Aktuální microsite

Čerpací stanice, autosalon Škoda, Seat, autoservis Turnov
Čerpací stanice, autosalon Škoda, Seat, autoservis v Turnově. Název společnosti KONTAKT – služby motoristům vám napoví, co je hlavní náplní naší činnosti. Usnadňujeme motoristům zdolávání vzdáleností plynule, bez problémů a závod. Provozujeme čerpací stanice, fungujeme jako autosalon značek Škoda a Seat a zabýváme se velkoobchodem olejů a ...
Prodej tanečních šatů a taneční obuvi Praha - nabídka pro pány i dámy každého věku
Pražská společnost HELLER s.r.o. se zabývá prodejem tanečních šatů a taneční obuvi na profesionální úrovni.
Oprava silnic a chodníků Praha - výplně dilatačních spár
Opravy silnic a chodníků patří ke specializaci naší firmy a jde o oblast, ve které máme mnohaleté zkušenosti spolu s řadou pozitivních referencí.
Prodej, pěstování sazenic Rakytník řešetlákový, bylina jiaogulan ženšen, žen-šen
Subtropické zahradnictví Kruh se zabývá pěstováním a prodejem rostlin a stromů, k žhavým novinkám patří pěstování sazenic Rakytníku řešetlákového a byliny jiaogulan ženšenu.
Vakuové baličky pro gastronomii, řeznictví i zpracovatelský průmysl
Vakuové baličky mají využití zejména v gastronomických provozech, řeznictví i zpracovatelském průmyslu. Naše společnost VAC–STAR dodává vakuové baličky, baličky pro balení do misek a standardní vakuové sáčky i vakuové sáčky s potiskem do celého světa. Naše vakuové baličky jsou zárukou kvality - jejich hladký povrch bez rohů a hran společně s ...
Tradiční špaletová okna dodají vaší chalupě toho správného ducha
Je vůbec možné pořídit si do dobové roubenky moderní okna a zároveň nenarušit starobylou atmosféru a ráz budovy? Ano! Špaletová okna vypadají skvěle a přitom mají všechny výhody moderních eurooken. Pokud vlastníte pohádkový srub či dobovou chalupu, po běžných plastových oknech samozřejmě nesáhnete. Jestli ale nechcete mít ve svém příbytku ...
Kuchyňské desky z kamene | Dobruška Rychnov Vamberk Náchod Jaroměř
Ve výrobě kamenných kuchyňských desek máme velké zkušenosti a rádi Vám poradíme s výběrem vhodného materiálu.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Korkové podlahy jsou odolné a skvěle vypadají
Korkové podlahy vám nabízíme ve společnosti ZZ podlahy Trutnov, a to hned v několika provedeních!
Výměna pneu, přezutí pneu Letohrad Vamberk Žamberk Ústí na Orlicí
Výměna nebo přezutí pneu je naším každodenním chlebem. Jsme profesionály s dlouholetou zkušeností v oboru. Jsteli z okolí Letohradu, Vamberka, Žamberku či z Ústí na Orlicí? Nebo úplně odjinud, klidně se u nás zastavte - vyjdeme Vám vstříc. Pomůžeme Vám s opravou defektů pneu včetně bočních průrazů. Pomůžeme i s vyvažováním pneu - ...
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout!
Zpracování plechů Plehaso. My víme jak do toho říznout! Jsme odborníci na moderní zpracování plechů a dělení materiálu. Používáme technologie dle posledních trendů, a zajišťujeme tak vysokou kvalitu našich výrobků a rychlost realizace zakázek. Řežeme plechy vodním paprskem, 3D vodním paprskem nebo laserem. Plechy o síle maximálně 8 mm nejen ...
Vzduchotechnika pro čistý vzduch při každé práci - Jičín
Vzduchotechnika - výroba, dodávka i montáž - montáž VZT zařízení dle projektové dokumentace zákazníka zajistí Pavel Kozák – HASKO Jičín - záruční a pozáruční servis vzduchotechniky
Měření a regulace, elektro Kralupy nad Vltavou
Firma ELMEP s.r.o. se zabývá měřením a regulací ve městě Kralupy nad Vltavou. Oblastí průmyslové automatizace je měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a řízení za pomoci akčních členů.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Autoškola Flegel - řidičské oprávnění i kondiční jízdy Praha 9
Která autoškola v lokalitě Praha 9 je ta pravá pro získání vašeho řidičského oprávnění nebo kondiční jízdy? Známe odpověď.
Nabídka kurzů jazykové školy ve Znojmě pro nový školní rok 2016-2017
Nabídka kurzů jazykové školy ve Znojmě pro dospělé i děti pro nový školní rok 2016-2017,kurzy angličtiny a němčiny moderní výukovou metodou u jazykové školy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Výstavba, vysprávky, údržba komunikací a revitalizace sídlišť, hřišť
Správa a údržba silnic Kroměřížska provádí v regionu Zlínský kraj údržbu a vysprávky komunikací i revitalizace sídlišť, hřišť. Nabízí i výstavbu nových komunikací, cest, chodníků.
Advokátní služby obchodního, pracovního, rodinného a nemovitostního práva
Advokátní služby korporátního, pracovního a rodinného práva pro poškozené, obviněné i obžalované nabízí právník Mgr. Libor Hubáček v advokátní kanceláři v Benešově u Prahy.
Prodej a servis nových vozů Hyundai České Budějovice
Společnost HYUNDAI - Fischer CZ s.r.o nabízí prodej a servis nových vozů Hyundai. Vozy si k nám můžete přijít vyzkoušet testovací jízdou a vybírat ze široké škály automobilů.
Skříně na míru-skříň do koupelny, chodby, předsíně, s posuvnými dveřmi
Stolařství Zavadil dodá na míru skříně do koupelny, chodby, předsíně. Vyrobíme skříň s posuvnými dveřmi nebo otevíracími dvířky. Působíme v regionu Kroměříž a okolí.
Prodej stavebního řeziva, fošny, prkna, latě, trámy, střešní vazby všech rozměrů
PILA FACEK s.r.o. zajišťuje prodej stavebního řeziva, jako jsou fošny, prkna, latě, trámy, střešní vazby a to vše ve všech různých rozměrech.
Lesnické přilby, štíty, sady pro dřevorubce a práci v lese - přední výrobce
Společnost MSA Safety Czech, s.r.o. je předním výrobcem lesnických přileb, štítů a sad pro dřevorubce a práci v lese.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.
Autorizovaný prodej a servis stavební strojů Yanmar, Sigma, Ammann
příkopové válce, vyprošťovací technika, užitkové automobily, stavební stroje, vibrační desky, Yanmar Sigma, Ammann, tandemové a kombinované válce
Průmyslové plošiny, schodiště, zábradlí a ocelové konstrukce-výroba
Firma VK LAROZ DK Holešov vyrobí na zakázku průmyslové plošiny, ocelové konstrukce, schodiště či zábradlí. Působíme v regionu Zlín, Kroměříž.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.