Aktuální microsite

Dřevěné, kovové, protipožární, vchodové a bezpečnostní dveře, Pohořelice, Brno-venkov
Prodej a dodávku kvalitních interiérových i exteriérových dveří. Dřevěné, kovové, protipožární, vchodové a bezpečnostní dveře koupíte od firmy Oknium s.r.o., z okresu Brno-venkov.
Povrchová úprava kovů, lakování, Komaxit - profesionální lakovna, ochrana proti korozi
Profesionální lakovna kovů LAKMETAL spol. s r.o. Vám poskytne povrchovou úpravu kovů, ochranu proti korozi a lakování Komaxit v Opavě.
Kamenný koberec - praktický do interiéru i pro venkovní plochy
Pokud jste ještě neslyšeli o kamenném koberci, tak firma DAREK vám jej představí. Jde o novinku v oblasti stavebnin a velmi odolný a trvanlivý materiál praktický do interiéru i pro venkovní plochy.
Elektrická sekačka funkční po celý rok MAT Milan Milichovský | Havlíčkův Brod
Spolehlivá elektrická sekačka co je funkční po celý rok od firmy MAT Milan Milichovský Havlíčkův Brod. Dopřejte si upravenou a čistou zahradu nebo okolí díky elektrické sekačce co zvládne každý travnatý porost. Prodejna MAT Milan Milichovský Havlíčkův Brod vás zve ke skvělému nákupu. Elektrickou sekačkou je posečená tráva okamžitě sbírána do ...
Dřevěné zárubně, dveře, okna Velux, eurookna-velkoobchod, prodej a rozvoz
Společnost MATSTAV je velkoobchod stavebnin - na prodejně ve Zlíně nakoupíte i dřevěné zárubně, dveře, eurookna, okna Velux. Zajistíme i rozvoz v regionu.
Leptání do kovů, gravírování mosazi a nerezi, pamětní desky EU, kovové 3D nápisy
Ve společnosti Grafická dílna RENO Kroměříž nabízíme gravírování mosazi a nerezi, vyrábíme 3D logotypy, kovové nápisy, cedule, pamětní desky EU metodou leptání do kovů.
Elektřina pro firmy pomáhá šetřit náklady - Praha
Je elektřina pravidelně nejnákladnější položkou vašeho firemního rozpočtu? Ve společnosti Energie2 známe možnost, jak můžete za elektřinu výrazně ušetřit. Stačí nám svěřit své požadavky a my vám nastavíme odběr elektřiny přesně tak, jak potřebujete. I elektřina pro firmy tak díky nám může být výhodná. Elektřina pro firmy výhodně a bez ...
E-shop s dětským textilem - dupačky, dětské oblečení, zavinovací body
Dětský Ráj je firma která nabízí E-shop s dětským textilem, kde naleznete vše od dupaček a dětského oblečení, až po zavinovací body.
Realizace protipožárních stavebních konstrukcí pro zajištění požární bezpečnosti
Protipožární stavební konstrukce provádí společnost Lesovská stavební s.r.o. z obce Hájek v Karlovarském kraji. Zajistíme požární bezpečnost a odolnost stavebních konstrukcí a konstrukčních prvků.
Obalové materiály pro domácnost - chrániče na oděvy, sáčky do košů, na psí exkrementy
Široký sortiment obalového materiálu pro domácnost naleznete v eshopu firmy OBALIA. Ať už potřebujete chrániče na oděvy, sáčky do košů nebo na psí exkrementy - u nás máme vše !
Modelingová agentura Praha posílá talentované modelky do celého světa -  jsme pro Vás tou správnou volbou
Modelingová agentura Eskimo - Bohemia model management Praha vznikla spojením české modelingové agentury Bohemia model management s mezinárodní agenturou Eskimo.
Eshop-zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka z ratanu, umělého bambusu
V eshopu firmy Z - ráj můžete zakoupit zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka a další nábytek. Kamenná prodejna je k dispozici klientům z okresu Zlín, Uherské Hradiště.
Vapky a vysokostlaké čističe za akční ceny
Společnost 1. VAPKA s.r.o. - Nilfisk centrum Opava se zaměřuje na oblast čistící techniky a ve svém sortimentu Vám nabízí kvalitní originální vapky a vysokostlaké čističe za akční ceny.
Čipy a karty pro docházkové a přístupové systémy - identifikační prvky TETRONIK
Identifikační čipy nebo bezkontaktní karty pro docházkové a přístupové systémy usnadňují život vedení malých i velkých firem.
Přírodní bylinný přípravek na oslabenou imunitu - posílení, podpora
Přírodním bylinným přípravkem na oslabenou imunitu, který ji posílí a podpoří, je Vilcacora. Právě tento přírodní doplněk stravy Vás zaujme svými úžasnými účinky.
Prodej hutního materiálu Mladá Boleslav - válcované plechy za studena i za tepla
Společnost HATO, spol.s r.o. Vám nabízí prodej veškerého hutního materiálu. Zajišťujeme pro naše zákazníky také dopravu u nás zakoupeného hutního materiálu.
Krmení slonů, žiraf a tuleňů v zoo Ústí nad Labem - zážitkové programy i pro děti
Zoologická zahrada v Ústí nad Labem nabízí zážitkový program - krmení slonů, žiraf nebo tuleňů. Přihlásit se můžete od věku 12-ti let, kdy je ale nutný doprovod dospělé osoby. Cena zážitku je 1.500,-.
Projektování pozemních, technologických a inženýrských staveb
Projektovou činnost ve výstavbě provádí společnost BPO spol. s.r.o. z Ostrova v západních Čechách. Projektujeme pozemní, technologické i inženýrské stavby, jak v rámci novostaveb, tak i rekonstrukcí.
Svoz a odstranění odpadu Praha - velkoobjemový odpad pro města, obce a občany po celé České republice
Zajišťujeme svoz a odstranění velkoobjemového odpadu pro města, obce, společnosti, podnikatele a občany po celé ČR. Patří sem starý nábytek, koberce, sanitární technika a další.
Nová verze programu Oferta - k provádění výběrových řízení přehledně a efektivně
Pokud hledáte spolehlivý program k přehlednému a efektivnímu provádění výběrových řízení, nová verze programu Oferty od společnosti First information systém, s.r.o. bude pro vás ta pravá.
Komplexní síťové služby – správa počítačových sítí a údržba serverů
O správu Vaší počítačové sítě a serverů se postará společnost VENYSOFT, Lázně Kynžvart. Nabízíme kompletní síťové služby včetně instalace a údržby síťových komponentů či klientských programů.
Luxusní kožená galanterie, prodej kvalitních kabelek, zavazadel i doplňků
Kvalitní kabelky, kufry, peněženky, šátky, opasky i další doplňky Vám nabídne kožená galanterie Drahomíra Bartůšková, Karlovy Vary. Prodáváme luxusní kožené zboží známých značek.
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka
Veterinární ordinace Palackého Opava je optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Odborné opravy a obnovy fasád u historických objektů
Obnovami fasád historických budov se zabývá stavební firma Jiří Bařtipán, Praha. Provádíme opravy a renovace fasád u nejrůznějších historických objektů při zachování jejich historické hodnoty a slohu.