Aktuální microsite

Signmaking-světelná, řezaná reklama, polepy výlohy, na auto
V oboru Signmaking působí firma IS reklama Zlín. Větší část produkce tvoří světelná, řezaná reklama, realizujeme i polepy na auto či na výlohy.
Dvoutarifní produkt elektřiny - DUO
Balík DUO pro elektřinu do domácnosti prodává akciová společnost Energie2. DUO dvoutarifní produkty se dělí na dva druhy: D25d - hodí se do míst s elektrickými akumulačními spotřebiči a nízkou spotřebou elektřiny. Pásmo nízkého tarifu je alespoň osm hodin denně. Délku vysokého a nízkého tarifu si řídí provozovatel distribuční soustavy. D26d ...
Ve fitness, posilovně Pavla Jablonického se o vás a vaše tělo skvěle postarají
Chcete-li začít se aktivně věnovat fitness či chodit do posilovny a máte blízko do Olomouce, pak určitě navštivte Profi studio Jablonický, kde se o vás a vaše tělo skvěle postarají.
Kamerové systémy zajistí bezpečnost objektu Praha - zajištění bezpečnosti
Užívat kvalitní kamerový systém k zajištění bezpečnosti je na některých místech nezbytné. Obzvláště na silnicích či na železniční trati.
Výroba kominických potřeb, kartáčů, sluníček, koulí, spirál
Měřící a inspekční technika pro kominíky, kominické potřeby. sluníčka, kartáče, koule, spirály, tyče, lana řetězy, analyzátor spalin, komínová kamera
Prodej Vaší firmy za nejvyšší cenu – BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Základem našeho úspěchu je možnost výběru z několika nabídek potenciálních kupujících a také práce s více než 150 miliony firem v databázích, které máme k dispozici. To je první krok k úspěchu.
Autopůjčovna - osobní i užitkové vozy s povinným i havarijním pojištěním
Firma MS Steeel s.r.o. vlastní autopůjčovnu, kde si můžete bez problémů zapůjčit osobní i užitkový vůz, v jehož ceně je již zahrnuto povinné a havarijní pojištění. Působíme v okolí Havířova i Karviné.
MS steel s.r.o.
Hliníková okna a dveře výroba, montáž Praha - pro rodinné a bytové domy a další objekty
Osvědčeným výrobcem hliníkových oken a dveří pro rodinné a bytové domy a další objekty je společnost ALUCON PLUS, která sídlí v Rudné.
Pasparty, paspartování a rámování obrazů, plakátů a fotografií Praha -  pro výzdobu Vašeho interiéru
Pasparty obrazů, fotografií a plakátů z kvalitních materiálů zhotovíme dle Vašeho výběru ve firmě Jarmila Sequensová – knihařství v Praze.
Realizace a kompletní rekonstrukce bytů a interiérů v Praze a blízkém okolí
Zabýváme se realizací a rekonstrukcí staveb v Praze - veškeré stavební práce včetně dodávek materiálů.
Pracovní brašny, kapsáře , opasky a další doplňky od českého výrobce pracovních pomůcek a oděvů
Pracovní brašny, kapsáře a opasky nakoupíte u českého výrobce pracovních pomůcek a oděvů KUBLA, který oslouží všechny zákazníky z okolí Vsetína a Valašského Meziříčí.
Povrchová úprava lakování kovů práškové lakování tryskání kovů otryskávání.
Povrchové úpravy kovů, lakovna, práškové lakování kovů a plechů - povrchové úpravy kovů na zakázku, kvalitní lakování metodou Komaxit, nejlepší technologie od firmy Metafo Liberec
MLS Laser Therapy – revoluční novinka v oblasti fototerapie - ve 3 provozovnách v Praze
Trápí vás bolesti kloubů, záněty svalů a šlach, strie nebo nevzhledné pooperační jizvy? Ve společnosti THERAP-TILIA známe řešení všech těchto potíží.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
CRM a ERP systémy UNiQ posunou vaše podnikání kupředu - pomocník v řízení vztahů se zákazníky
Konkurenční boj firem a podnikatelů je na českém trhu stejně jako ve světě obrovský. Jak můžete být právě vy lepší než všichni ostatní?
Úklid kanceláří a domů Praha - Cena měsíčního úklidu již od 1.850,- Kč
Naše společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. provádí a nabízí úklidy kanceláří, úklid domů, úklidové služby a úklidové práce.
Stavební klempířské práce ANEXI | Liberec
Stavební společnost ANEXI Liberec provádí klempířské práce. Kvalitní klempířské práce zahrnují zpracování plechů všech tvarů a tlouštěk. Dále nabízíme montáže, opravy a výměny prvků. Naše firma ANEXI Liberec provádí montáže systémových klempířských prvků jako jsou žlaby nebo svody. Výměny a opravy klempířských prvků, kompletní střešní pláště a ...
Kovošrot | Štíty, Jablonné, výkup kovového odpadu, peníze na účet
Vrácením kovového odpadu do našeho kovošrotu chráníte přírodní prostředí, vykupujeme kovový odpad, železo, hliník, měď, bronz, mosaz, olovo, zinek, cín, kabely, vykupujeme použité olověné baterie.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Ocelová lana STANDARD šestipramenná Vamberk - posunovadla, lyžařské vleky, výtahy
Nabízíme vinutá lana klasickým způsobem s malým počtem drátů poměrně větších průměrů. Dobrá odolnost proti otěru.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Cykloturistika na Slovácku s ochutnávkou burčáku a vína
Cyklopoint je součástí areálu Slovácký dvůr přímo v obci Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Máme zde půjčovnu kol a elektrokol. V posledních letech zažívá cykloturistika na Slovácku obrovský rozmach. Sezóna vhodná pro cykloturistiku právě začíná - naplánujte si tedy výlet a navštivte náš Kemp a penzion Slovácký dvůr a budete mít ...
Systémy pro zklidnění dopravy - proměnná informační tabule, informační rada, liniová řízení
Vyhnete se tvoření kolon na komunikaci, zbytečným haváriím a především řidiče na silnici informujete o aktuálním dění před nimi.
Kovové konstrukce, zámky a trezory na Praze 4 Všenory - zámečnické služby na jednom místě
Truhlářství Hubač Všenory zajišťuje zámečnické služby. Vyrábí kovové konstrukce pro interiéry i exteriéry.
Autodoprava nonstop - přeprava materiálu Praha - Levně a rychle vše zajistíme za Vás!
Pomocí našich nákladních aut a kontejnerů dovezeme materiál na stavbu a odvozíme suť a další odpady.
Krby, krbové vložky kvalitních značek Kratki, Unico - velkoobchod, eshop
Krby a krbové vložky kvalitní značky Kratki či Unico můžete zakoupit ve velkoobchodě nebo na eshopu společnosti MBTerm-krby s.r.o., která se specializuje na krby a jejich realizaci.
Pravidelná školení řidičů v akreditovaném školicím středisku Praha -  jsme členy Asociace autoškol
Školení řidičů – pravidelná školení, vstupní i rekvalifikační kurzy - ve vlastním akreditovaném školicím středisku nabízí autoškola Flegel s.r..o., Praha