Aktuální microsite

Profesionální projekty rodinných domů, budov, restaurací, ordinací, výrobních hal
Profesionální projekty rodinných domů, budov, restaurací, ordinací i výrobních hal zajišťuje společnost T-Sport s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která působí v celém Zlínské kraji.
Koberce a vany do kufru ochrání podlahu vašeho auta - eshop
Kvalitní koberce a vany ochrání podlahu vašeho auta, a proto navštivte eshop firmy Gumkoles, kde si vyberete koberce a vany na míru pro jednotlivé typy vozů.
Wellness pobyty Chrudim – kvalitní odpočinek v nejmodernějším Spa centru
Užijte si nejmodernější wellness a SPA centrum v hotelu Jezerka v okrese Chrudim.n Velké odpočinkové centrum obsahuje sedm saun, tři relaxační a ochlazovací bazény, vířivky a masážní prostory.
Geometrické plány Louny - plány pro prodej pozemku nebo zápisu do katastru
Geometrické plány na lounsku zajišťuje geodetická kancelář pana Ing. Ladislava Polana. Geometrické plány se využívají pro rozdělení pozemků např. při prodeji, dále při stavbách, kolaudacích a pak zápisu do katastru. Plány také využijete při věcném břemenu. Naši spolehliví pracovníci mají mnohaleté zkušenosti. Pracujeme pouze s ...
Drogerie Liberec – kosmetika, čistící a úklidové výrobky na jednom místě
Pro kosmetické, drogistické či čistící výrobky zavítejte do Drogérie Prima v Liberci. Drogérie nabízí široký sortiment, ve kterém si vybere opravdu každý.
Stavební chemie značky Mapei-velké skladové zásoby na prodejně Zlín
U firmy Obklady slovácko Zlín oceníte velké skladové zásoby stavební chemie značky Mapei. Klientelu máme především v regionu Zlínský kraj.
Školy v přírodě na vlastní pěst nebo s kompletní organizací na klíč
Školu v přírodě či adaptační kurz pro Vaše žáky Vám pomůže zorganizovat Agentura HAUL, Ing. Marek Hanuš. Nabízíme lokality pro pořádání škol v přírodě i jejich kompletní naplánování na klíč.
Ing. Marek Hanuš Agentura HAUL
Advokátní služby a právní konzultace pro občanské, rodinné a obchodní právo
Právní služby v oblasti občanského, rodinného a obchodního práva Vám poskytne advokátní kancelář Mgr. Šárky Harantové v Ústí nad Labem. Komplexní advokátní služby a právní poradenství.
Prodej domu, bytu zprostředkování Vysočina, Jihlava
realitní kancelář, prodej nemovitostí, domy, byty pozemky, komerční prostory, výkup za hotové, kompletní nabídku realit, zprostředkování prodeje, řešíme i exekuce
Kvalitní autoservis - opravy převodek, motorů osobních i nákladních vozidel
Každý vlastník a provozovatel osobního nebo nákladního vozidla se neobejde bez kvalitního autoservisu, který se postará o opravu převodovky či motoru, a proto je zde firma ARP - mechanizace v Přerově.
BOZP - komplexní služby i s poradenstvím pro dokonalou ochranu a bezpečí při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP včetně poradenství zajišťuje společnost Pelan Účto s.r.o., která působí ve Frýdku Místku a snaží se dosáhnout dokonalé ochrany a bezpečí při práci pro zaměstnance.
Recyklace a výkup odpadů, kovů, papíru, plastů, sklo, bioodpadu
Recyklujeme a vykupujeme v našem Kovošrotu Dvůr Králové různé odpady jako jsou kovy, papír, plasty, sklo i bioodpad.
Diamantové brusné kotouče, 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky
Firma Stroje JMK Kroměříž je zkušený dodavatel strojů pro broušení a speciálních strojů. Dodáme 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky i diamantové brusné kotouče.
Jarý; Ekologická likvidace autovraků v Pardubicích a Hradci Králové
Likvidace autovraků provádíme ekologicky, výhodně a rychle - firma Jarý s.r.o. Ekologická likvidace autovraků v Pardubicích a Hradci Králové
Kamenolom-drcené kamenivo, lomový kámen na prodej
V Kamenolomu Žlutava u Zlína je na prodej drcené kamenivo, lomový kámen i písek. Využijte poptávkový formulář na webu.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Pracovní, svářečské, antivibrační, pyrotechnické rukavice a kalhoty
Českou výrobu kompletních pracovních a ochranných oděvů, mezi které se také řadí svářečské, antivibrační, pyrotechnické rukavice a kalhoty Vám zajistí v okolí Valašského Meziříči a Vsetína firma KUBLA
Kovošrot Bruntál - výkup kovového a železného odpad, barevných kovů
Výkup barevného kovu, kovového a železného odpadu v Bruntále za bezkonkurenční ceny zajistí sběrné suroviny MR STEEL GROUP s.r.o. na Jezdecké ulici v areálu bývalých kasáren.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Letní koupaliště pro veřejnost Panorama, Zelené-venkovní bazény
V letních měsícících je pro veřejnost ve Zlíně k dispozici letní koupaliště Zelené a Panorama - venkovní bazény s atrakcemi, brouzdaliště i whirlpool.
Prodej, výměna, přezutí pneumatik na počkání - spolehlivý a rychlý pneuservis
Kompletní služby v oblasti pneuservisu zajišťuje ROLOMATIC spol. s r.o. z Olomouce. Spolehlivý a rychlý pneuservis poskytuje veškeré služby - prodej, výměnu, přezutí pneumatik všech značek na počkání.
Kompletní svatební servis - šaty, kytice i ozdoby na auta
Plánujete-li svou svatbu a hledáte někoho, kdo vám zajistí kompletní svatební servis od svatebních šatů, kytice i ozdob na auta, pak je pro svatební salon Kamila v Novém Jičíně to co potřebujete.
Bytové vodoměry Maddeo
Bytové vodoměry od firmy Maddeo pro spravedlivé vyúčtování spotřeby drahé vody v bytech.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Cykloservis Cyklosport HaF Opava připraví vaše kolo na novou sezónu
Cykloservis Cyklosport HaF Opava je tady pro vás! Každé jaro se zaplní cykloservisy nadšenými cyklisty, které první jarní dny nalákaly k vyjížďce na kole, ale s prvním šlápnutím do pedálů zjistili, že jejich kola nejsou po zimě v perfektním stavu a je třeba provést drobné opravy. Na jaře se také vydává do servisu se svým kolem celá řada cyklistů ...
Den otevřených faremních vrat - ekofarma Šťastná koza Velké Albrechtice
Pokud chcete na živo poznat jak se dělá bio kozí a kravské sýry, pak vás PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců zve na den otevřených faremních vrat na Ekofarmu Šťastná koza do Velkých Albrechtic.
Akční nabídka - ke každému nákupu spojkové sady kombinéza zdarma
Získejte montérkovou kombinézu zdarma k nákupu spojkové sady u firmy VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o. v Opavě, která se specializuje na prodej náhradních dílů a příslušenství pro nákladní auta.
JUB fasádní barvy, fasádní nátěry proti dešti | Kolín
Značka JUB dokonalé fasádní nátěry proti dešti a zachování paropropustnosti. JUB fasádní barvy to nejlepší řešení k dokonalé fasádě. Barvy Ehrman, s.r.o. Kolín má jen pro vás ten nejrozmanitější výběr barevných odstínů. Fasádní nátěry nejen dobře slouží k ochraně proti dešti, ale i výborně dodají barevný kabát vaší fasádě. Tu je potřebné ...