Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Péče o lidi po mrtvici Praha 5 – vhodnou rehabilitací podporuje soběstačnost a sebedůvěru
Cílem denní péče o lidi po mrtvici v Mezigeneračním centru JULIE v Praze 5 je podpořit soběstačnost svých klientů a pomoci jim vyrovnat se s novou životní situací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Dentální hygiena pro děti Praha – zoubky bez kazů
Pěstujte u Vašich dětí správné návyky při péči o chrup. Navštivte dentální hygienu ve stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4, kde se děti dozvědí, jak správně své zoubky čistit.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bělení zubů Praha – bezpečné a účinné
Nejste spokojeni s přirozeným odstínem Vašich zubů a toužíte po zářivě bílém úsměvu? Bezpečné a účinné domácí či ordinační bělení zubů Vám doporučí v klinice Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Zubní ordinace, stomatologie, protetika, ortodoncie, rovnátka
Zubní ambulance, komplexní stomatologickou péči, prevenci, ošetření zubních kazů, protetiku, ortodoncii a stomatochirurgii zajišťuje centrum Webe-Denti, s.r.o., Karviná.
Diagnostika, prevence a léčba duševních poruch a onemocnění, dopravně psychologická vyšetření
S péčí o Vaše duševní zdraví Vám pomůže Ordinace klinického psychologa s.r.o. z Prahy. Zajistíme diagnostiku, prevenci i léčbu případných duševních potíží a poruch.
Neviditelná rovnátka Invisalign Praha -  ceny od 39 000,-  Kč - 99 000,- Kč na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o.
Jedinečnou metodu rovnání zubů, neviditelná rovnátka Invisalign s cenou od 39 000,- Kč - 99 000,- Kč provádí jako jediná zubní klinika v České republice provádí DENTAL OFFICE v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Chirurgická ambulance v Hradci Králové, ošetření, zákroky, úrazová chirurgie
I s těmi nejsložitějšími chirurgickými zákroky si poradí zkušený lékař z Hradce Králové MUDr. Oldřich Fiala CSc. – chirurgie. Provádíme kompletní chirurgické zákroky v lokální i celkové anestezii.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Rehabilitační ústav, zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci
Léčebné a rehabilitační středisko, nestátní zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci, rehabilitační doléčení po úrazech a onemocněních zajišťuje LRS Chvaly, o.p.s., Praha 20.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.
Akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže, přírodní medicína a rehabilitace Praha 8
Rehabilitace, rehabilitační terapie – akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže a další zdravotní služby poskytuje Klinika komplexní rehabilitace Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.