Aktuální microsite

Datové sítě, strukturovaná kabeláž – návrh a instalace
Datové sítě, strukturovaná kabeláž a jejich návrh, instalaci realizuje společnost FMIB s.r.o.,která Vám je k dispozici pro získání kvalitní, vyhovující datové sítě. Působíme v okolí Ostravy a Karviné.
Profesionální vakuová balička potravin pro restaurace, hotely, obchody
Profesionální vakuovou baličku potravin pro restaurace, hotely a obchody nabízí firma NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě, s působností po celé České republice.
Moderní kuchyně, kuchyňské linky-realizace na míru, rekonstrukce
Stolařství Smetana provádí rekonstrukce kuchyňské linky i realizace moderní kuchyně na míru. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Plastové uzávěry všeho druhu, na které je spoleh - Prachatice
Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila. Plastové uzávěry jsou v dnešní době zkrátka velmi potřebnou komoditou a jejich kvalitní zpracování je důležité pro předcházení ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Prodej bazénové chemie, chlórové tablety, flokulant, pH plus, pH mínus
Kvalitní bazénovou chemii jako jsou chlórové tablety, flokulanty, pH plus, pH mínus, tabletové testery a jiné najdete u nás v A & M Borovnička.
Dřevěné terasy, zahradní domky, kůlny na nářadí, přístřešky ze dřeva
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje dřevěné terasy, zahradní domky, přístřešky i kůlny na nářadí a jiné výrobky ze dřeva. Působíme v ČR i v Rakousku.
Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek
Společnost JATKA-KURKA, s.r.o. se zabývá porážkou jatečních a následným prodejem a expedicí vepřových půlek v Opavě - Oticích.
Měřící a detekční technika, analyzátory spalin-technika na měření
inspekční kamery, detekční a měřící technika, kominické kartáče a potřeby, analyzátory spalin, technika na měření, vývoj, výroba, prodej
Plastové okna a dveře, dodávka, montáž, kvalitní a rychlý zaruční a pozáruční servis, Dačice, Jemnice
Plastové okna a dveře, široký sortiment výplní, vysoce kvalitní okna a dveře od firmy OKNOTHERM, kvalitní záruční a pozáruční servis nabízí firma Okna Bastl z Dačic.
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Venkovní barvy na dřevo, srubové domy Vsetín-s dlouhou životností, odolností
Venkovní barvy na dřevo i srubové domy s dlouhou životností a odolností zajišťuje společnost Walfer s.r.o. specializující se právě na profesionální barvy Delta Woodprotection, které dokonale chrání samotné dřevo. Barvy Delta Woodprotection vyráběné v Německu vynikají především svou kvalitou a zdokonalenou technikou tónování. Zajišťujeme ...
WALFER spol. s r.o. prodejna a míchárna barev Delta
Výhodný výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny ve sběrně Bruntál
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Bruntále se zabývá výkupem barevných kovů a šrotu. Nabízíme výhodný výkup za bezkonkurenční ceny.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.
Chladírenská doprava – přeprava v teplotním režimu Dakam s.r.o.
Dakam s.r.o. je mezinárodní firmou přepravující zboží v teplotním režimu od -25°C do + 30°C. Naše vozy splňují hygienické normy a požadavky pro řádné provedení přepravy. Jsme flexibilní po celé Evropě. Přeprava v teplotním režimu uchovává čerstvé potraviny na Váš stůl. Dále pak mrazírenskou dopravou přepravujeme krevní deriváty, vakcíny, farmaka ...
Hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí
Problémy s vlhnutím stěn, průsaky vody vyřeší firma SANACE Zlín. Dodáme projekty a provedeme hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí. Volejte nás v regionu Zlínský kraj.
Dopravní značení cest, parkovišť, skladů nebo hřišť
Dopravní značení cest, parkovišť, skladů nebo hřišť Vám v Olomouci a okolí nabízí firma Dopravní značení - Čermák.
Prodej materiálu pro lehké strojírenství Mladá Boleslav - ložiska, lineární vedení
Společnost VALID, s.r.o. z Mladé Boleslavi se zabývá maloobchodní i velkoobchodním prodejem pro lehké strojírenství se zaměřením na valivá ložiska a přímé vedení jednoúčelových obráběcích strojů.
Jednoduché účetnictví pro dokonalý přehled o vašem majetku Praha - přehledný účetní systém
Chcete mít dokonalý přehled o majetku své firmy? Pak musíte mít pořádek v účetnictví a s tím vám pomůže firma EKMA PLUS z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Elektronický vrátný a videovrátný, kontrola vstupu osob
domovní vrátný, kontrola přístupu osob, vstupní systémy, domovní telefony, domovní vrátný, vieovrátný i elektronický vrátný, IPTV
Truhlářské práce, truhlářství, dřevěné dveře, kuchyně na míru, vestavěné skříně
Naše truhlářství pod Budínem se specializuje na truhlářské práce především na výrobu masivních dveří, kuchyní na míru a různých vestavěných skříní.
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.
Narozeninové oslavy, svatby, večírky, firemní akce Náměšť nad oslavou, Mohelno
Pro pořádání narozeninové oslavy, svatby, firemní akce, večírku a jiných akcí doporučujeme využít prostor v Penzionu a restauraci u Floriánů v Hrotovicích.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.