Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Zubní ordinace, stomatologická péče – prevence a léčba zubů
Stomatologická ordinace ve Zlínské kraji, preventivní a léčebná péče o dutinu ústní a zuby, odstranění zubního kamene, protetika v ambulanci MUDr. Zuzany Plesníkové.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Pracovně lékařské služby, interní ambulance, praktická ambulance, poradna
Lékařské služby a poradna od týmu doktorů z ordinace SABIL, s.r.o. v Brně, která Vám pomůže s problémy s krevním tlakem, cholesterolem a poruchami srdečního rytmu.
Sabil, s.r.o.
Kondiční orgánový skener vám pomůže poznat vaše tělo
Cítíte-li se unavení a chcete nastartovat svůj organismus nebo zvýšit kondici a zlepšit zdravotní stav, pak zvažte analýzu vašeho těla - kondiční orgánový skener ve studiu zdraví Lada vám pomůže.
Oční ambulance, vyšetření zraku, oční vady Pardubice, vyšetření zorného pole, očního pozadí
Oční ambulance, vyšetření zraku, oční vady Pardubice, vyšetření zorného pole, očního pozadí, oftalmologie, předpisy brýlí, ošetření drobných poranění.
Onemocnění hlasivek - léčba Praha – klasické i alternativní metody léčby
Trápí Vás onemocnění hlasivek způsobené zánětem, alergií nebo úrazem? Pomoc a účinnou léčbu hledejte u odborníků v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky, léčení nemocí ruky z přetížení, dupuytrenova kontraktura, rehabilitace, fyzioterapie.
Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů, prevence v oboru angiologie, léčba krevních sraženin, prevence onemocnění cév.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dieta
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dodržování speciální diety, akupunktura, dietologie.
Hubnutí souvisí s lymfatickým systémem - přístrojová, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž
Ve Studiu zdraví LADA Přerov Vám vysvětlí jak hubnutí i obranyschopnost organismu souvisí s lymfatickým systémem. Problém s lymfou vyřeší přístrojová lymfodrenáž či manuální lymfatická masáž.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Radiodiagnostické pracoviště, mamografický screening, rentgen, ultrazvuk
Mamodiagnostické a screeningové centrum, rentgenová pracoviště, ultrazvuk a magnetickou rezonanci provozuje RDG centrum s.r.o. v Rychnově nad Kněžnou.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením, pro osoby s duševním onemocněním, demence, Alzheimerova choroba, senioři od 65 let.
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, brýle
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, předpis brýlí, vyšetření očního pozadí a zorného pole, vyšetření předního a zadního segmentu oka.
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, vyšetření, audiometrie, aplikace náušnic
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, otorhinolaryngologie, vyšetření, tympanometrie, audiometrie, aplikace náušnic, inhalační terapie.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, bělení zubů, zubní náhrady, korunky, můstky
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, preventivní prohlídky chrupu, snímatelné zubní náhrady, korunky, můstky, protetika, ošetření kořenových kanálků, ošetření zubního kazu, bělení zubů.
Relaxační a terapeutické masáže - ošetření a terapie pohybového aparátu příjemnou cestou
Rádi byste dopřáli svému tělu zasloužené uvolnění formou relaxační či terapeutické masáže? Společnost KCK SALVE spol. s r.o. se sídlem v Praze 2 provozuje relaxační, terapeutické a další masáže.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2