Aktuální microsite

Spolehlivá protipožární ochrana zajistí bezpečnost pro vás i váš majetek
Protipožární ochranu se nevyplácí podceňovat, a proto v naší společnosti děláme maximum, abychom dodávali pouze nejkvalitnější a spolehlivé protipožární plyny, jež mají využití v celé řadě zařízení.
Hotel Veba, prvorepubliková vila, ubytování, hotelový komplex, restaurace, kavárna
Hotel Veba s okouzlující atmosférou je vybudovaný v prvorepublikové vile s prostornými a stylovými pokoji, restaurací i kavárnou.
Audit účetních závěrek pro malé i velké firmy - Hradec Králové
Zdá se vám, že účetnictví vaší firmy není v pořádku a uvažujete o auditu? Máte podezření, že všechny složky společnosti nefungují tak, jak by měly? Nebo prostě chcete mít přehled o fungování a efektivitě podnikání? Ve všech případech se vám bude hodit důkladný audit účetnictví. Na koho se ale pro kvalitní audit obrátit? Zkuste společnost BEDNÁŘ ...
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme - Hradec Králové
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme! Odstředivky hrají významnou roli v potravinářském, ale i chemickém průmyslu. Pomáhají totiž výrazně urychlit výrobu a šetří tak firmám peníze i drahocenný čas. V případě poruchy odstředivky je proto nutné jednat rychle. A přesně v takových situacích je tu společnost TOMAS s.r.o. Zajistíme odborné ...
Výroba stojanů na jízdní kola pro exteriéry s povrchovou úpravou žárovým pozinkováním
V naší zámečnické dílně vyrábíme stojany na jízdní kola pro exteriéry s povrchovou úpravou žárovým zinkování, čož zajistí jejich dlouhou životnost.
Projektové dokumentace dopravních ploch, komunikací a pozemních staveb
Provádíme v naší firmě SGJW Hradec Králové s.r.o. kompletní projektové dokumentace dopravních ploch, komunikací i pozemních staveb.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Tašky Plzeň - prodej polyethylenových, mikrotenových a nákupních tašek
Polyethylenové tašky, jakož i tašky mikrotenové – barevné, transparentní, s potiskem a nákupní tašky s plastovými uchy od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o.
Opravy a rekonstrukce trafostanic Praha západ - energetické služby
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. (Praha západ) nabízí opravy a rekonstrukce trafostanic. S opravami trafostanic máme velké zkušenosti. vlastníme tým vyškolených profesionálů.
Výroba obalované směsi asfaltem, kamenivo, pro výstavbu a opravy komunikací
Vyrábíme obalované směsi asfaltem, kamenivo pro opravu a výstavbu komunikací. Vyrábíme asfaltovou směs CANADEX-MIX pro opravy asfaltových povrchů za sněhu, deště mrazu, náledí.
Autoservis, pneuservis, měření geometrie, České Budějovice
Prvotřídní servis vašeho vozidla provádí zkušení technici společnosti Autolinhart Borek nedaleko Českých Budějovic s maximálním nasazením. Náš servis je velmi rychlý, a přesto precizní. Velkou výhodou je možnost objednávky servisu on-line na našich webových stránkách. Tak máte jistotu, že se na vás dostane řada, a to přesně v tu hodinu a den, na ...
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Rostlinná a živočišná výroba, sklizňové práce
Hlavní činnosti společnosti ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování obilovin a sklizňové práce. Také se zaměřujeme na živočišnou výrobu.
Úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken s maximální výkonností
Maximální výkonnost můžete čekat od společnosti Lumír Sokol - úklid Havířov, která zajišťuje úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken a to navíc i v okolí Karviné.
Reflexní terapie, masáž plosky nohy, ABS masáž šíje
Dopřejte si reflexní masáž plosky nohy nebo ABS masáž šíje v Masážním studiu Ráj Kroměříž. Nabízíme masáže v pohodlí domova - klienty máme i v okrese Zlín, Přerov, Prostějov.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Sedací soupravy z dovozu, obývací stěny - bazar Vysočina
rustikální holandský nábytek, sedací soupravy, obývací stěny, jídelní soupravy, bazar, výkup, prodej, stoly, židle, čalounické práce, renovace čalounění
Velkoobchod s řezivem, výroba, prodej, obalového řeziva, Moravské Budějovice
Výrobu, prodej a velkoobchod s obalovým řezivem, široký sortiment řeziva, letí, prken, fošen, hranolů zajišťuje specialista v oboru firma Fabri-Moravia s.r.o. z MOravských Budějovic.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Rozvoz jídel do domácností i firem po Opavě a okolí
Rozvoz obědů do domácností i firem na Opavsku zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Semena cukrovky, cukrová řepa na prodej, chemické přípravky pro ochranu osiv
Pěstujeme cukrovou řepu s názvem BETASEED a našim odběratelům nabízíme již čtyři její druhy. Druh 710 vynáší z kořene a cukru. K odolnosti se přidává i imunita proti cerkosporióze.
Plyny pro svařování a řezání Praha 5 - oxid uhličitý, dusík, argon, kyslík, acetylen
Máme k prodeji připraveny plyny a jejich směsi pro svařování a řezání kovů. V tomto odvětví pracujeme více jak 80 let a v naší nabídce naleznete výběr z velké řady specializovaných plynů a směsí.
Útulné ubytování v penzionu s dětským koutkem, poblíž Uherského Hradiště
V obci Strání poblíž Uherského Hradiště je Penzion Žajgla, kde nabízí útulné ubytování, s možností parkování. Penzion je vybaven i dětským koutkem.
Příprava na STK, auto diagnostika-autoservis, motoservis
Autoservis a motoservis CZECH STYLE je k dispozici klientům z lokality Praha Východ. Zajistíme přípravu na STK, provádíme auto diagnostiku osobních i nákladních vozidel.
Moderní kuchyňské linky od českého, slovenského výrobce-v akci
Firma TOPOS - T nabízí v akci několik typů kuchyní. Vybírejte moderní kuchyňské linky od českého nebo slovenského výrobce. Prodejna Staré Město-Uherské Hradiště.