Aktuální microsite

Hydroizolační fólie určené pro izolaci vody, vodních par nebo radonu s vysokou životností
Hydroizolační fólie používané při stavbě a rekonstrukci střešních plášťů, balkonů, přístřešků a izolaci zemních staveb proti vlhkosti i radonu vyrábí firma LS Systém CZ s.r.o v Libereckém kraji
Prodej, dodávka, montáž dveří a zárubní od českých výrobců Znojmo
Prodej, dodávku i montáž dveří a zárubní od českých výrobců, zaměření, umístění obložkových zárubní do stavebních otvorů, řezání pantů a další provádí firma K-Produkt, ze Znojma.
Čištění vody Sokolov, za pomoci organických flokulantů a koagulantů a jiných chemikálií
Čištění vod velmi účinnými o organickými koagulanty, flokulanty a jinými chemikáliemi zajišťuje sokolovská společnost SOKOFLOK, s.r.o. Na trhu působí více jak 20 let.
Výměna a oprava autoskel expres s důrazem na Vaši bezpečnost
Expresní výměna nebo oprava autoskel od odborníků ze společnosti AUTOSKLO SERVIS CZ, která má síť poboček na Praze 10,2,4,5,6,8 a 9 - znamená rychlost a zároveň bezpečnost!
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Vakuované brambory, zelenina-zásobování pro restaurace, hotely, školy, jídelny
Od firmy Vodehnal a syn je možné odebírat vakuované brambory, zeleninu pro restaurace, hotely, pensiony, jídelny, školy. Zásobování obstaráme v okrese Zlín, Kroměříž.
Pronájem mobilní WC pro invalidy na akce či při sportu
Výhodný pronájem invalidního mobilního WC. Invalidní mobilní WC toaleta najde své využití především na kulturních či sportovních akcích.
Kuchyně, vestavěné skříně, výroba kuchyní Liberec - nabízíme návrh a kalkulaci zdarma!
Montáže, doprava a grafické návrhy kuchyňských linek i vestavěných skříní jsou v rámci zakázek zdarma!
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Špičkové a rychlé elektromontážní práce a montáže elektro
Elektromontážní a elektroinstalační práce, domovní a průmyslové elektromontážní práce, prodej elektromateriálu EPRO Trutnov - kvalita a rychlost je v naší firmě samozřejmostí
Sprchové kouty JIKA – Jičín
Sprchové kouty JIKA – Jičín šetří každé místo v koupelně. Sprchové kouty od firmy JIKA nadstandardní vzhled do vaší koupelny. Máte jasné představy o vaší nové koupelně? Potřebujete v koupelně využít každé místo? Nebo se hůř pohybujete a uvažujete o sprchovém koutu? Neváhejte a navštivte v Jičíně naší firmu Koupelny – topení a začněte ...
Ultrazvuková čistící jednotka Brain Bee DUC 3110
Naprosto unikátní čištění vstřikovačů nejen zvenku, ale i zevnitř. To vše umí Ultrazvuková čistící jednotka Brain Bee DUC 3110. Díky testeru vstřikovacích ventilů lze dosáhnout dokonalého vyčištění trysek zážehových motorů. K čištění se používá speciální čistící kapalina, která se ředí s vodou v poměru 1 : 9 a která není ve standardní výbavě ...
Sádrokartonové předsazené stěny v interiéru
Sádrokartonové stěny jsou nejen moderní, ale dobře mechanicky, tepelně a zvukově odolné.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Výroba, montáž regálové zakladače, zdvihací zařízení, jeřáby | Chrudim
Naše firma ZETA CHRUDIM s.r.o. se zabývá komplexním servisem regálových zakladačů, pohyblivých pracovních plošin, jeřábů, zdvihací techniky a skladovací techniky. Naším heslem je spokojený zákazník a proto jsou naše služby v oblasti servisu, oprav, montáže i výroby opravdu rozsáhlé. V první řadě se řídíme přáním a požadavky ...
Střešní krytiny s dlouhou životností – Kolín
Základem střešní krytiny je kvalitní ocelový plech, který je oboustranně žárem zinkován.
Kvalitní sportovní potřeby Dunlop - perfektní technologie pro větší sílu a kontrolu
Kvalitní sportovní potřeby Dunlop, které vám díky perfektní technologii zajistí větší sílu a kontrolu při sportu pro vás dodává společnost Seeker s.r.o. ve Zlíně nabízející široký sportovní sortiment.
Silové kabely Kladno - pro instalaci do země, betonu, kanalizací i zdi
Silové kabely jsou vhodné pro uložení do země a instalaci do betonu, kanalizací nebo do zdí. Speciální kabely vyrábíme v naší firmě v kraji Kladno.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Prodej tiskáren čárových kódů, čteček a spotřebního materiálu Brno
spotřební materiál k tiskárnám, tiskárny a čtečky čárových kódů, parkovací systémy, automatická identifikace, snímače, automatická pokladna
Hutnící technika, stavební stoje, autorizovaný prodejce AMMANN
AMMANn, příkopové válce, vibrační pěchy a desky, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, tahačové válce hladké a ježkové, užitkové automobily ISUZU
Zateplování panelových domů
Zateplování panelových domů se věnuje společnost EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Zateplení panelových domů Vám přinese nesporné výhody, přičemž jednou z nich je velká úspora peněz.
Bezlepkové produkty, výrobky, strava, bezlepková výživa Hustopeče
Bezlepkové produkty, potraviny, výrobky, strava, bezlepková výživa, speciální výživa, od firmy NATURAL PACK group, s.r.o. v Hustopečích - potraviny pro nemocné trpící celiakií.
Prodej elektrospotřebičů Plzeň
Prodej elektrospotřebičů v Plzni nabízí společnost Kremal. Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Společnost nabízí i záruční a pozáruční servis vybraných značek.
Autodoprava, stěhovací služby, rozvoz, expresní přeprava Jihlava
stěhovací služby na míru, expresní přeprava, rozvoz, autodoprava, nákladní taxi, likvidace pozůstalosti, vyklízení a likvidace, 11 lidí k dispozici
Míchání autolaků Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV nabízí prodej i míchání autolaků dle požadavků svých zákazníků. Míchání akrylových autolaků a metalíz CENTARI (cca 30 000 odstínů) a akrylových autolaků od fy Body.
Znalecké odhady a expertízy v oblasti stavebnictví při posuzování  kvality staveb
Znalecké odhady a expertízy u posuzování vad a poruch staveb, jakosti stavebních děl a projektů staveb a jejich životností v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov vykoná Ing. Slavomír Černý.
Soudní znalecké posudky v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady pro nemovitosti a pozemky
Soudní znalec Ing. Slavomír Černý nabízí zpracování posudků v oboru ekonomiky pro přesné stanovení daní, v soudních sporech a dědickém řízení a to v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov.
Tržní odhady nemovitostí při majetkovém vyrovnání, prodeji nebo přepisu bytu, bytového domu, rodinného domu či pozemku
Odhady bytových a rodinných domů, samostatných bytů, pozemků a garáží v tržní sféře při dědickém řízení, majetkovém vyrovnání nebo prosté koupi či prodeji nemovitého majetku.