, sportovní oblečení až 50%, jízdní kola se slevou až 30%. Ceny máme lákavější než konkurence ve Zlíně.
Reklamní kostými Praha 4 - výroba maskotů a péřových ozdob v krátké dodací lhůtě
Pražská společnost Image on Stage, s.r.o. se zabývá výrobou reklamních kostýmů, maskotů a péřových ozdob. Lhůta dodání i při velkých zakzkách obvykle nepřekročí jeden měsíc.
Urbanistické studie a posudky pro velké územní celky i sídelní útvary
Urbanismem a vypracováním urbanistických studií se zabývá Ing. arch. Ivan Štros z Ostrova v Karlovarském kraji. Urbanista s dlouholetou praxí, člen České komory architektů.
Vysokotlaké hadice a hydraulické agregáty Bílina - hydraulické výrobky
Konstruujeme, vyrábíme a montujeme vysokotlaké hadice a další hydraulické výrobky, jako jsou agregáty, válce a pohony pro Vaši firmu.
Kompletní sortiment sypkých stavebních materiálu - kvalitní štěrk a písek na jednom místě
Firma LOSERT spol. s. r. o. se v Opavě zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, mezi který se řadí hlavně štěrk a písek.
Sériová i zakázková kovovýroba, ploty, branky i stavební prvky
Zakázkovou i sériovou kovovýrobou se zabývá firma HAMANA-Konstrukce s.r.o., Údlice. Vyrábíme zábradlí, ploty, branky, plechové kontejnery a stavební prvky z železa, hliníku i nerezových materiálů.
Náhradní díly pro stavební a zemědělské stroje
Naše firma Roman Gatěk - Denison CZ prodává originální či alternativní náhradní díly do stavebních a zemědělských strojů kvalitních značek v celém Olomouckém kraji.
Prodej vozů Audi, Volkswagen, Škoda Plzeň - nové, ojeté i skladové vozy ihned k odběru
Chcete si koupit nové či ojeté auto? Zavítejte do plzeňské pobočky Porsche Inter Auto CZ s. r.o. a vyberte si z úplně nových vozů, skladových zásob, předváděcích aut nebo ojetých automobilů.
Kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru - postele, stoly, skříně
Stolařství VIPAMA s.r.o. Vám vyrobí kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru v Opavě a okolí. Nabízíme vše od postelí, stolů, až po skříně a dveře.
VIPAMA s.r.o.
Pravidelné preventivní stomatologické prohlídky Praha -  i ty Vám pomáhou zabránit vzniku paradentózy!
Preventivní stomatologické prohlídky zahrnují klinické a rentgenologické vyšetřeni. Včasným vyšetřením můžetet zabránit vzniku nebo rozvoji paradentózy.
Vonásek - voda topení plyn Vamberk | Rychnov
Voda, topení a plyn to jsou služby, které má v malíku instalatérská firma Vonásek z Kostelce. Rychle a kvalitně se vám postaráme o váš plyn, vodu či topení. Naše služby naleznete k okolí Kostelce, Vamberka nebo Rychnova. Nabízíme ověřené instalatérské a topenářské služby za rozumné ceny. Materiály a produkty, které používáme, máme k dispozici ...
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Výroba, montáž a servis vyvíječů řízených atmosfér Praha - EXO, EXO-MONO, ENDO....
Společnost ZEZ, s.r.o. se zabývá výrobou, montáží i následujícím servisem vyvíječů řízených atmosfér. Vyvíječe se používají na zvýšení kvality výroby a na její racionalizaci
Psychologická a manželská poradna Praha -  jsme Vám k dispozici nonstop na tel: 608284555
Psychologická a manželská poradna v centru Prahy poskytuje služby z oblasti psychoterapie, psychiatrie a pedagogiky. Specializujeme se také na dětskou psychologii.
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Autoservis se specializací na veterány, výroba těsnění
Spolehlivý autoservis se specializací na veterány najdete u firmy KLAS Kroměříž, jejíž hlavní činností je výroba těsnění, kroužků, silentbloků.
Veterinární služby Česká Lípa - chirurgické výkony odborníků s mnohaletou praxí.
Spolehněte se na veterinární služby s perfektně vybavenou ordinací, vyšetřujeme jak malá, tak velká zvířata, Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny