Aktuální microsite

Geotextilie a geomříže AR pro zpevnění asfaltových povrchů Praha -  Tensar AR1 a geokompozit Tensar ARG
Geotextilie a geomříže jsou vhodné pro vyztužení asfaltových povrchů. Povrchy nemají nekonečnou životnost a právě proto je důležité zajišťovat jejich vyztužování.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Damaškové, luxusní ložní povlečení pro kvalitní spánek
Damaškové, luxusní ložní povlečení pro kvalitní spánek v našem e-shopu přímo pro Vás. Kvalitní spánek je v dnešní době velice důležitý. Můžete si ho zpříjemnit naším luxusním damaškovým ložním povlečením. Povlečení je příjemné na dotek zároveň má moderní i elegantní vzhled a skvělé užitné vlastnosti. Na povlečení je vytkaný žákárský ...
Palubky pro masivní systémové podlahy s tepelně izolačními vlastnostmi
Palubky pro masivní systémové podlahy s tepelně izolačními vlastnostmi jsou palubky, které u nás najdete. Masivní podlahy FEEL WOOD jsou originální s nefalšovaným nádechem přírody. Palubky dodáváme z dubu, modřínu, borovice i smrku. Výhodami palubek jsou - originalita - dobrá tepelná izolace - tlumení zvuků a vibrací - kvalita ...
Masivní podlahy severská borovice
Kupte si masivní dřevěné podlahy ze severské borovice i v našem eshopu. Masivní podlaha se systémem pero, drážka i mikrofáska po celém obvodu prkna. Vše je tmeleno a jemně broušeno. Každé prkno je originál s nezaměnitelným vzhledem a designem. Dopřejte si originální a neotřelou podlahu! Podlahy jsou povrchově upravené přírodním olejem nebo ...
Laboratorní rozbor potravin Orlická laboratoř
Naše odborná laboratoř ve Lhotce poblíž České Třebové se věnuje vzorkování a laboratorním rozborům potravin.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Půjčovna lešení všech druhů Praha - svěřte se do rukou profesionálům, kteří rozumí svému řemeslu
Pokud hledáte spolehlivé dodavatele lešení, kteří mají k dispozici kvalitní a spolehlivé prostředky, obraťte se na Lešení Praha pana Františka Nováka.
Pracovní obuv s ocelovou špičkou S1 Pardubice
Pracovní obuv s ocelovou špičkou S1 perfektně sedí a zaručí tu nejlepší ochranu při práci. Tempo Pardubice dodavatel kvalitní pracovní obuvi S1 ve všech velikostech. Potřebujete se při práci naplno spolehnout na vaši obuv? Pracujete v těžkých pracovních podmínkách, kde je na prvním místě ochrana při práci? Naše pracovní obuv najde perfektní ...
Výroba interiérového nábytku na zakázku, truhlářství, dřevěný nábytek, Třebíč
Interiérový nábytek na zakázku, výroba dřevěného nábytku, truhlářské práce, stolky, skříně, poličky, obývací stěny, kuchyně, jídelny od firmy Truhlářství ZdeNo, s.r.o.
ČEZ kontaktní místa, uzavření smlouvy na plyn a mobilní služby na jednom místě
Nyní u nás můžete uzavřít smlouvu s naší partnerskou společností ČEZ. Na našem kontaktním místě si můžete zajistit dodávku plynu a příjem mobilního volání.
Olimon voda po holení od tradičního českého výrobce
Olimon voda po holení od tradičního českého výrobce, dokonalá a svěží vůně po holení, udržuje zdravou, hydratovanou a svěží pleť - kvalitní kosmetika od Spolpharma s.r.o., Ústí nad Labem
Magnetická měření Odolena Voda - výroba a prodej přístrojů pro magnetické měření
Společnost ELIDIS s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem zařízení pro měření magnetického pole, indikátorů magnetických pólů a etalonů magnetického pole. Firma zároveň provádí měření magnetického pole.
