Aktuální microsite

Výrobce bytových a skříňových rozvaděčů, Plesná, okres Cheb
Bytové R, a skříňové rozvaděče vyrábí společnost ELROZ a.s. z obce Plesná v okrese Cheb. Jsme nejstarší výrobce bytových rozvaděčů v ČR.
Zemědělské stroje Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače Praha
Na český trh dodáváme ty nejlepší zemědělské stroje značky Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače a smykem řízené nakladače značky Cat .
Autobusová linka Brno - Praha - Berlín - Kodaň - Malmö - Stockholm - zarezervujte si svou jízdenku již dnes!
Vždycky jste toužili podívat se do Berlína, Kodaně nebo do vybraných severských měst, jako jsou Helsingborg, Norrköping nebo Oslo?
Serverové řešení pro bezpečný provoz vašeho podnikání
Pro bezpečný provoz vašeho podnikání je důležité mít kvalitní serverové řešení - o to se vám ráda postará společnost ROOT IT s.r.o.
ROOT IT s.r.o.
Prodej firem výhodně díky speciální metodě -  odlišná koncepce, „myslíme a děláme věci jinak“.
Zvažujete prodej firmy, ale nevíte, zda by pro vás byl výhodný? Obraťte se na společnost BCMS Corporate ČR.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Výkup realit nemovitostí za hotové, prodej Vysočina-Pelhřimov
zprostředkování prodeje nemovitostí, výkup a prodej realit, vždy aktuální nabídka, průkaz energetické totožnosti, výkup za hotové, domy, byty
Řezané a hrnkové květiny také s rozvozem v Praze a okolí
Řezané a hrnkové květiny nabízí za akční ceny naše společnost KLIA cz s.r.o. s možností rozvozu po Praze a okolí.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Ubytování, hotel s restaurací Veba, svatební obřad, kongresy, školení
Krásné ubytování v okolí Broumovska Vám nabízí hotel Veba, kde můžete vesele pořádat svatební obřady i s následnou hostinou, různé kongresy nebo firemní školení.
Řízené zemní protlaky, bezvýkopové technologie, horizontální vrtání Brno
kontrola vrtání pomocí vysílače, bezvýkopové technologie, neporušení stávajících povrchů, možnost i zpětného vrtání, ekologicky čistá technologie
Kvalitní auta - Nissan Juke od 298.900,- a Nissan Qashqai od 384.900,-
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně je autorizovaným prodejcem aut Nissan. Přijďte si k nám vybrat kvalitní auta jako jsou Nissan Juke od 298.900,- a Nissan Qashqai od 384.900,-.
Ubytování, penzion s restaurací, dovolená za výhodnou cenu na Vysočině, Hrotovice
Příjemná dovolená na Vysočina, pěkný penzion s restaurací, ubytování i pro cyklisty s možností uzamčení kol, ubytování s Wifi připojením nabízí Penzion a restaurace U Floriánů.
Gumofilcové holínky Kůže-Filc i Guma-Filc
Gumofilcové holínky chrání a hřejí zároveň. V gumofilcových holínkách zažijí vaše nohy neskutečné pohodlí. Vybírejte z variant Kůže-Filc i Guma-Filc. Holínky Guma-Filc: Pracovní holínky pro profesionální použití zateplené polyesterovým filcem. Svršek je vyroben z gumy a syntetického materiálu. Podešev tvoří protiskluzová guma. Holínky ...
Poctivý světlý ležák z pivovaru Svijany - odměňte se i vy!
Kdo by neznal světlý ležák z pivovaru Svijany. Kvalitní suroviny jsou při výrobě piva neodmyslitelné, a právě na tom si ve Svijanech zakládáme. Že jste naše pivo ještě neochutnali? V tom případě byste to měli rychle napravit a následně si jej pořídit na svůj výčep. Světlý ležák je rozhodně skvělá volba, která vás jen tak neomrzí. Pivovar ...
Certifikace na akreditovanou zkušební a kalibrační laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je akreditovaná, autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která provádí zkoušky a jiné certifikace výrobků v oboru strojů, strojních zařízení a hořlavých materiálů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Prodej kluzných a valivých ložisek s příslušenstvím - kvalitní a spolehlivé značky
Kvalitní a spolehlivé značky kluzkých a valivých ložisek má ve svém sortimentu obchodní firma ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Skladem máme také příslušenství.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Štěrkovna - prodej, bílinské hnědé uhlí ořech 2, černé uhlí, koks
Štěrkovna LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem černého uhlí, koksu a bílinského hnědého uhlí ořech 2 v Opavě a okolí.
Výroba a prodej Postřižinských piv Nymburk - světlá, tmavá i nealkoholická piva
Postřižinské pivo se vyrábí už od roku 1895. Pivovar nabízí 13 druhů světlých a tmavých piv, mezi nimiž naleznete i nealkoholické pivo Střízlík nebo Čokoládové pivo.
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Kvalitní hydraulické systémy s českou tradicí - projektování, výroba, montáž
Najít kvalitního a spolehlivého partnera v oblasti strojírenství a hydraulických systémů nemusí být snadné, obzvláště pokud se chcete pohybovat pouze na českém trhu.
Lékárna s tradicí, prodej léků, homeopatik a potravinových doplňků
Lékárna Mgr. Olgy Saláškové v centru obce Luže v okrese Chrudim prodává volně dostupné léky a léčiva na předpis, dále homeopatika, dětskou výživu i potravinové doplňky. Jsme tradiční rodinná lékárna.
Ložiska, gufera i další zboží - e-shop LOGUP, nejvyšší kvalita zboží
Ložiska, gufera, ale i praktické nářadí pro montáž a další příslušenství nabízí společnost LOGUP. Prodáváme ložiska všeho druhu, gufera tuzemská i dovozová, válečky automobilové sady i další zboží.
Krycí polyuretanová podlaha pro velké plochy
Krycí polyuretanové podlahy pro velké plochy vytváříme podle vašich požadavků na zatížení.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Míchání barev - míchací a tónovací centrum
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků, která nabízí míchání barev ve svém míchacím a tónovacím centru v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Paletky a krabice pro přenos potravin - papírové bedničky na ovoce a zeleninu
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V sortimentu nabízíme také paletky a krabice pro přenos potravin. Tyto papírové bedničky jsou vhodné na ovoce a zeleninu.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice