Aktuální microsite

Krbové doplňky Opava - podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů, opravné spreje na kouřovody
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá komplexními službami v oblasti krbů. Nabízíme k prodeji všechny krbové doplňky jako jsou podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů a opravné spreje na kouřovody.
Příprava publikací, vydání vlastní knihy na klíč - moderní grafická úprava
Pokud chcete vydat vlastní knihu, obraťte se na vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, kde Vám připraví publikaci a vydají knihu na klíč s moderní grafickou úpravou přesně podle Vašich požadavků.
Odhady cen nemovitostí, bytů, rodinných domů i průmyslových objektů
Odhady nemovitostí v Praze, Středočeském kraji i celé České republice při prodeji nebo koupi bytů, domů i průmyslových objektů zajistí renomovaný odhadce Ing. Miloš Hemer.
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické a vypořádací účely
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické či vypořádací účely v Praze, Středočeském kraji i po celé ČR zpracuje Ing. Miloš Hemer.
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností zajistí soudní znalec a odhadce nemovitostí Ing. Miloš Hemer v Praze, Středočeském kraji i celé ČR.
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Sportovní kazetové povrchy hřišť Bergo pro školy, sportovní kluby, amatérské i profesionální hráče
Sportovní kazetové povrchy Bergo pro rekonstrukci či výstavbu víceúčelových hřišť pro míčové, raketové, hokejové a jiné sportovní aktivity dodává firma PRECOL s.r.o
Podlahové hranolky, prodej, dodávka - novinka na českém trhu
Prodej, distribuce, dodávka podlahové hranolky - novinka na českém trhu. Hranolky ve dvou šířkách, baleny v sáčcích, různé dekory nabízí K-Produkt, s.r.o.
Vertikální žaluzie - český výrobce a dodavatel žaluzií, stínící techniky Břeclav
Vertikální žaluzie - český výrobce a dodavatel žaluzií, stínící technika pro interiér i exteriér od firmy Stínící technika s.r.o. v Břeclavi - kvalitní výroba žaluzií.
Pronájem školících prostor s technickým vybavením Říčany u Prahy
Hotel Pratol se sídlem v Říčanech u Prahy nabízí a poskytuje pronájem školích prostor s veškerým technickým vybavením a zajištění cateringových služeb.
Osvětlení skladovacích prostorů a průmyslových objektů Ostrava
interiérové, architektonické a pouliční osvětlení, konzultační činnost, projektování, osvětlení hal a skladovacích prostor, poradenství
Správa nemovitostí Praha - služba, která vám ušetří spoustu práce i starostí
Správa nemovitostí s sebou nese spoustu práce a mnohdy i problémů a starostí. S tím si však nemusíte lámat hlavu - v naší společnosti A.K.F.
Plastová okna a dveře za super ceny, Stavobazar Plzeň
Firma STAVOBAZAR Plzeň Vám nabízí k prodej nový i použitý stavební materiál.
Průmyslová kovovýroba, vnitřní vybavení provozů, kovovýroba na zakázku Vysočina
ocelové konstrukce, vnitřní vybavení provozů, zakázková kovovýroba, kovové regály, stoly, židle, klempířské práce, zámečnictví, zábradlí
Doprava z marketu - rozvoz a express přeprava zboží Jihlava
nákladní taxi, express doprava, přepravní služby, dovoz z marketu, rozvoz zboží, stěhovací služby, převoz materiálu, nákladní vozidla
Podzimní akce na pily HUSQVARNA, stroje a příslušenství za zvýhodněné ceny, Znojmo
Mimořádnou podzimní akci na pily značky HUSQVARNA, stroje a příšlušenství za zvýhodněné ceny nabízí firma Jan Holý AGROSERVIS Znojmo a okolí. Akce Vypilovaný podzim 2016!
Výroba dezinfekční, čistící přípravky, prostředky na čištění Zlín
V oblasti výroby a distribuce čistících a dezinfekčních prostředků určených především pro zemědělství, potravinářství, zdravotnictví a obecnou či komunální hygienu působí již od roku 1991 společnost CHEPORT, spol. s r.o. Hledáte kvalitního dodavatele prostředků pro hygienu Vaší restaurace, hotelu, školy či úřadu? Pak jste na správném místě! ...
Kontejnerové sestavy, modulární architektura, moduly, školy, školky
Společnost UNICO MODULAR a.s. Vám jako specialista na modulární architekturu představuje metodu výstavby, která probíhá za kontrolovaných podmínek ve výrobním závodu, čímž je ušetřeno množství finančních prostředků a zároveň je snížena časová náročnost celého procesu. Kvalitní, trvale udržitelná a nákladově i časově efektivní modulární ...
Masážní sandály pro sport i volný čas - výroba, zdravotní obuv
Firma Moravia Plast s.r.o. se sídlem ve Zlíně Vám jako specialista v oboru zdravotní obuvi nabízí masážní sandály na sport i volný čas, které nebudete chtít sundat.
Jazyková škola - individuální kurzy angličtiny pro firmy
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé.
Ultrazvuková, kapacitní, indukční, fotoelektrická čidla-eshop
Komponenty pro detekci najdete v eshopu firmy KONEL Zlín - na prodej indukční fotoelektrická, ultrazvuková a kapacitní čidla i snímače, spínače a další prvky.
Lékárna - dermokosmetika, léky a zdravotnické potřeby, homeopatika
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě se zaměřuje na prodej speciální dermokosmetiky, léků, zdravotnických potřeb, homeopatik a jiných přípravků.
Rozvody topení, vody, plynu - prodej a realizace kotlů
Rozvod topení, vody a plynu Vám nabídne firma Centrum nářadí s.r.o., která se také zaměřuje na prodej a realizaci kotlů.
Stavimal - rekonstrukce fasád památek, opravy památkově chráněných budov, Brno
Provádíme rekonstrukce fasád památek a opravy památkově chráněných budov. V oboru máme letité zkušenosti, proto dostáváme důvěru i v opravách takto citlivých staveb.