Aktuální microsite

Pneuservis zajistí nejen přezutí kol - Žamberk
O každé auto je třeba se starat, pneumatiky nejsou výjimkou. Nejenže musíme přizpůsobit přezutí dle sezóny, ale měli bychom také kontrolovat jejich stav. Pokud si s tím nevíme rady, posouzení je lepší přenechat odborníkům z pneuservisu a vyhnout se případným problémům na silnici či při středu s policií. Jestliže bydlíte v okolí Žamberku, máme ...
Střešní okna kyvná, výklopně-výkyvná, atypická, prodej, montáž Dačice, Jemnice
Prodej, montáž střešní okna, atypická, výklopně-výkyvná okna, maximálně kvalitní okna se zvýšenou osou otáčení, střešní výlezy od firmy Okna Bastl z Dačic.
ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA
Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a nabízí vám ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA.
Autoservis vozů Renault a Dacia Praha - rychle, kvalitně a na jednom místě
Servis vozů Dacia a Renault je specialitou společnosti AUTOAVANT DRUŽSTVO. Náš autoservis je navíc vybaven kvalitními náhradními díly, veškeré opravy provádíme rychle a bez zbytečného čekání.
Ofsetový tisk Praha – možnost tisku přímými barvami
Ofsetový tisk Vám zajistí v Praze společnost Tomos. Jsou vlastníky tiskařského stroje KBA pro čtyřbarevný ofsetový tisk. V oboru jsou již několik let a mají velké zkušenosti s tiskem.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna Praha
Výroba přesných strojních součástí podle dodané dokumentace nebo vzorků
Pokud potřebujete vyrobit přesné strojní součásti, pak postačí jen dodat dokumentaci nebo vzorky součástí firmě ZV - Nástroje s.r.o. a o vše ostatní se vám už postarají.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Deratizace potkanů, krys a myší Ústí nad Labem - za své služby ručíme s 100% úspěšností
Hledáte DDD firmu v okolí Ústí Nad Labem, Teplic, Děčína, Lovosic a Litoměřic? Kontaktujte nás!
Bižuterie, bižuterní komponenty Jablonec nad Nisou - vše, co k výrobě šperků potřebujete
Už naši pravěcí předci se chtěli navzájem líbit. Ozdobovali se proto různými šperky z dřeva, hlíny nebo kamene. S postupem doby se začal ke zkrášlování jedinců využívat i kov.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Workshop věnovaný řízení rozvoje zaměstnanců podle Toyoty spojený s křtem nové knihy
Rozvoji talentů ve firmách se věnuje kniha Toyota Talent od Davida Meiera, jejíž první české vydání právě vychází. Navštivte workshop na toto téma a potkejte se s autorem osobně!
Chrániče sluchu - pasivní, elektronické, ochranné brýle od předního výrobce
Společnost MSA Safety Czech, s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem pasivních a elektronických chráničů sluchu a ochranných brýlí - zajišťuje Vám tak kompletní ochranu zraku i sluchu.
Originální servis Volvo - péče o váš vůz - plánování údržby a oprav Vašeho vozidla
Společnost VOLVO Group Czech Republic, s.r.o. se zabývá dovozem, distribucí a servisem nákladních automobilů Volvo.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Ubytování v penzionu, cykloturistika, ubytování pro cyklisty, Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování v penzionu pro turisty, cykloturisty, cyklisty, restaurace, stravování. To vše můžete mít, když se ubytujete v Penzionu a restauraci u Floriánů.
Předokenní rolety do oken, venkovní i vnitřní provedení Břeclav
Předokenní rolety do oken, venkovní i vnitřní provedení, stínící technika do interiéru i do exteriéru od firmy Stínící technika s.r.o. v Kosticích u Břeclavi.
Hygienická laboratoř - rozbory pitné vody a měření hluku
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě a pobočkou v Jihlavě, nabízí zdravotní služby. Hygienické laboratoře zajišťují analýzu vody, zemin, odpadů, potravin a ovzduší, měření hluku, osvětlení a vibrací.
Čištění odpadní vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty pro úpravu vody
Sokolovská společnost SOKOFLOK, s.r.o. dodává organické koagulanty a flokulanty pro čištění vod. Nabízené koagulanty a flokulanty využijete i v čištění odpadních vod.
Vybavíme váš servis - prvotřídní navíjecí bubny MECLUBE
Vybavíme váš servis prvotřídními navíjecími bubny MECLUBE. Prvotřídní navíjecí bubny MECLUBE v mžiku rozvinou a po sléze navinou hadici do požadované délky. Navíjecí bubny jsou italské kvality což zaručuje spolehlivý a bezpečný provoz. Navíjecí buben MECLUBE hadici rychle rozvine a pak stejně rychle navine zpátky. Hadice je přes buben ...
Výkup a porážka prasat Opava - čerstvé vepřové výrobky přímo z jatek
Jakékoliv vepřové výrobky přímo z jatek nakoupíte u firmy JATKA-KURKA s.r.o. v Oticích u Opavy, která se zabývá výkupem a porážkou prasat.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Elektrické rozvaděče pro automatizaci,-zakázková výroba
Pro automatizaci, průmysl a různé technologie jsou třeba atypické elektrické rozvaděče. Zakázkovou výrobou rozvaděčů se zabývá firma Kouřil elektrotechnik Zlín.
Sdílená kancelář a coworking centrum pro jednotlivce, skupiny nebo menší firmy v Pardubicích
Krátkodobý pronájem sdílené kanceláře a coworking centrum slouží k obchodním jednáním, prezentacím, výuce jazyků pro malé skupiny i pro posezení s přáteli v centru Pardubic.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Průmyslový a dílenský nábytek Praha - dílenské skříně a speciální antistatické stoly
Jste majitelé dílen nebo průmyslových továren? Pak jistě víte, že čas je největším nepřítelem vašeho podnikání. Aby mohla být práce precizně odvedená, je potřeba věnovat jí více času.