Aktuální microsite

Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.
Montáž ocelových konstrukcí hal, zemědělských objektů pro skladování i výrobu
Montáž ocelových konstrukcí výrobních, skladovacích a montážních hal, zemědělských objektů, silážních jam a sýpek nabízí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Průmyslové stavby a výstavba čističek odpadních vod pro města, obce, výrobu i soukromé objekty
Stavbu, rekonstrukci nebo rozšíření průmyslové stavby, výrobní či skladovací haly a čističek odpadních vod vykoná akciová společnost UNIGRANIT z Písku.
Realizace hřišť - sportovní povrchy, umělé trávníky
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na projektování, výstavbu a rekonstrukci víceúčelových hřišť a vnitřních i venkovních povrchů určených pro všechny druhy sportů.
Opracování přírodního kamene, povrchové úpravy žuly, pískovce, mramoru a travertinu
Opracování a povrchové úpravy přírodního kamene ze žuly, pískovce, mramoru i travertinu na dlažby, schody, obklady kuchyní a koupelen či náhrobní kameny zajistí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Stěrkovací hmoty UZIN 3 - Akce UZIN BONUTZ 3 – aneb úspěch přeje vybaveným!
Při zakoupení stěrkovacích hmot UZIN v síti našich smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. dostanete příslušný počet kuponů BONUTZ.
Plné i prosklené posuvné interiérové dveře-instalace na zeď, do pouzdra
Posuvné interiérové dveře dodá Truhlářství Trtek. V provedení plné i prosklené. Instalace dveří je na zeď či do pouzdra. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
Odvoz stavební sutě - zemní práce, hydraulická ruka Blansko, Brno
autodoprava, minibagr, traktorbagr, hydraulická ruka, výkopové a zemní práce, odvoz stavební sutě, stavby na klíč, stavební mechanizace, nákladní auto
Náhradní díly, nákladní automobily, autobusy, návěsy, přívěsy Vysočina
upínací pásy, rozpěrné tyče, brzdové systémy, spojková ložiska, podvozkové části, kardanové hřídele, hydraulické přístroje, tlumiče výfuků
Kamna, krby a pece zařídí to pravé teplo domova Praha - zútulní váš domov
Večer,pohoda,teplo,oheň plápolající v krbu,praskání dřeva. Koho by nelákala taková představa? Díky naší firmě Tomáš Jíra kamna, krby, pece, si takový sen můžete zrealizovat každý den přímo u vás doma.
Komplexní informace, služby pro pozůstalé-pohřební služba Přibylák
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín poskytuje komplexní služby a potřebné informace pro pozůstalé pro vyřízení pohřbu či kremace.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Pilařská výroba, prodej dřeva, kulatiny, stavebního řeziva, palubek, palivového dříví
Zpracování, impregnaci nebo prodej dřeva, dřevěné kulatiny, stavebního řeziva nebo topného dříví nabízí pila Progres Holding a.s. z obce Nová Pec na Šumavě.
Komponenty pro osobní, nákladní a automobilové výtahy
domácí, nákladní,osobní výtahy, autovýtahy, kabiny dle přání zákazníka, technické poradenství, teleskopické písty
GMV Martini CZ, s.r.o.
Stínící technika - horizontální žaluzie, protisluneční a termoizolační clony Kostice
Stínící technika - horizontální žaluzie, protisluneční a termoizolační clony, horizontální žaluzie do plastových oken, výběr šikoré škály barev od firmy Stínící technika s.r.o. v Kosticích.
Stavební činnost Louny - od průmyslových staveb po rodinné domy
Stavební činnost provádí firma STAVUM již od roku 1991. Zabýváme stavbou průmyslových staveb i rodinných domů, inženýrských sítí nebo občanských např. zdravotní střediska či domovy důchodců.
Eshop s komplexním materiálem pro elektrotechniku - kompletní sortiment kabelů, vodičů...
Významná společnost ELSTAP - Janovský Jan provozuje eshop, ve kterém je možné zakoupit kompletní materiál pro elektrotechniku, dále elektrické spotřebiče a příslušenství.
implantologie Praha 4 - zubní implantáty pro plnohodnotný život od značky Straumann a Camlog
Na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. si můžete nechat profesionálně a spolehlivě aplikovat kvalitní švýcarské zubní implantáty značky Straumann a Camlog.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Geokompozitní drenážní systém zajistí dokonalou izolaci Praha
Účinné drenážní systémy nabízí společnost CHEMIA SYSTEM GEO. Našim zákazníkům poskytujeme geokomopozitní drenážní systémy,které se vyznačují vysokou mírou odolnosti vůči nepříznivým vlivům.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Loupané brambory, bramborové polotovary pro gastronomii
Zásobování pro gastronomii zajišťuje firma VODEHNAL a SYN Hulín. Pro jídelny, hotely, pensiony, restaurace, bufety i školy v regionu Zlín, Kroměříž dodáme vakuované brambory a bramborové polotovary.
Molekulární přísady a maziva do olejů - METANOVA  M1 pro průmysl, distribuce, velkoobchod!
Velkoobchod, distribuce, prodej - molekulární přísady a maziva do olejů, METANOVA M1 vhodná pro průmysl, to vše od firmy METANOVA CZ.
METANOVA
Malířské, natěračské práce, protiplísňové nátěry, realizace Znojmo
Specialista na malířské, natěračské práce. Protiplísňové nátěry, realizace klasické i moderní vymalování pokojů, kanceláří, hal, obchodů, domů od JM -stavební, s.r.o., Znojmo.
Autoservis | Slatiňany, Heřmanův, Městec, Skuteč, Přelouč, Seč, Dašice
Autoservis a autoprovana v Chrudimi nabízí tyto služby. Jste-li ze Slatiňan, Heřmanova Městce, Skutče, Přelouče, Seče, Dačic nebo odkudkoliv jinud zastavte se u nás. Perfektně se o Váš vůz postaráme. Kompletní servis, autoopravna a autoservis - opravy klimatizací (autoklimatizací) plnění, detekce, dezinfekce, výměna pylových filtrů, výměna ...
Kominické práce, čištění  a revize komínu | Trutnov
Kominické práce jako je čištění a revize komínu zajišťuje v Trutnově a okolí firma Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris. Předejděte komplikacím s nezkontrolovaným komínem. Zavolejte si odborníky, co Vám s Vaším komínem pomohou. Provádíme oficiální kontroly dle nové vyhlášky č.91/2010. Potřebujte vyčistit nebo zrevidovat komín a ve všední ...