Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Prevence zubního kazu Trutnov - preventivní prohlídky chrupu, péče o zuby
Naše profesionální stomatologická ordinace ve Rtyni v Podkrkonoší vám ráda poskytne tu nejlepší odbornou péči o váš chrup.
Pečovatelská služba, osobní asistence lidem se sníženou soběstačností, sociální služby
Sociální služby terénní i ambulantní Vám poskytne Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. Postaráme o seniory, osoby se zdravotním postižením i jiným chronickým onemocněním.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Těhotenský screening – zjištění některých vrozených vad, vyšetření těhotných žen
Vyšetření těhotných žen s chronickými chorobami, hodnocení screeningu vrozených vad - speciální vyšetření krve v rámci prenatální diagnostiky zajišťuje Genetika Ostrava s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Dětská stomatologie Praha – první návštěva a ošetření
Na klinice Dental Office H33 v Praze na oddělení dětské stomatologie se postarají o zoubky nejmenších pacientů od jejich první návštěvy.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Gynekologie Hradec Králové, preventivní a léčebná péče, ultrazvuk
Gynekologická ordinace DoMeNa Gyn s.r.o. v Hradci Králové zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči všem ženám, těhotným či v období menopauzy.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Stomatologická ordinace, zkušená zubní lékařka na Hodonínsku s mnohaletou praxí
Komplexní stomatologické služby včetně preventivní péče a dentální hygieny Vám zajistí zkušená MUDr. Helena Grmelová - Zubní lékařka ordinující v obci Velká nad Veličkou.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Vyšetření v genetické ordinaci – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění
Komplexní genetické vyšetření v ordinaci společnosti GENETIKA s.r.o. Ostrava – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění, vyšetření partnerů při neplodnosti, onkogenetika, vyšetření těhotných žen.
Genetika Ostrava s.r.o.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Dentální hygiena včetně Airflow dokonale odstraní zubní plak
Starejte se o svůj úsměv a navštěvujte pravidelně dentální hygienu v zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o. na Praze 6, kde Vám pomocí techniky Airflow odstraní zubní plak i nežádoucí pigmentaci.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Zubní ošetření a dentální hygiena Praha – dárkové poukazy
Hledáte tip na dárek, který je praktický? Darujte poukaz na zubní ošetření, dentální hygienu nebo bělení zubů na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Psychiatrická ordinace v Nejdku, individuální a rodinné terapie
Psychiatrická ordinace v Nejdku MUDr. Vladimíra Zindra poskytuje komplexní péči v oblasti duševního onemocnění, individuální psychoterapie, rodinné terapie.
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Ošetření zubního kazu bílou výplní Praha 4
Trápí Vás bolest zubu a máte podezření na zubní kaz? Pak neváhejte co nejdříve navštívit Dental Office H33 v Praze, kde Vám ošetří zubní kaz rychle a bezbolestně pomocí bílé výplně.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4