Aktuální microsite

Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.
Komerční práškové lakování - tryskání, komaxit, povrchová úprava kovů
Firma LAKMETAL spol. s r.o. nabízí komerční práškové lakování a povrchová úprava kovů. Mezi služby se řadí také tryskání a komaxitování.
Spojovací materiál, kotevní materiál, prodej nářadí Žďár nad Sázavou
ochranné pomůcky, kotevní technika, nestandardní spojovací materiál, zakázková výroba, maloobchod, velkoobchod, náhradní díly, svařovací technika
Investice se stabilními výnosy, investiční poradenství Brno
stabilní výnosy, investiční a finanční poradenství, finanční rezerva, nejvýhodnější investice, finanční plán, nejvhodnější řešení, odborné znalosti
Tisk fotografiií na plátno, fotoobrazy, fotorealistický tisk Brno
vysoce kvalitní materiál, výroba světelné reklamy, 3D nápisy, firemní loga, informační panely, polepy výloh, fotoprezentace firmy
Odborná konference zdravotních laborantů a zdravotních sester
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě pozývá zdravotní laboranty a zdravotní sestry.
Skladovacích prostor, osvětlení skladů, hal Olomouc
osvětlení skladů, výrobních prostor, hal, speciální projekty, kompletní realizace, poradenství, projekce, konzultace, rozbor problémů
Změna, odvolání insolvenčního správce, insolvenční řízení
advokátní kancelář, vymáhání pohledávek, obchodní právo, komplexní právní služby, právo nemovitostí, rychle reagujeme na požadavky klientů
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Bazarový prodej rustikálního a holandského nábytku Vysočina
holandský a rustikální nábytek, starožitnosti, obývací stěny, čalounické práce, renovace čalouněného nábytku, stoly, židle, hodiny, doprava zajištěna
Reklamní studio - výroba reklamy, grafické návrhy
Reklamní studio, které se specializuje na výrobu reklamy a grafických návrhů v okolí Zlína a Vsetína je firma Trendfoto Radek Mládenka.
Anglická jazyková škola, kurzy angličtiny od září, angličtina Brno
angličtina pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, intenzivní výuka, dětské kurzy, komunikace, na výslovnost, firemní výuka, zahájení kdykoli během roku
Výroba samobarvících razítek - kvalitní plastová, kovová razítka
Pokud jste začali podnikat a potřebujete si pořídit kvalitní razítko,tak se obraťte na firmu BB DESIGN, s.r.o. z Olomouce, která se zaměřuje na výrobu samobarvících razítek.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Vestavné skříně na míru s velkým úložným prostorem od spolehlivého stolářství
Vestavěná skříň na míru je ideálním řešením pro Vaši ložnici, předsíň či kancelář. Spolehlivé stolařství VIPAMA z Opavy Vám vyrobí vestavěnou skříň na míru s velkým úložným prostorem.
VIPAMA s.r.o.
Zateplené i nezateplené opláštění střech, hal
Pokud hledáte šikovného klempíře či tesaře, tak se s jistotou obraťte na firmu Stavril s.r.o., která provádí opláštění střech a hal nejen v Šumperku, ale také v celém Olomouckém kraji.
Výroba schodiště - vyhotovení schodů z přírodního i umělého kamene
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě nabízí výrobu a vyhotovení schodů a schodiště z přírodního i umělého kamene.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Bezpečnostní značky a tabulky - eshop s výrobky pro bezpečnost
Pokud chcete zajistit bezpečnost na pracovišti nebo označit únikové východy v budově, pak jsou pro vás spolehlivým řešením bezpečnostní značky a tabulky, které si zakoupíte v eshopu e-SafetyShop.eu.
Rekonstrukce a realizace koupelen včetně 3D grafického návrhu
Pokud jste rozhodnutí pro rekonstrukci vaší stávající koupelny, obraťte se na profesionály z firmy J.V.G. Livex - realizace koupelen zajistíme nejen v Olomouci.
CNC frézování, soustružení  - dlouholeté zkušenosti a kvalitní stroje
CNC frézování a soustružení ve Zlínském kraji realizuje společnost JH KOVO s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, která se specializuje na obrábění kovů.
Levné ubytování v Olomouci i pro studenty VŠ
Kde jinde hledat levné ubytování vhodné i pro studenty VŠ než v Hotelovém domě Správy nemovitostí Olomouc.
Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce staveb a domů
Zvažujete-li novostavbu nebo jen rekonstrukci, tak je zde pro vás firma K&P Stavby Therm s.r.o., která provádí realizaci staveb od drobných stavebních úprav, rekonstrukce či novostavby na klíč.
Strojní balení sypkých i tekutých materiálů a potravin Chomutov
Strojní balení probíhá moderními stroji, a je možné ho provést do tří druhů sáčků a jedné speciální fólie. Sáčky jsou buď ploché, stojící, zipové, anebo disponují uzávěrem.
Výkonný optimizér SolarEdge pro 60 a 72 článkové panely - eshop
Hledáte výkonný optimizér, který bude určený pro 60 nebo 72 článkové panely? Obraťte se na společnost ifTECH, která je profesionálem v oblasti solárních a fotovoltaických panelů včetně jejich doplňků.
Komunikační a signalizační systém bez ústředny pro objekty, firmy i nemocnice
Komunikaci bez napojení na ústřednu ve firmě, veřejných objektech, nemocnicích, skladech a parkovištích zajistí nízkonákladový, univerzální a bezpečný komunikační systém.
Výhodný rozvoz teplých jídel - česká, poctivá klasická kuchyně
Výhodný rozvoz teplých jídel zajišťuje Česká jídelna Milan Babor v Ostravě, která nabízí klasickou, poctivou českou kuchyni a kvalitní cateringové služby.