Aktuální microsite

Příprava na STK a emise, opravy závad, prověření stavu vozidla
Připravíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, zajistíme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravna sídlící v Chrudimi.
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností je naší hlavní činností. Audit rozdělujeme do dvou časových etap. Provádíme průběžný audit, který kontroluje účetnictví v průběhu účetního období. Druhou etapou je závěrečný audit po uzavření účetnictví a zpracování účetní závěrky. Při auditu účetní závěrky nezávisle a komplexně ...
Lisování plastových dílů Kolín, sériové, dvoukomponentní technologie, tamponový tisk
Lisovna plastů Tespon s.r.o. sídlící v Kolíně zajišťuje lisování plastových dílů a to i sériově, s použitím dvoukomponentní technologie a provádí tamponový tisk.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Prodej hliníkových oken a dveří s tepelně vylepšeným systémem
Vyrábíme a prodáváme značková hliníková okna a dveře, která jsou s tepelně vylepšeným systémem a vydrží Vám navždy, najdete je na provozovně firmy Stavona, spol. s r.o.
Grafické, kresličské a písařské práce od profesionálů
Ať už potřebujete grafické práce jako návrhy, úpravy dokumentací, vektorizaci a úpravy skenovaných podkladů nebo fotodokumentaci staveb, technologických zařízení nebo strojů, rámování či kašírování na KAPA desky, neváhejte se obrátit na naše odborníky ve společnosti TUČEK. Rádi vám kromě grafických prací zajistíme také soulep map, kalibrace ...
Měření a regulace plynové kotelny Praha, Brno, Ostrava, Hradec
Provádíme měření, regulace a řízení technologických procesů po celé ČR - zajedeme za Vám do Prahy, Brna, Ostravy i Hradce Králové nebo kam si budete přát. Zaměřujeme se na regulace kotelen, výměníkových stanic Rovněž provádíme měření a regulace plynových kotelen. Změříme Vám spotřebu tepla a pomůžeme s klimatizací budov. Ať už jste ...
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Náchod
Pokud stavíte dům, musíte počítat s určitými náklady na jeho údržbu. Nejedná se jen o sekání trávníku okolo domu, ale také o samotnou životnost střechy, okapů, či nátěrů. Protože je občas nutné některé z těchto částí domů obnovovat, přizvěte si na pokrývačské práce, klempířské, ale také nejrůznější natěračské práce odborníky. Firma Střechy na ...
Výroba ocelové brány, vrata s povrchovou úpravou, zábradlí, schodiště, stožáry
Naše strojírna V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. se zabývá výrobou ocelových bran a vrat upravovaných povrchovou výrobou, dále Vám vyrobíme i zábradlí, schodiště, stožáry a další.
Výroba a modernizace tlakové, netlakové nádoby, zásobovací tanky, nádrže
Vyrábíme, modernizujeme a rekonstruujeme tlakové i netlakové nádoby, zásobovací tanky i různé nádrže v naší firmě ACTUAL 98 s.r.o. sídlící v Opatovicích nad Labem.
Osobní, nákladní, zimní pneumatiky, motopneu v pneuservisu za výhodné ceny
V Pneuservisu Bajer Zdounky u Kroměříže máme skladem osobní, nákladní, zimní pneumatiky i motopneu. U nás pořídíte nové pneu i protektory za výhodné ceny.
Znalecké posudky a ocenění nemovitosti v dědickém řízení i soudních sporech
Znalecký posudek, stejně tak jako odhad tržní ceny nemovitosti pro účely soudního sporu či dědického řízení Vám vypracuje soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice.
Akumulační kamna Domažlice - prodej akumulačních kamen SATTAN, maximální výkon 15 kW
Akumulační kamna z Domažlic jsou opatřena dvoukomorovým spalováním - systémem CB. Tento systém má za úkol dokonale spalovat prachové částice a plyny s minimem dopadu na životní prostředí.
Dveře a zárubně na míru dle vašich požadavků Louny - vysoká kvalita
Dveře a zárubně různých barev a povrchových úprav na míru dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí společnost VAPTOS se sídlem v Lounech.
Odtahová služba, odtahovka, vyprošťování vozidel, asistenční služba, non stop
Zajišťujeme v ČR a v celé Evropě odtahovou a asistenční službu, vyprostíme Vaše vozidlo a odvezeme ho bez zbytečného čekání.
Pizza, bowling, sportovní přenosy v klimatizovaném prostředí
Ve stylové restauraci 9evítka Zlín je skvělá pizza, můžete si zahrát bowling i sledovat sportovní přenosy v klimatizovaném prostředí.
Manželské, dětské postele, válendy, dvoulůžka-vybavení ložnice
Za rozumné ceny můžete pořídit u firmy TOPOS - T dětské postele, válendy i dvoulůžka, manželské postele a celé vybavení ložnice. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Zahradní nábytek, litinové výrobky, městký mobiliář výroba Brno
povrchová úprava, litinová schodiště, umyvadla, lavičky, lité řetězy, zvony, kašny, pítka, lavičky, stoly, odpadkové koše, stojany na kola
Tuningové lakování vozidel i motocyklů-Autolakovna pracuje s laky DuPont
Tuningové lakování vozidel kvalitními laky značky DuPont provádí Autolakovna Bilík Zlín. Lakujeme i motocykly, zajistíme i nutné karosářské práce.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Dětská pyžama od českého výrobce Pleas
Kvalitní dětská pyžama zaručují pohodlné nošení pro vaše ratolesti. Pleas - český výrobce bavlněných dětských pyžam. Nejznámější český výrobce textilu Pleas nabízí kvalitní bavlněná dětská pyžama. Volné střihy dětských pyžam dovolují komfortní nošení. Chlapecká nebo dívčí pyžama si u nás můžete zakoupit v provedení pro chladnější měsíce s ...
Školení technik BOZP, rekvalifikace, profesní kvalifikace
Pokud jste se rozhodli posunout své vzdělání na vyšší úroveň a nevíte jak toho docílit, tak je zde pro vás Vzdělávací institut v Prostějově, který se zaměřuje na rekvalifikace a profesní kvalifikace.
Odhady tržních cen u obytných i dopravních staveb
Odborný odhad tržní ceny Vaší nemovitosti Vám vypracuje Ing. Vladimír Boršek, soudní znalec z Českých Budějovic. Posouzení tržní ceny obytných i dopravních staveb.
Znalecké posudky pro výpočet daně při koupi či prodeji nemovitostí
Znalecký posudek při převodu nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice. Vypracování znaleckého posudku pro výpočet daně při koupi i prodeji bytů či domů.
Valivá ložiska, lineární vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje Mladá Boleslav
Společnost VALID, s.r.o. z Mladé Boleslavi se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem valivých ložisek a lineárních vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje.
Výkup a likvidace odpadů Hluboká – sběrový papír, kovový odpad, skartace, výkup papíru
Hromadí se Vám ve firmě či domácnosti nepotřebný sběrový papír, kovový odpad nebo Vám zabírají místo jiné odpady? S likvidací odpadu Vám pomůže společnost pana Nováka.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice