Aktuální microsite

Podlahářské práce, kompletní dodávka a pokládka podlah
Novou podlahu Vám dodá firma Petr Bartaloš z Pardubického kraje. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč, od dodávky materiálu až po položení podlahy.
Fitmin - špičková krmiva s obsahem kvalitního masa pro domácí i hospodářská zvířata
Výživové programy Fitmin pro domácí i hospodářská zvířata vyrábí a dodává firma Dibaq a.s. Nabízíme řadu krmiv, výživových doplňků a pochoutek s prvotřídním složením pro psy, kočky, koně i prasata.
Vodorovné, svislé dopravní značení a značky - prodej, pronájem
Firma Dopravní značení - Čermák působí také v okolí Přerova a poskytne Vám vodorovné, svislé dopravní. V tomto oboru jsme nejdéle působící firmou v Olomouckém kraji.
Moderní i kamenné zahrady-projekt od zahradního architekta změní Váš sen ve skutečnost
Kvalitní projekt moderní či kamenné zahrady z pera zahradního architekta dokáže změnit Váš sen ve skutečnost. Odborníkem v oboru je Ing. Nagyová z firmy GARD&N - působí v okrese Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Lékařský software DUNA MEDIK - kompletní řešení agendy provozu lékařských ordinací
Nejvhodnější program pro kompletní řešení agendy provozu v lékařských ordinacích je lékařský software DUNA MEDIK - využít jej mohou zubní ordinace i praktický lékař.
Tepelná čerpadla NORDline - alternativní zdroj energie, pro vytápění a ohřev vody
Tepelná čerpadla NORDline nabízí nejen v Ostravě, ale i po celé ČR, naše společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. Jedná se o alternativní zdroj energie a slouží k vytápění interiérů a pro ohřev vody.
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch - výroba, dodávka i montáž vzduchotechniky a klimatizace do bytu, domu nebo výrobních prostor - Pavel Kozák – HASKO
Elektrické mlýnky na maso Praha – pro rychlou velkokapacitní výrobu
Vyrábíme kvalitní elektrické mlýnky na maso pro velkokapacitní výrobu v Praze i v ČR.
Návrhy tesařských konstrukcí, krovy, tesařské práce, 3D vizualizace
Realizujeme a vytváříme návrhy tesařských konstrukcí, 3D vizualizace konstrukci přesně namodelovat a Vaše krovy, tak budou dokonalé.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Prodej náhradních dílů pro zahraniční automobily Prostějov
Náhradní díly pro zahraniční automobily všech značek zakoupíte v prodejně H&Z Auto moto v Prostějove - najdete zde nejširší výběr náhradních dílů v regionu.
H&Z AUTO MOTO
Inspekční kamery pro komíny a potrubí, kominický program
kartáče k čištění komínů, inspekční kamery pro potrubí a komíny, technické kartáče, speciální měřící technika, kartáčové lišty, spirálové válce
Pohřební ústav, pohřebnictví, rozloučení se zesnulým, pohřeb, kremace Moravské Budějovice
Všechny služby týkající se posledního rozloučení s milovanou osobou zařídí naše pohřební služba MIKO. Zajistíme kremaci a veškeré záležitosti týkající se pohřebnictví diskrétně a s úctou.
Fréza na vánoční stromky - ořezávač kmene vánočních stromků
František Valdman nabízí frézy/ořezávače kmene stromků na průměr 60mm. Pohon je elektrický nebo benzínový. Přeprava je jednoduchá, frézovací nože výměnné.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Zemní práce bagrem v těžko přístupném terénu hor, lesů, koryt řek a rybníků
Přípravné i dokončovací zemní práce v nepřístupném terénu hor, kopců, lesů i rybníků vykonají kráčející bagry firmy RH-Prozem s.r.o. z Vrchlabí na území celé ČR.
Klimatizační systém s jednou vnější jednotkou pro chlazení či vytápění více místností
Klimatizační systém, kde na jednu vnější jednotku napojíme až 4 vnitřní jednotky, které vynikají moderní invertorovou technologií a lze je volně kombinovat Vám dodá Remko s.r.o., z Prahy.
Fasádní, pojízdné a hliníkové lešení půjčovna - pronájem Praha -  Lešení je okamžitě k dispozici!
Hlavní činností společnosti Lešení Novák je pronájem - půjčovna fasádního, pojízdného a hliníkového lešení zejména na území celé Prahy a středočeského kraje. Sklad máme přímo v Tuchoměřicích.
Rychlá výměna kol, přezutí pneumatik-pneuservis Uherské Hradiště
Firma Autocentrum M.L.M. Uherské Hradiště provádí v pneuservisu přezutí pneumatik a běžné pneu služby. U nás je výměna kol velmi rychlá.
Půjčovna svatebních a společenských šatů - buďte krásná a okuzlující
Chystáte se na ples nebo jste budoucí nevěsta a hledáte šaty, ve kterých budete okouzlující?Navštivte půjčovnu a svatební salon v Litovli a vyberte si z pestré nabídky svatebních i společenských šatů.
UZIN KE 66 NEU - lepidlo pro perfektní pokládku designových podlahovin - 10% lepidla navíc zdarma
Představujeme Vám lepidlo UZIN KE 66 NEU na veškeré designové podlahoviny - nyní 10% lepidla navíc zdarma. Lepidlo je k dispozici v přeplňovaném balení.
Autolakovna, nástřik autolaku, lakování všech typů vozidel Pohořelice, Moravský Krumlov
Autolakýrnické práce, autolakovna, specialista na lakování všechy typů vozidel, nástřik autolaku a další práce provádí firma Autolakovna Kyjovice František Kulhánek.
Zbavte se účelně kovového odpadu Kovošrot Michal Pirkl | Lanškroun
Zbavte se u nás účelně zbytečného a nepotřebného kovového odpadu, vykupujeme nerez, litiny, ocel, barevné kovy, vykupujeme použité olověné baterie.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Malířské a natěračské práce, omítky, fasády i výmalby interiérů
O kvalitně provedené malířské i natěračské práce se postará firma Petr Bartaloš z Pardubic. Zajišťujeme výmalbu malých i velkých interiérů, stejně tak jako omítky či fasády.
Kompletní stavební práce, výstavby a rekonstrukce na klíč
Stavební práce všeho druhu nabízí firma Petr Bartaloš, Pardubice. Provádíme stavby a rekonstrukce na klíč, včetně zajištění všech souvisejících prací – od podlahy až po výmalbu.
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.