Nové centrum svařovací techniky Olomouc - Svařovací zdroje LORCH, FRONIUS, KÜHTREIBER, SELCO
Podnikáte v oboru klasického nebo robotického svařování a hledáte skutečně spolehlivého dodavatele svařovací techniky? Společnost Blumenbecker Prag je tu pro vás.
Cyklodoplňky, cyklooděvy - vše na kolo, vhodný dárek pro všechny
Cyklosport H&F je specializovaný obchod na prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků a cyklooděvů v Opavě a okolí.
Rámové protipožární hliníkové konstrukce pro okna i dveře - Aluprof
Vyrábíme a dodáváme rámové protipožární hliníkové konstrukce pro okna i dveře Aluprof.
Výměna oleje Rakovník - při zakoupení oleje u nás výměna ZDARMA
Výměnu oleje v autě Vám zajistí autoservis Jiří Skřivan v Rakovníku. Pokud si zakoupíte motorový olej přímo v autoservisu, dostanete olej zdarma.
Jazykové kurzy pro malé skupiny Mladá Boleslav - maximální počet studentů ve skupince 4
V dnešní době je totiž znalost cizích jazyků naprosto nezbytná. Angličtina se bere již jako samozřejmost, a s každým dalším jazykem stoupá vaše šance na trhu práce.
Pohřeb Příbram - kremace, pohřby do země, doma nebo bez obřadu, obřadní síň
Pohřební služba Na Hvězdičce zajišťuje pohřební služby v Příbrami a celé okrese. Činností se zabýváme více než 16 let. V našem okrese jsme v tomto oboru největší firma.
Kvalitní montáž kazetových a minerální podhledů THERMATEX, DONN Hodonín
Prodej a kvalitní montáž kazetových a minerální podhledů THERMATEX, DONN i s osvětlením, vypracování cenového návrhu od firmy Rigiform, s.r.o. v Hodoníně.
Stylové, lyžařské, sportovní, Adidas brýle-eshop Uherské Hradiště, Zlín
Specializovaný eshop na stylové lyžařské, sportovní brýle značky Adidas adi-bryle.cz provozuje Centrum brýlí Uherské Hradiště. Jsme certifikovaným prodejcem originálních brýlí značky Adidas pro ČR. Veškeré modely máme skladem - 100% garance originality ! Brýle Adidas můžete zakoupit i v naší Oční optice Naome Uherské Hradiště, Hradební ...
Firemní jazykové kurzy Mladá Boleslav – výuka s odborníky a rodilými mluvčími
Dopřejte svým pracovníkům kurz cizího jazyka s odborníky a rodilými mluvčími v učebnách v Mladé Boleslavi.Pomozte zlepšit zaměstnancům jejich psaný a mluvený projev v angličtině, němčině....,
Robotické svařování na klíč - Praha - typizované robotické svařovací pracoviště z jedné ruky
Ve vaší firmě byste chtěli uplatit robotické svařování, ale zatím nevíte, kde sehnat kvalitní stroje? Obraťte se na nás. Robotické svařování na klíč poskytuje společnost Blumenbecker Prag s.r.o.
Vzdělávací program specialista pachových prací - stopování, vyhledávání drog
Firma HUSPOL group se sídlem v Přerově zajišťuje vzdělávací programy specialista pachových prací - stopování a vyhledávání drog. Neváhejte a navštivte nás i vy!
Příprava a kontrola osobních i užitkových vozů před STK a měřením emisí
Přípravu Vašeho vozu na STK a měření emisí Vám zajistí autodílna AUTO TRIGON Zdeněk Kučera, Slatiňany. Zajistíme kontrolu a seřízení osobních i užitkových vozů a postaráme se o odstranění závad.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Pneuservis, opravy defektů a přezutí pneumatik včetně vyvážení
Komplexní služby pneuservisu pro osobní i užitkové vozy nabízí autodílna AUTO TRIGON Zdeněk Kučera, Slatiňany. Zajišťujeme výměnu a přezutí pneumatik, vyvážení i opravy defektů.