Aktuální microsite

Tisk absolventských prací, copy centrum, vazby Brno
svoz i rozvoz Vašich zakázek, plánografie, vazba kroužková, plastová, drátěná, výroba vizitek, řezání, děrování sešívání, kopírování
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Poradenství při hledání nového zaměstnání Praha -  rady i  studentům při hledání brigády
Společnost ManpowerGroup, spol. s r.o nabízí poradenství při hledání nového zaměstnání.
Hubení sršňů, vos - likvidace hnízd v okolí Ústeckého kraje - ponechte jeho odstranění odborníkům!
Hubení sršňů, vos a likvidaci těchto hnízd zajišťuje v okolí Ústeckého kraje společnost Naturabor.
Dodávka LED technologie, osvětlení na klíč, průmyslová úspora energie Zlín
Dodávku LED technologií, osvětlení klíčů či průmyslovou úsporu energie zajišťuje společnost SEEKER, s.r.o. ve Zlíně, která je Vaším ideálním partnerem pro kompletní realizaci LED osvětlení s cílem úspory elektrické energie. Ve spolupráci s dodavatelem světelné technologie SmiLED a důrazem na osobní přístup Vám firma SEEKER, s.r.o. zajistí ...
Kuchyňské pracovní desky z přírodního a konglomerovaného kamene, žuly a silnostěnné keramiky
Kuchyňské pracovní desky z přírodního i umělého, konglomerovaného kamene, žuly a velkoformátové keramiky, které vynikají tvrdostí, odolností a elegancí, vyrábí firma MOSAICTECH s.r.o..
Výkup papíru a kovového odpadu Hluboká nad Vltavou - likvidace druhotných surovin
Petr Novák s.r.o. se zabývá výkupem papírů, kovového odpadu i skartací dokumentů, výkupem a likvidacemi odpadů a druhotných surovin od firem, ale i soukromých osob zajišťuje v Hluboké nad Vltavou.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Vedení daňové evidence Plzeň
V Plzni Vám s vedení daňové evidence pomůže Ing. Julie Kukanová. Daňovou evidenci, dříve označovanou jako jednoduché účetnictví (JÚ) musí vést všechny FO, které jsou nuceni vést podvojné účetnictví.
Hotel na Lipně pro pořádání škol v přírodě, sportovní soustředění, firemní akce i rodinnou dovolenou
Ubytování v blízkosti Lipenské přehrady a sky areálů Lipno a Sternstein nabízí Pension Vyhlídka pro rodinné dovolené, tábory, školy v přírodě, soustředění pro sportovce i firemní akce.
Sanace zdiva, betonových konstrukcí v regionu Zlínský kraj
Problém s vlhkostí budov vyřeší sanace zdiva, betonových konstrukcí. V regionu Zlínský kraj se na odstranění problémů s pronikající vlhkostí zaměřuje firma SANACE Zlín.
Dětské kočárky se stabilní konstrukcí do města i do terénu - prodej, eshop
Pokud se chystáte na nákup dětského kočárku, pak navštivte Dětský ráj v Prostějově nebo eshop kocarky-babylon.cz., kde na vás čeká bohatý sortiment kočárků se stabilní konstrukcí.
Štípaný, řezaný šindel, výroba, dodávka šindelů, výrobce Dačice, Jemnice
Výroba, prodej, dodávka - štípaný, řezaný šidel, v různých délkách i tvarech. Šindel vhodný jako obklad interiérů i exteriérů dodává firma Okna Bastl, Dačice
Froté prostěradla od českého výrobce, e-shop
Nabízíme široký výběr prostěradel vysoké kvality. To vše z poctivé české výroby. Jsme společnost s více než dvacetiletým působením na trhu.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek
Naše firma JATKA-KURKA z okolí Opavy je specialistou na výkup a porážku jatečních prasat a následného opracování vepřových půlek, včetně rozvoru vepřových výrobků.
Facelift, omlazení pleti - neinvazivní lifting obličeje, očí, krku - Ulthera
V našem moderním estetickém centru Jovena v Ostravě vám pomocí přístroje Ulthera, který je revoluční novinkou v omlazování pleti, provedeme neinvazivní lifting obličeje, očí, krku a dekoltu.
Stavba kompletních domácích krbů na klíč
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá nejen prodejem, ale také stavbou kompletních domácích krbů a kamen dle Vaších požadavků.
Výroba a prodej kabelů a vodičů Kladno - pokrýváme mezinárodní potřeby
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je mezinárodním výrobce a prodejcem kabelů a vodičů.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Velkokuchyně na klíč Praha - montáž a servis závodních provozoven
Kuchyně v restauraci či velká závodní provozovna musí splňovat řadu nejrůznějších podmínek a norem. O to, aby i ta největší kuchyně fungovala jak má, se proto stará firma Suchý – Service z Prahy.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Prodej autolaků Tábor
Obchod RÁJ BAREV z Tábora se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem autolaků a dalších potřebných věcí k opravě automobilů.
Třídění odpadů v domácnosti - jak na to? - poradí Vám společnost EKO-KOM, a.s.
Jak správně nakládat s odpady v domácnosti poradí společnost EKO-KOM. Recyklovatelný odpad vyhozený do směsného je znehodnocen a nemá šanci na další užití v podobě nového výrobku.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Průzkumy trhu práce vám pomohou k vysněnému zaměstnání
Vyhovět všem požadavkům trhu práce a najít dobré zaměstnání není dnes vůbec jednoduché. Firmy touží po kvalifikovaných lidech a nezaměstnaní zase po práci, která by je bavila.