Aktuální microsite

Spolehlivé a rychlé projektování investičních celků na přání
Zabýváme se planografií, projektováním investičních celků, projektováním bytů, občanských staveb a planografickými pracemi,projektová a inženýrsko - investorská činnost
Lepidla ALTECO i další značková lepidla pro dílnu i kancelář
Kvalitní lepidla pro domácnost, dílnu i do školy na jednom místě? Přesně to vám nabízí společnost Z- TRADE. Jsme výhradním prodejcem značkových lepidel ALTECO, UHU, či BISON pro Českou i Slovenskou republiku. U nás tak máte zaručen nejen velký výběr lepidel, ale i jejich prvotřídní kvalitu. Lepidla ALTECO patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co ...
Svatební šaty | Mladá Boleslav, Čáslav, Přelouč, Chlumec nad Cidlinou
Svatební Salon Farfallino zajišťuje půjčování luxusních svatebních šatů, klasických svatebních šatu i společenských šatů. Najdete u nás velmi široký sortiment od jednoduchých střihů po složité, od jednobarevných po více barevné, od dlouhých po krátké. Na své si u nás přijdete s velikostí XS i s velikostí XXL. Udělejte svůj den jedinečným ...
Technické plastové výlisky TVAR | Pardubice
Technické plastové výlisky zpracováváme především pro kosmetický, nábytkářský nebo elektrotechnický průmysl.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Schody a schodiště na míru Všenory – neobvyklé prostory nejsou problém
Truhlářství Hubač na Praze 4 se zaměřuje na schody a schodiště na míru. Truhláři dojedou k zákazníkovi domů, vyměří si sami prostor, doporučí Vám materiál z kterého schody vyrobit.
Autodoprava - přistavení kontejnerů na odpad Praha -  přivezeme i plné odvezeme
Pomocí našich kontejnerů odvezeme z Vaší stavby komunální a tříděný i netříděný odpad.
Kvalitní dřevěný nábytek na míru pro domácnost, hotel i kancelář
Kvalitní nábytek na míru Vám vyrobí v Truhlářství Jan Vondráček, Velké Březno. Vyrábíme skříně, postele, kuchyňské linky, schodiště i dětský nábytek z masivu či lamina.
Efektivní vymáhání pohledávek a služby soudního exekutora
Služby soudního exekutora při vymáhání pohledávek Vám nabízí Mgr. Martin Horák, Tábor. Zajišťuji efektivní exekuce a rychlé zpracování případů v rámci celé České republiky.
Digitální velkoplošný, velkoformátový tisk-reklamní bannery, plachty
Společnost IS reklama Zlín se zaměřuje na digitální velkoplošný, velkoformátový tisk. Dodáme reklamní bannery, plachty, jakoukoliv řezanou reklamu.
Pasířství Praha – výroba historických kovových svítidel a doplňků z barevných kovů a mosazi
Provádíme pasířskou výrobu historických kovových svítidel a dalších doplňků do dobových interiérů. Naše dílna se nachází v Praze.
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výroba, prodej a servis všech typů razítek za rozumné ceny
Firma Kavka Jiří - Razítka se zabývá výrobou, prodejem a servisem všech typů razítek v Opavě. Nabízí výhodné ceny.
Kompresory Orlík - autorizovaný prodej, servis
Plánujete koupi kompresoru? Chcete mít spolehlivý kompresor s dlouhou životností? Obraťte se na AIRtech Lysák v Prostějově, který se zabývá prodejem a kompletním servisem a poradí vám s výběrem.
Dřevostavby - výroba, montáž, provětrávané fasády Vysočina
Dřevostavby - výroba a montáž provětrávaných fasád, vnější zateplení budov, tepelné a zvukové izolace od firmy Zemědělské stavby Jihlava, a.s. na Vysočině.
Potřeby pro péči o miminko - dětské hračky i postýlky
V naší kamenné prodejně DĚTSKÝ RÁJ v centru Prostějova máme široký výběr textilu, kočárků, postýlek, hraček a ostatních potřebných věcí, které vám usnadní péči o miminko.
Mokré lakování vám nabízí řadu možností - Kolín
Mokré lakování kovových materiálů je stále oblíbenější. Proč? Mokré lakování má totiž řadu výhod. Je možné ho použít na nejrůznější kovové materiály. Ve společnosti LAKOL Kolín výhody tohoto typu lakování známe, nabízíme vám proto mokré lakování přesně dle vašich požadavků. Mokré lakování můžete použít v řadě případů. Touto metodou lze totiž ...
Kotle s dotací - zastupujeme kvalitní značky kotlů Rojek a Benekov
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace nejen v okolí Děčína, ale také po celé ČR.
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Pohybové přípravky, cvičení pro děti a jejich obratnost - jumping kids
FIT-KO v Olomouci myslí také na pohyb vašich dětí a na jejich obratnost - zaměřuje se na speciální programy a pohybové přípravky pro děti, kde se řadí také oblíbený jumping kids.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Bylinné přípravky přírodní proti únavě, na zlepšení paměti, koncentrace
Bylinné přírodní přípravky, které jsou určeny proti únavě a na zlepšení paměti i koncentrace můžete zakoupit u firmy Hemann s.r.o. zabývající se nejen jejich prodejem ale také výrobou.
Výměna zastaralých světel za nová v LED provedení, relamping
Výměnu zastaralých světel za nová v LED provedení, relamping v hotelech, restauracích, obchodních centrech, na to je specialista naše společnost JM - stavební, s.r.o.
Soutěž nakrmte plastožrouta - sběr a výkup víček z PET lahví pro školy i školky
Soutěž - Narkmte plastožrouta pořádá společnost Jelínek - Trading s.r.o. a cílem je sběr a výkup víček z PET lahví, kterých se mohou zúčastnit všichni, školy i školky.
Rybářské holínky Prsačky
Rybářské holínky Prsačky vám umožní snadný přístup do vody. Výhodný nákup pro ty, co se ve volném čase věnují rybaření. Ochranné pracovní pomůcky TEMPO v Chrudimi nabízí mimo jiné i rybářské holínky Prsačky. Nechte se zlákat naší nabídkou na rybářské vybavení. Prsačky DUNLOP nezůstávají pozadu. Jsou vyrobené ze speciální směsi PVC. Tento ...
Čerstvé vepřové maso, masné výrobky a vepřové půlky z jatek
Čerstvé vepřové maso z jatek, masné výrobky a vepřové půlky Vám nabízí naše společnost Jatka-Kurka, s.r.o. v Oticích poblíž Opavy.
Kurzy svařování Svářečská škola Česká Třebová
Kurzy svařování ve Svářečské škole v České Třebové. Kurzy svařování zakončené ve Svářečské škole úřední zkouškou. Patříme mezi největší svářečské školy v České republice. Jsme zapojeni do systému výuky svářečů řízené Českou svářečskou společností ANB – Autorizovanou národní společností. Doklady vydávané touto společností v rámci příslušných ...