Aktuální microsite

Železniční vagóny - výroba, opravy, renovace, rekonstrukce, modernizace
Společnost Legios Loco je předním evropským výrobcem a exportérem železniční techniky. Legios Loco poskytuje kolejovým vozidlům všech typů a značek komplexní služby během celého jejich života.
Servis všech značek vozidel České Budějovice, Tábor
AUTA BOREK a.s. zajišťuje servis všech značek nejenom osobních automobilů. Servis je kompletní a zajistí veškeré potřebné služby, tedy mechanické opravy, karosářské i lakýrnické práce ale i počítačovou diagnostiku. Jsme specialisté na servis všech značek, mezi které patří například: - Audi - Škoda - Hyundai - ...
Okamžité vyhlazení vrásek s dlouhodobým efektem hydrogelem Remake, Haequeo
Plastika - estetika Zlín s.r.o. provádí vyhlazení vrásek hydrogelem Remake nebo transparentním gelem Haequeo. Výsledek je okamžitý, dlouhodobý estetický efekt až 2roky.
Malování bytů - zkušení malíři, kvalitní malířské práce
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování. Nabízíme kvalitní malířské práce, které Vám provedou zkušení malíři v Opavě a okolí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX slouží pro přesné a rychlé ohýbání přímo na místě. Ruční ohýbačka trubek od firmy Kovaz hravě zvládne velké rozměry s minimálním vyvinutým úsilím. Usnadněte si práci v řemeslné a průmyslové výrobě. Pořiďte si lehkou a zároveň výkonnou ruční ohýbačku trubek. Ideální nástroj pro ohýbání trubek či profilů včetně ...
Nové střechy na klíč, rekonstrukce, výměny střešní krytiny-Klempířství
V Klempířství Klempex z okresu Uherské Hradiště pracují profesionálové. Zakázky přijímáme na nové střechy na klíč i rekonstrukce s výměnou střešní krytiny.
Krabice a papír Plzeň - prodej papírových sáčků, papírů, krabic a štítků
Kvalitní papír, papírové sáčky, krabice na dorty a pizzu, štítky od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v našem e-shopu nebo kamenné prodejně.
Semena slunečnice Praha západ - hybridy slunečnice, ranné i středně ranné
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ se zabývá prodejem semen slunečnic od 6 nejdůležitějších firem, které tyto semena šlechtí. V sortimentu naleznete ranné i středně ranné hybridy.
Nekuřácká restaurace - česká kuchyně i denní menu na jednom místě
Chcete-li si pochutnat na výborné české kuchyni nebo si vybrat z lákavého denního menu, pak navštivte nekuřáckou restauraci v Hotelu Grand v Šumperku.
Sklenářství Praha 5 - objednejte si sklo, skleník nebo terárium na míru
Sklenářství SAŠ GLASS Praha 5 nabízí velké množství vlastních výrobků, které si můžete nechat zhotovit na míru. Toužíte po posuvných dveřích, zábradlí či schodišti?
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Dřevěné schody, schodiště včetně zábradlí-výroba, montáže
Kompletní dřevěné schody včetně zábradlí dodá Stolařství Smetana. Zajištěna výroba i montáže. Přijímáme zakázky na výrobu schodiště v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Ubytování pro cyklisty, penzion s restaurací Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování pro cyklisty v penzionu s restaurací v dostupné vzdálenosti od Dalešické přehrady poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů v Hrotovicích na Vysočině.
Dezinfekce prostor a hal - a škůdci jsou pryč | Hradec Králové
Dezinfekce prostor je někdy opravdu nutná, obzvláště v případě rozsáhlých objektů, výrobních hal a podobně. Je i tohle váš případ? Můžete se obrátit na společnost Deratizace Ryšavý z města Hradec Králové, která má v tomto obru mnohaleté zkušenosti a právě tyto služby, jako dezinfekce, deratizace i dezinsekce poskytuje. Dezinfekce Vás a také ...
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Folie Plzeň - prodej obalového materiálu, folie polyethylenové, potravinové, smršťovací a alobal
Folie z různých materiálů s širokou škálou využití včetně příslušenství od firmy Obaly Greit s.r.o. z Plzně nakoupíte výhodně v našem e-shopu.
Hydrantové systémy Pardubice - skříně i kompletní systémy z nerezu, zapuštěné nebo nástěnné
Hydrantové systémy, skříně a další doplňky koupíte v kamenném či internetovém obchodě u společnosti Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. v Pardubicích.
Bezklíčový systém otevírání dveří nabízí pohodlí i dokonalý přehled
Patříte k lidem, kterým zapomenuté nebo ztracené klíče často komplikují život? Museli jste kvůli tomu už několikrát vyměňovat zámky u všech dveří? Ve společnosti Klíčové a trezorové centrum pro vás máme řešení – bezklíčový systém otevírání dveří. Bezklíčový systém otevírání dveří vám nabízí nejen pohodlí, ale také dokonalý přehled o všech ...
Uhelné sklady  Hlinsko
Rozvoz paliva na území Hlinska je zdarma. Neberte uhelné sklady útokem a zajistěte si palivo na celou topnou sezónu včas.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Směnárna EXCHANGE Praha – výhodné kurzy měn pro každého
Chystáte se na dovolenou nebo na služební cestu a hledáte směnárnu v Praze, kde vám vymění peníze za výhodné kurzy měn?
Spolehlivá protipožární ochrana zajistí bezpečnost pro vás i váš majetek
Protipožární ochranu se nevyplácí podceňovat, a proto v naší společnosti děláme maximum, abychom dodávali pouze nejkvalitnější a spolehlivé protipožární plyny, jež mají využití v celé řadě zařízení.
Hotel Veba, prvorepubliková vila, ubytování, hotelový komplex, restaurace, kavárna
Hotel Veba s okouzlující atmosférou je vybudovaný v prvorepublikové vile s prostornými a stylovými pokoji, restaurací i kavárnou.
Audit účetních závěrek pro malé i velké firmy - Hradec Králové
Zdá se vám, že účetnictví vaší firmy není v pořádku a uvažujete o auditu? Máte podezření, že všechny složky společnosti nefungují tak, jak by měly? Nebo prostě chcete mít přehled o fungování a efektivitě podnikání? Ve všech případech se vám bude hodit důkladný audit účetnictví. Na koho se ale pro kvalitní audit obrátit? Zkuste společnost BEDNÁŘ ...
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme - Hradec Králové
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme! Odstředivky hrají významnou roli v potravinářském, ale i chemickém průmyslu. Pomáhají totiž výrazně urychlit výrobu a šetří tak firmám peníze i drahocenný čas. V případě poruchy odstředivky je proto nutné jednat rychle. A přesně v takových situacích je tu společnost TOMAS s.r.o. Zajistíme odborné ...