Aktuální microsite

Prodej, revize hasicích přístrojů, Náchod, Trutnov, Hradec, Opočno
Prodej a revize hasicích přístrojů je naší hlavní činností. Provádíme revize těchto přístrojů - hasicí přístroje, hasičáky - požární dveře - hydranty - požární klapky Naleznete u nás rovněž široký sortiment různých hasicích přístrojů, různé velikosti, provedení i náplň. Chcete se cítit bezpečně? Kupte si od nás hasicí přístroj nebo ...
Konektory, kabelové svazky i spolehlivé spínače do aut - Náchod
Specializujeme se na výrobu komponentů pro automobilový průmysl včetně kabelových svazků.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Zakázková výroba rozvaděčů Rokycany
Rozvaděčové skříňky jsou dnes již běžným standardem každého domu. Na výrobu rozvaděčů se specializuje společnost ELPLAST – KPZ, která se tímto odvětvím zabývá již dvacet let. Rozvaděče od naší společnosti jsou vysoce moderní, odpovídající standardům Evropské unie. Výroba rozvaděčů byla dříve postavena na materiálech, jakými jsou ocel, beton a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kotle na tuhá paliva Domažlice - Vulkán 22 kW a automat 33kW pro vytápění rodinných domků
ET - Euroteplo a.s. z Domažlic se zabývá výrobou a prodejem nových ekologických kotlů na tuhá paliva Vulkán 22 a Vulkán automat. Těmito kotly je možné vytápět rodinné domky nebo menší provozovny.
Plavecký, krytý bazén, koupaliště, plavání pro veřejnost
Krytý plavecký bazén ve Zlíně provozují Městské lázně STEZA Zlín. Koupaliště je otevřeno po celý rok, koupání pro veřejnost, je možné zde přijít i na kondiční plavání.
Náhradní díly pro autobusy, návěsy,nákladní automobily Vysočina
podvozkové části, přívěsy, autožárovky, kardanové hřídele, spojky motorů, výfukové systémy, brzdové třmeny, osvětlení vozidel, točnice
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Dodávka, vybavení pro autoservisy - mobilní sloupové zvedáky pro traktory a stavební stroje Stertil KONI
Prodej, servis, dodávka vybavení pro autoservisy a pneuservisy, mobilní sloupové zvedáky pro traktory a stavební stroje Stertil KONI ST 1065, to je firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí - účinný hasicí prostředek
Hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí je účinným hasicím prostředkem. Že nevíte kde hydrantový systém získat? Obraťte se na nás. Rádi Vám pomůžeme. Požární hydrantový systém je hasicí prostředek se stálou dodávkou vody jehož výhodou je okamžitá dosažitelnost a obslužnost i jednou osobou. Hydrantový systém se skládá z samotné skříně ...
Hydraulické šroubení nerez, ocel, zinek i mosaz - Pardubice
Společnost KOVAZ vznikla v roce 1996. Naší prvotní činností byl prodej nářadí a nástrojů, hydraulika byla na vedlejší pozici. O naše hydraulické šroubení byl ale mezi klienty velký zájem. A tak můžeme dnes po téměř dvaceti letech činnosti s jistotou tvrdit, že prodej hydraulických přístrojů včetně hydraulických šroubení je naší hlavní úlohou. ...
Prestižní svatební salon - výzdoba, oznámení i kytice pro váš vysněný den
Pokud hledáte prestižní svatební salon, který vám zajistí nejen krásné svatební šaty, ale také oznámení, kytice i výzdobu, pak je Litovelský svatební servis nedaleko Olomouce pro vás ten pravý.
Denní rozvoz vegetariánských, veganských i bezlepkových jídel
Vegetariánské, veganské i bezlepkové denní menu rozváží Zdravá jídelna Spirála, České Budějovice. Zajišťujeme denní rozvoz zdravých a vyvážených jídel z biopotravin, a to včetně jídel pro děti.
Patentový zástupce, přihlašování vynálezů i ochranných známek
Přihlášky užitných a průmyslových vzorů, vynálezů i ochranných známek Vám zpracuje patentová a známková kancelář Ing. Václav Kratochvíl. Nabízíme pomoc při získání patentu v ČR i zahraničí.
Nákladní doprava a odvoz suti - Praha
Dopravu materiálu nákladními vozy zajišťuje společnost Karel RYS.
Pohřebnictví Zlín-pohřby, hřbitovní zboží, pomníkové doplňky
Veškeré služby spojené s pohřby zajistí Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín, která v oboru pohřebnictví působí více než 20 let. Prodáváme i hřbitovní zboží a pomníkové doplňky.
Plastová okna, montáž, prodej, servis, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou
Plastová okna, prodej, servis, zednické zapravení, demontáže oken, a likvidace starých oken nabizí firma AZ Vojtíšek Jiří Vojtíšek, z Moravských Budějovic.
Nový a moderní Nissan Pulsar přesně pro vás od 314.000,- s turbo motorem
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek Nissan. Nabízíme nový Nissan Pulsar od 314.000,-.
Kytice darem z lásky, k výročí-rozvoz květinových darů domů, do práce
Potěšte květinou - kytice darem až domů či do práce dopraví Květinářství Mimosa. Rozvoz květinových darů v okolí měst Kroměříž, Zlín, Holešov i vzdálenějších koutů ČR.
Oční vyšetření pro psy, měření očního tlaku u zvířat - profesionální péče
Oční vyšetření pro psy zajišťuje Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě, která měří právě oční tlak u zvířat a zajišťuje jim další profesionální péči.
Sedací soupravy, pohovky Strakoš - s možností výběru barev, typu, velikosti i materiálu
Sedací soupravy a pohovky můžete z širokého sortimentu vybírat na eshopu společnosti Nábytek Strakoš, kde najdete různé typy pohovek s možností výběru barvy, typu, velikosti i materiálu.
Výroba montáž prosklené stěny, zimní zahrady, zasklení fasády Praha
Provádíme výrobu a montáže následujících výrobků: hliníková okna, hliníkové dveře a stěny, zimní zahrady, prosklené fasádní stěny s okny a dveřmi, ateliérová okna.
Polyuretanové tmely značky EMFI pro lepení i tmelení většiny materiálů
Polyuretanové tmely značky EMFI, s kterými lze lepit a tmelit většinu materiálů dodává společnost Okentěs spol. s.r.o., která se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků, tmelů, lepidel aj.
Kvalitní dřevěné pelety - moderní, ekologická alternativa paliv
Na kvalitní dřevěné pelety, které jsou dnes moderní ekologickou alternativou běžného paliva, se specializuje společnost RevoSolar s.r.o., která působí v okolí Karviné, Havířova, Třince a dalších.
Svatby a rauty na míru - přesně to je Hotel Trim Pardubice
Nejrůznější rauty a svatby na míru pro vás zajistí Hotel Trim Pardubice. Chystáte firemní večírek, rodinnou oslavu nebo snad v dalším roce plánujete svatbu? Pak určitě sháníte vhodné prostory, kde byste mohli posedět a popovídat si nad připraveným rautem. Od toho je tu Hotel Trim. Nabízíme vám vhodné místo pro svatby, oslavy i rauty. Pokud ...
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice