Aktuální microsite

Útulné ubytování v penzionu s dětským koutkem, poblíž Uherského Hradiště
V obci Strání poblíž Uherského Hradiště je Penzion Žajgla, kde nabízí útulné ubytování, s možností parkování. Penzion je vybaven i dětským koutkem.
Příprava na STK, auto diagnostika-autoservis, motoservis
Autoservis a motoservis CZECH STYLE je k dispozici klientům z lokality Praha Východ. Zajistíme přípravu na STK, provádíme auto diagnostiku osobních i nákladních vozidel.
Moderní kuchyňské linky od českého, slovenského výrobce-v akci
Firma TOPOS - T nabízí v akci několik typů kuchyní. Vybírejte moderní kuchyňské linky od českého nebo slovenského výrobce. Prodejna Staré Město-Uherské Hradiště.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Školní lavice od českého výrobce TEROM
Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou a montáží školního nábytku do škol - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Prodej dokončovacích a stavebních strojů, dumpery YANMAR
tahačové válce, užitkové automobily, stavební stroje, mini a mikrorypadla, dokončovací stroje, servis, hutnící technika, YANMAR, AMMANN
Automobilové mostní váhy od odborníka - Svitavy
Hledáte firmu, kde vahám skutečně rozumí a vyrobí vám na míru i velké automobilové váhy? Pak už nehledejte a obraťte se na firmu VÁHA – JAS ze Svitav. Již od roku 1990 totiž vyrábíme, prodáváme a opravujeme automobilové mostní váhy všeho druhu. Automobilové mostní váhy, které vám nabízíme, využijete ve stavebnictví, průmyslu i v těch ...
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Semena řepky Kněževes, pro pěstitele i zemědělce - prodej i pesticidů na jejich ochranu
Pro zemědělce a pěstitele máme připraveno několik nových druhů řepky. Na našich webových stránkách naleznete i přehledný katalog ozimých plodin pro aktuální rok.
Prášková lakovna COLOR SET  Dašice , komerční lakování výrobků včetně metalíz
Prášková lakovna COLOR SET Dašice s kapacitou 1000 m² lakovaného povrchu denně a nepřetržitým provozem Vaše výrobky nalakuje profesionálně, včetně metalíz a zvláštních povrchů.
Projekty a inženýring ve stavebnictví-občanské, průmyslové stavby, RD
Autorizovaný inženýr Ing. Jakub Burý dodá projekty ve stavebnictví pro zděné i srubové stavby, občanské a průmyslové stavby, RD a zajistí inženýring. Působnost Zlínský, Olomoucký kraj.
Hotel Veba, ubytování, Broumovsko, svatební obřad, kongres, školení, restaurace
Hotel Veba nabízí nádherné prostory pro konání Vaší svatby, či jakéhokoliv kongresu nebo školení, nachází se v Broumově a součástí areálu je i restaurace.
Reklamní kosmetické přípravky Prachatice
Kosmetické přípravky pro podporu produktu dodává firma Aptar Čkyně s. r. o. V našem oddělení beauty+home naleznete výrobky, které Vám pomohou vytvořit skvělou propagaci Vašeho produktu. Nabízíme Vám produkty z oddělení propagace a cestovních verzí kosmetiky: - Imagin - plochý sprej k užití v magazínech či dopisech. - Easy ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Velkoformátové barevné kopírování, planografický tisk Brno
kopírování, velkoformátový tisk, barevná planografie, výroba vizitek, kopírovací služby, sešívání, děrování, vazba, termovazba, rozvoz zakázek
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Zemědělské komodity Praha západ - řepka pro pěstitele, kukuřice pro krmné účely
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ je dodavatelem polních plodin - řepka a kukuřice. Z odrůd řepky si pěstitel vybere tu potřebnou a v nynější době máme na výběr z více jak 30-ti odrůd kukuřice.
Prodej velkoformátové dlažby Teplice - dlažba od italských renomovaných výrobců
Velkoformátovou dlažbu dodává společnost z Teplic KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. V nabídce naleznete dlažbu ve formátu 80 x 180, 50 x 50, 40 x 80 nebo 60 x 120 cm.
Ekonomické poradenství a účetnictví profesionálně - Domažlice
Vedení účetnictví je jeden ze základních stavebních kamenů každé firmy. Pokud má v této oblasti podnik problémy, je třeba začít situaci co nejdříve řešit.
Výroba autodílů Chomutov - lisování ocelových plechových částí
Pohybujete se v oblasti výroby automobilů? Hledáte schopného výrobce dílů pro automobilový průmysl a chcete kvalitu za dostupnou cenu? Pak vsaďte na společnost HS UMFORMTECHNIK.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Prášková lakovna pro ekologické a dekorativní ošetření předmětů
Pátráte po možnosti kvalitní a atraktivní povrchové úpravy kovových materiálů, která je navíc šetrná pro životní prostředí? Prášková lakovna LAKOL s.r.o. vám přesně toto umožní. Nabízíme ekologické práškové lakování kovů jako je ocel, nerezová ocel, pozinkovaná ocel, hliník, zinek, mosaz, měď či litina. Prášková lakovna dodá kovovým materiálům ...
Pšenice, ječmen, žito a tritikále k osevu Kněževes - prodej semen a pesticidů
Pěstujeme, sklízíme, uchováváme a nakonec prodáváme kvalitní semena zimní i jarní pšenice v různých nových druzích, jako jsou Grizzly a RGT.
Personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. - nabídky práce Praha
Hledáte už dlouho práci, ale nemůžete na žádnou narazit? Přemýšlíte, kde děláte chybu a chcete to změnit?
Modernizace vagónů - rekonstrukce a opravy železničních vagónů a lokomotiv
Modernizací lokomotiv a železničních vagónů se zabývá pražská společnost Legios Loco a.s. Modernizací nebo remotorizací železničních vozů se zlepšují jízdní vlastnosti a zvyšuje užitná hodnota.