Aktuální microsite

Dotykové sondy pro obráběcí stroje Praha - efektivní kolizní ochrana
Naše sondy Vám pomohou snížit náklady v podniku i dílně. NC řízení samo vykonává nastavené úlohy měření a kontroly ve většině programů.
Dopravní značení prodej i půjčovna  - České Budějovice
Každá stavba poblíž dopravní komunikace se neobejde bez dopravního značení. Díky němu zajistíte nejenom bezpečnost na stavbě, ale také bezpečnost řidičů. Jste stavební firma, obec či jakákoliv jiná instituce, která potřebuje stavební značení? Pak kontaktujte společnost Zdeněk Žák-DOZNA České Budějovice. Zdeněk Žák-DOZNA má totiž pro své ...
Betonové tvárnice, ztracené bednění i plotové stříšky Praha
Betonové tvárnice, ztracené bednění a plotové stříšky vyrábíme v našem družstvu v Praze.
CNC řízení Praha – počítačové řízení obráběcích strojů, fréz a soustruhů
Počítačové řízení CNC obráběcích strojů, fréz a soustruhů navrhujeme a vytváříme v Praze.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Stavební, přepravní a obchodní činnost Chomutov - vodohospodářské stavby, pronájem strojů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova se zabývá stavební, přepravní a obchodní činností. Dále společnost pronajímá stavební a mechanizační stroje. Zajišťuje rekonstrukce vodohospodářských staveb.
Bezbariérový soukromý penzion - komfortní ubytování v centru města
Bezbariérový soukromý penzion Bocheta poskytuje svým zákazníkům komfortní ubytování v centru města Nového Jičína. V našem penzionu se budete cítit jako doma.
Prodej řezací a brusné flex kotouče, keramické kotouče, pilníky, tělíska na stopce
Zabýváme se prodejem řezacích a brusných flex kotoučů, dále u nás najdete keramické kotouče, pilník, tělíska na stopce, orovnávače, omílací tělíska aj.
Výroba forem pro vstřikování plastů Kolín s klínovým rozjížděním nebo šroubovým vytáčením tvárníků
Vyrábíme formy pro vstřikování plastů ve variantě jedno a dvou komponentní v naší firmě TESPON s.r.o. sídlící v Kolíně.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Sous vide varné boxy - technologie pro šetrné a moderní vaření
Sous vide varné boxy pracují na principu moderní šetrné technologie vaření ve vakuu, díky které získají všechny vaše pokrmy zcela nový rozměr, ať už připravujete maso, drůbež, ryby či zeleninu, nebo dokonce i dezerty. Varné boxy na sous vide fungují na principu vaření ve vakuovém sáčku za nízké teploty od 56°C do 95°C. Díky šetrné úpravě tak ...
Zastřešení bazénů přinese větší požitek z koupání - Trutnov
Když si domů pořídíte bazén, jistě ho rádi využijete co nejvíce měsíců v roce. Pokud ale bydlíte v České republice, vyloženě teplých měsíců vám tuzemsko moc nenabízí. Jaké je pro vás možné řešení? Pořídit si zastřešení bazénů. Díky zastřešení bazénů totiž prodloužíte koupací sezónu od jara do podzimu a můžete pohody u bazénu využívat naplno. Na ...
Zahradnictví, ovocné stromky, keře, substráty, postřiky | Lanškroun
Naše zahradnictví Vám nabízí širokou škálu kvalitně pěstovaných stromů, ovocných stromků, keřů, rostlin pro Vaši zahradu i interiér. Najdete u nás v Lanškrouně i různé substráty a postřiky. Najdete u nás nejen rostliny, ale samozřejmě vše, co souvisí se zahradou. Jsou to například různá hnojiva, substráty, nářadí, zahradní doplňky, semena, ...
Mezinárodní kamionová doprava po celé Evropě - Slovinsko i Nizozemí
Postaráme se o bezpečný a rychlý převoz nákladů všeho druhu, v případě potřeby zajistíme také složení nákladu hydraulickým čelem.
Výkup a prodej europalet, palet EUR, kovových palet za výhodnou cenu
Vykupujeme, prodáváme a zpracováváme palety Eur nebo-li europalety, kromě toho i kovové palety a to vše za výhodnou cenu v našem Kovošrotu Vokšice.s.r.o.
Práškové barvy i nátěry - Jičín
Bez kvalitního nátěru se v dnešní době obejde jen málokterý výrobek. Kde ale sehnat kvalitní barvy, které vydrží dlouho a nebudou se zbytečně odírat? Řešením je společnost Povrchové úpravy Pecka. Už více než 20 let nabízíme rozmanité práškové barvy i nejrůznější nátěry. Za tu dobu jsme získali stovky spokojených klientů, kteří se k nám rádi vrací. ...
Betonové poklopy kanalizačních šachet – zakrytí hlavních vstupních otvorů Praha
Poklopy kanalizačních šachet pro zakrytí vstupních otvorů Praha pro Vás zajišťuje firma Družstvo cementářů se sídlem v Praze.
Rotační snímače lineární a úhlové Praha – měření úhlů a zrychlení pozic
Rotační snímače od firmy Heidenhain Praha se používají k měření.
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku nabízí významná výrobní společnost SPEDOS působící také v Opavě a Ostravě.
Plastové rozvaděče od českého výrobce - Rokycany
Jištění, měření a ovládání elektroinstalace, tak přesně to jsou funkce, které zastává rozvaděč. Je tedy jasné, že pokud chcete, aby vaše elektrická zařízení fungovala tak, jak mají, musíte se v první řadě obrátit právě na výběr kvalitního rozvaděče. Ve společnosti ELPLAST-KPZ Rokycany to víme, a nabízíme vám proto plastové rozvaděče různých druhů, ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Úprava vody bude díky našim produktům hračka - Sokolov
Úprava vody a čištění vody dělá vrásky podnikatelům v mnoha odvětvích. Čistá voda je totiž základem úspěšné výroby v papírenském a potravinářském průmyslu, ale i v oblasti výroby železa a kovů.
Americké lednice - prostorné, velké, trendy a nejlevněji na trhu
Prostorné, trendy a nejlevněji americké lednice na trhu Vám nejen v Ostravě, ale i po celé ČR nabízí NOSRETI velkoobchod s.r.o., která se specializuje na prodej gastro zařízení nejen do domácností.
Mobilní telefony a tablety ještě výhodněji - zákaznický klub ATC
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a tabletů a pro své zákazníky nabízí členství v ATC klubu, aby jste měli telefony i tablety ještě výhodnější.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
STK nákladních aut Plzeň
STK nákladních aut v Plzni zajišťuje Autoservis Vladimír Janota. Svěřte svůj vůz tomuto autoservisu a ten za Vás vše zařídí. Nákladní vůz připraví na STK i zajistí měření emisí.
Dopravní drátěné pásy pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkou drátěných dopravních pásů pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů. Nabízíme spolehlivé produkty té nejvyšší kvality.
Transportní technika Tůma s.r.o.