Aktuální microsite

Návrh a realizace bytových interiérů, kanceláří, bytové doplňky, poradenství Znojmo
Odborník na návrhy a realizace zajímavého a příjemného interiéru domu nebo kanceláře či veřejných míst, provádí specialista v oboru firma MarK design Marcela Změlíková.
Autorizované měření emisí v kotelnách a technologických provozech
Autorizované měření emisí na stacionárních zdrojích znečišťování provádí firma Axia CZ s.r.o., Lanškroun. Měříme znečišťění ovzduší u technologických provozů a provozů pro výrobu tepla a elektřiny.
Advokátní služby v oblasti obchodního, občanského a pracovního práva
Právní služby pro oblast obchodního, občanského, pracovního i trestního práva poskytuje Advokátní kancelář JUDr. Rudolf Skoupý, Svitavy. Zabýváme se i převody majetku, konkurzy či likvidací.
Mezinárodní spedice, přeprava nebezpečných nákladů i mimo Evropu
Nákladní doprava co hravě přepravuje nebezpečný náklad i mimo Evropu - SPEDITION ZAVŘEL s.r.o. Pardubice – přepravované zboží máme pojištěno – Vše spolehlivě přepravíme!
Skartování dokumentů Teplice - spolehlivé znehodnocení papíru , dokumentů i tajných spisů
Pokud máte staré a neplatné dokumenty, kterých se chcete zbavit, ale obsahují osobní údaje, je třeba zajistit, aby je nikdo nemohl opětovně složit a zneužít. Ideálním řešením je skartace.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výroba a montáž hydraulických válců, hadic, pohonů, agregátů a další výrobky
Specialista na hydraulické systémy, zabýváme se jimi již od roku 1993, poradíme si tak s jejich projekcí, výrobou i montáží. Nabízíme ale i kvalitní hydraulické válce, hadice, agregáty či pohony.
Prodej stavebního řeziva, trámy, krokve, latě, prkna, hranoly
Zabýváme se prodejem stavebního a truhlářského řeziva, v našem širokém sortimentu naleznete trámy, krokve, latě, prkna, hranoly, palubky, podlahovky a mnoho dalšího.
Autopříslušenství a povinná výbava do auta - eshop
V případě nehody nebo jiných komplikací na cestách je důležité mít ve svém autě patřičné autopříslušenství a povinnou výbavu - to vše si pohodlně pořídíte na eshopu firmy Gumkoles, s.r.o.
Ložiska, gufera Ústí nad Labem - velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitního zboží
LOGUP, spol. s r.o. z Ústí nad Labem se zabývá prodejem ložisek, gufer, nářadí pro montáž ložisek, maziv, písty a pístní kroužky a další speciální přísady do motorových olejů a paliv.
Modernizace staršího, obráběcího stroje, centra, soustruhu
Společnost BOSTEC provádí modernizace u staršího obráběcího stroje, centra, soustruhu, seřízení na jiné technologie. Působíme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei pro nejen šedivé dny podzimu
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei, fascinující hra světel ve vaně, ponoření se do vany může stát neobyčejným zážitkem pro všechny smysly.
Sběr a výkup barevných kovů - měď, mosaz, bronz, cín, nejlepší ceny
Sběr a výkup barevných kovů za nejlepší ceny v Krnově zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou z nejvýznamnějších ve svém oboru. Postaráme se o kovy jako je měď, mosaz, bronz, cín aj.
Trojek, a.s. Krnov
Bytový, dýhovaný nábytek na zakázku-návrhy obýváku, dětského pokoje, ložnice
Firma D&M Designe, z regionu Uherský Brod, vytvoří 3D návrhy pokojů a vyrobí na zakázku dýhovaný nábytek - do dětského pokoje, ložnice, obýváku, pracovny i kanceláře.
Slovácko je vhodné pro ozdravné pobyty, školy v přírodě-ubytování v penzionu
Region Slovácko je ideální pro ozdravné pobyty, školy v přírodě. Ubytování v útulném penzionu najdete v rekreačním komplexu Kemp a penzion Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves.
Přírodní kosmetické produkty - prodej biokosmetiky značky Weleda a Lavera
Firma Bioaorganic CZ s.r.o. Vám nabízí v Olomouci a okolí přírodní kosmetické produkty, v prodeji máme také biokosmetiku značek Weleda a Lavera.
Autopůjčovna Plzeň - půjčte si užitkový vůz Volkswagen | Autopůjčovna Das RentAuto
Autopůjčovna Das RentAuto nabízíme k zapůjčení užitkové vozy Volkswagen na den, víkend nebo i měsíc. Občas nastane situace, kdy užitkový vůz využijete.
Pohřební služby Příbram - nechte Vaše starosti se zařizováním pohřebního obřadu na nás
Pohřební služba Na Hvězdičce sídlí v Příbrami, ale kompletní pohřební služby poskytuje po celé České republice. V Příbrami nás naleznete ve 3 pobočkách.
Náhradní díly pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku – prodej, dodávka
Dodávku náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku Vám zajistí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Stříkání, poplastování kovů polyuretanem-ochrana dílů proti korozi, poškrábání, chemickým vlivům
Firma Plastor Otrokovice u Zlína provádí stříkání různých dílů polyuretanem. Nanesením polyuretanové vrstvy se zvýší ochrana kovů proti korozi, chemickým vlivům i poškrábání.
Informační systém web portál Helios Orange - snadný a operativní přístup k datům
Snadný a operativní přístup k informacím kdykoli a odkudkoli vám zajistí web aplikace, informační systém web portál Helios Orange při splnění všech bezpečnostních standardů.
Elektromontáže Střední Čechy - kompletní služby, nové přípojky, rekonstrukce, opravy
Distribuce plynu, energií i odborné elektromontáže, to i mnohem více vám nabízí společnost ELEKTROMNOTÁŽE. Na trhu působíme již od 1990.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Skartování citlivých dokumentů - spolehlivé znehodnocení i tajných spisů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě. Samozřejmostí je možnost přítomnosti v celém průběhu skartace.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výkup sběrového papíru, kartonů, letáků, novina a časopisů Teplice - zbavte se starého sběru
Výkup představuje výhodnou možnost, jak se zbavit starého a už nepoužitelného sběrného papíru. Je možné si na tom zajímavě přivydělat a být ohleduplný k životnímu prostředí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
E-shop s dezinfekčními, hygienickými, čistícími prostředky
E-shop s dezinfekčními, hygienickými, čistícími prostředky nabízí v Opavě firma FROS s.r.o.
Pokrývačské práce, bednění, laťování střech, střechy na klíč, pokládka krytin
Zajišťujeme komplexní pokrývačské práce, provádíme bednění, laťování střech, postavíme střechy na klíč a položíme jakoukoliv střešní krytinu.